Да, ама 2008 е такава, затова са тези надежди. Откакто съм почнала с половия живот(17г.) имам 3 бременности = 2 деца (1991 и 2000) и спонтанен аборт 2002г. Никога не ме е интересувало защо 9 г. неможах да забременея, времето беше пред мен, но сега време няма. МЦ винаги ми е бил часовник до Ноември 2006г. и после стана нещо незнам какво, реших и аз като жените да отида на профилактичен преглед и все пак да попитам защо не става, и след цитонамазка (просто савпадение) взе да ми идва или през 20 дена или 2-3 месеца. Докторите не ми обръщат много внимание, нали имам 2 деца. Надявам се че тук във форума няма да ми се случи отново. След като се разведох имах 2г. вразка която както бурно започна така и сварши, според мен причината беше в това че неможах да забременея. Сега имам много сполучлив брак съпруга ми не ме притиска, но ми купува тестовете за овулация, следи ми температурата интересува се от овулацията и др. такива. Това какво ти говори? Като му кажа че изкам ин витро, той се смее ще го цитирам: - Каква е гаранцията че ще е наше? Ако объркат някои чущ ембрион, виж какви слънца си имаме. Ако стане, стане, ако не няма да си убиваме децата, нали? Пък и след някоя и друга година ше станеш баба (аз сам на 33г.). край на цитата.
Написах всичко това незнам защо, може би за увод към ситуацията, знам че не беше за тази тема.