Днеска си се разхождам аз из Морската Градина и насреща ми баба с количка близнаци. На степенката лента с имената на децата - "Християн Михаил". "Брех!", викам си, също като Касините момчета. Каси, да имаш нещо да кажеш?
А, стига бе,
боровинчо!! Верно ли? Ама ти що не и взе някакви координати, такова съвпадение е рядкост. Супер, изкефих се.
Ние днес бяхме в Южния парк, и срещнах още четири двойки близнаци
. Ама никой не беше с нашето тегло, вече се тревожа за Християн. Дали да не го заведа на диетолог, дали има изобщо такива читави специалисти в София.
Междудругото остава ли за утре разходката в Борисовата? Ние ще сме там към 11.30 до към 14.30. После чакам гости вкъщи.
gabi32, Париж е любимият ми град, била съм два пъти и съм влюбена в това уникално място, сякаш съм живяла там в предишен живот, много е странно усещането. Прадядо ми живя там 60 години, беше женен за французойка, но за съжаление починаха преди няколко години, там имам братовчеди и племенници - близначки
. Да не ви разпрвям те какво знаят за България
. Аз планирам пътуване до Париж края на април, даже имаме резервации за полет, но не знам как ще остава малките
. Аз сега не ги давам на никого, та камо ли после за седмица.