zdr,predi dva meseza se registrirax tuk s nadejda da polu4a podkrepa i razbirane,tai kato ot godina opitvaxme sas saprugat mi no vse bezrezultatno.napravixme si izsledvaniq i spermogramata na saprugat mi be6e s diagnoza teratozoospermia,a pri men vsi4ko be6e nared.Meseza v koito pusnaxme spermiogramata kakto vinagi opitvaxme redovno okolo moeto ovu,no predstavete si 6oka koito prejivqxme sled spermiogramata.bqxme ot4aqni neznaexme kakvo da pravim,kakvo da si mislim i kam koi spezialist da se obarnem.zapazixme 4as pri urolog i androlog za saprugat mi,kazaxa ni 4e trqbva da povtorim spermogramata i da napravim spermokultura no 4ak sled dva meseza.No az otidox pri moqta genekolojka i govorix s neq za rezultata,jenata me uspokoi i kaza 4e nqma mqsto za ot4aivane tai kato spermatozoidite na saprugat mi sapodvijni i ima 20%zdravi spermatozoidi edin ot koito moje da oplodi qizeklatkata,znaete 4e edin e dostata4en.predstavete si radosta i 6tastiete sled kato na datata ne mi doide,zapo4naxme da broim 4asovete a az prez 4as se proverqvax dali ne sam v zikal,taka prejivqxme ujasa ot neizvestnoto zeli 6 dena predi da si napravq testa za bremenost koito se okaza polojitelen.iz4akax tolkova vreme za6toto ve4e imax edno lajlivo zakasnenie ot 4 dena.sega v ponedelnik 03.03 imam 4as pri moqta genekolojka,iskam da se obarna kam vsi4ki koito imat podoben problem,ne se ot4aivaite nadejda vinagi ima.blagodarna sam na gospod bog za 6tastieto s koeto ni dari,sega samo stiskam palzi vsi4ko da mine normalno i s men i s ploda.uspex jelaq na vsi4ki.iskax prosto da spodelq na6ite prejivqaniq i da vdaxna nadejda na vsi4ki.