Миналата седмица ходих в Пикадили да гледам за био продукти и имаше само краставици
Дори не погледнах колко струват.
Дори и да са по-високи центите, поне да има заредни щандове с всичко, ами то едни голи краставици...Може и такъв период да съм уцелила.
Mari_PZ на Кристина още не съм и показала опцията с леко повдигната количка и все още си е в напълно легнало положение и общо взето там си спи на обяд. От както се е родила има няма 10 пъти да е спала на обяд в креватчето. Много бързо свикват на хубавото, много са хитри и неможе после да ги излъже човек.
Ние и вчера бяхме на вън в количката за 15 мин. - моржуваме
После я вкарах с количата в хладна стая и спа 2 часа, оня ден 3...кво ли си вика, дай да не мърдам, че тая лудата ще ме изкара пак вънка на студа
И други студени дни сме били за малко навън, може за 10 мин., ама сме вънка.
Днес ще видим....
Цвети, аз пък ходих да се подстригвам във вашия район миналата Неделя и уж там района ми е познат, майка ми там работеше и търсих тоя Елемаг и се замотах. Точно заради био продукти го търсих и заради пюрета на Гербер. Струваше ми се, че беше някъде около тази синята сграда на Техноимпорт, ама не го намерих
Ние може би отново ще сменяме режима на хранене, порастваме, ставаме палави, много шава, хаби енергия и 4 хранения май вече не ни задоволяват.
Пожелавам весела седмица и от нас и да се оправи времето, за да може за по-дълго и по-спокойно да се разхождаме с "младите"