0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на radi_san
« Отговор #20 -: Март 15, 2008, 09:18:32 am »
Работата е там че съм здрава, по точно не боледувам. Единственото ми заболяване е това, че забременявам на "високосна година". Много жени извън моя свят биха ми завидили, не се пазиме, не забременявам, не правя аборти с две думи си мислят: спокоен секс - перфектно какво повече от това, да ама не само аз си знам какво ми е.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Март 15, 2008, 09:48:03 am »
Това за високосната година не е сериозно, нали? :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #22 -: Март 15, 2008, 10:39:35 am »
Да, ама 2008 е такава, затова са тези надежди. Откакто съм почнала с половия живот(17г.) имам 3 бременности = 2 деца (1991 и 2000) и спонтанен аборт 2002г. Никога не ме е интересувало защо 9 г. неможах да забременея, времето беше пред мен, но сега време няма. МЦ винаги ми е бил часовник до Ноември 2006г. и после стана нещо незнам какво, реших и аз като жените да отида на профилактичен преглед и все пак да попитам защо не става, и след цитонамазка (просто савпадение) взе да ми идва или през 20 дена или 2-3 месеца. Докторите не ми обръщат много внимание, нали имам 2 деца. Надявам се че тук във форума няма да ми се случи отново. След като се разведох имах 2г. вразка която както бурно започна така и сварши, според мен причината беше в това че неможах да забременея. Сега имам много сполучлив брак съпруга ми не ме притиска, но ми купува тестовете за овулация, следи ми температурата интересува се от овулацията и др. такива. Това какво ти говори? Като му кажа че изкам ин витро, той се смее ще го цитирам: - Каква е гаранцията че ще е наше? Ако объркат някои чущ ембрион, виж какви слънца си имаме. Ако стане, стане, ако не няма да си убиваме децата, нали? Пък и след някоя и друга година ше станеш баба (аз сам на 33г.). край на цитата.
Написах всичко това незнам защо, може би за увод към ситуацията, знам че не беше за тази тема.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Март 15, 2008, 13:22:38 pm »
Според мен посети клиника по стерилитет - там са най-добрите специалисти.
Започва се със спермограма на половинката.
За да не се получава си има причина и тя трабва да се открие.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #24 -: Март 15, 2008, 17:52:35 pm »
Със сигурност ще го направя, а относно съпруга ми, всичко му е на ред или преди 6г. му беше, все пак тогава забременях дори и за три месеца. Знам че графиката ми, ти се вижда безнадеждна, но моляте поглеждай я чат пат. Моите приятелки ме майтапят, че ще трябва да се разхождам с   :bbt:  още 2г. че това ми били възможностите, но мисля да не чакам до тогава.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Март 16, 2008, 08:10:13 am »
С удоволствие ще ти помагам, само да стане чудото  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #26 -: Март 16, 2008, 13:40:54 pm »
Днес си гледам графиката с толкова много надежда че не знам вече.
*
« Отговор #27 -: Март 20, 2008, 09:09:22 am »
Здравейте момичета, ще може ли да направите коментар и на моята графика. На 22 ден температурата е измерена 04.30ч., след още 4ч. неспокоен сън беше 37.1t. Според вас имало ли е О., и кога ако е имало?
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #28 -: Март 21, 2008, 12:42:48 pm »
Здравейте момичета, ще може ли да направите коментар и на моята графика. На 22 ден температурата е измерена 04.30ч., след още 4ч. неспокоен сън беше 37.1t. Според вас имало ли е О., и кога ако е имало?
radi_san, ти по принцип по кое време мериш БТ? Защото необходимо условие, което трябва да бъде спазено за да бъде адекватна температурата е, да се мери по едно и също време. В смисъл, ако по принцип мериш 4 часа след 4.30, т.е. 8.30 :), 37.1 е температурата, която се взима под внимание. Но, ако по принцип мериш в 4.30 - гледаш съответното показание. Иначе като правило, колко е вярно не знам, но от това, което съм чела, по принцип всеки час закъснение на измерване на БТ я повишава с 0.1 градуса...
Дано пък ову да предстои :) :crossfingers:
*
« Отговор #29 -: Март 21, 2008, 17:13:04 pm »
Здравей Elma, по принцип меря температурата само в 07.00ч., но въпросната сутрин се събудих сама и наспала се, без да знам колко е часа и по навик веднага я измерих. Като видях колко е часа се върнах обратно в леглото. И в заключение само да добавя, че преди половин час ми дойде. Сега ме терзае вапроса, имало ли е овулация и кога?
*
« Отговор #30 -: Март 22, 2008, 12:47:57 pm »
Според мен посети клиника по стерилитет - там са най-добрите специалисти.
Започва се със спермограма на половинката.
За да не се получава си има причина и тя трабва да се открие.

Здравей Денис, посъветвай ме за клиника по стерилитет в София, незная къде да ходя, а и във форума не можах да намеря такава тема.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #31 -: Март 22, 2008, 15:30:23 pm »
Тук или ТУК

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #32 -: Март 23, 2008, 22:59:03 pm »
Здравейте момичета, все забравям да ви питам, някоя от вас обърнала ли е внимание соларито как се отразява на температурата? И дали е вредна по някъкъв начин? Знаете ли нещо по въпроса?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #33 -: Март 24, 2008, 08:14:02 am »
Ако се използва разумно - няма проблем, не повлиява БТ  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #34 -: Април 02, 2008, 16:43:23 pm »
Денис, ще хвърлиш ли едно око? Притеснява ме, че ми падна температурата, това според мен е отклонение от МЦ, много рядко се случва и трае мноооого дълго време, почти винаги с лекарсва се придизвиква. Дано си разбрала какво ти написах.
*
« Отговор #35 -: Април 02, 2008, 19:23:10 pm »
Честит Рожден Ден, Денис! Пожелавам ти много,много здраве,щастие и любов през следващите 365дни, да си винаги усмихната и много поводи за щастливи сълзи, много къси работни дни и дълги любовни нощи. Бъди ЩАСТЛИВА.  :happy_birthday_1: ::cake::
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #36 -: Април 03, 2008, 20:10:51 pm »
Благодаря ти миличка за пожеланията :D
За графиката   - тя все още не показва да е имало О., но иначе е добре като конфигурация.
Прави тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #37 -: Април 06, 2008, 21:49:53 pm »
Здравейте, момичета. Този месец според мен нещо не е на ред, липсват всякакви симптоми (аз имам болки долу ниско при яйчниците) на О. Не съм отбелязала в календара, но тестове за овулация съм правила всеки ден, всичките са отрицателни. Всички мнения и знания за такива случай са важни за мен.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #38 -: Април 07, 2008, 07:54:27 am »
Графиката ти до тук не показва да е имало О.
Провери си терм-ра

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #39 -: Април 09, 2008, 10:21:51 am »
Здравей Денис. Дали е имало О. този месец, и ако не сега пак ли ще ми дойде на датата или има вероятност да ми закъснее?