0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

iskam da vdaxna nadejda
« -: Февруари 28, 2008, 16:30:59 pm »
zdr,predi dva meseza se registrirax tuk s nadejda da polu4a podkrepa i razbirane,tai kato ot godina opitvaxme sas saprugat mi no vse bezrezultatno.napravixme si izsledvaniq i spermogramata na saprugat mi be6e s diagnoza teratozoospermia,a pri men vsi4ko be6e nared.Meseza v koito pusnaxme spermiogramata kakto vinagi opitvaxme redovno okolo moeto ovu,no predstavete si 6oka koito prejivqxme sled spermiogramata.bqxme ot4aqni neznaexme kakvo da pravim,kakvo da si mislim i kam koi spezialist da se obarnem.zapazixme 4as pri urolog i androlog za saprugat mi,kazaxa ni 4e trqbva da povtorim spermogramata i da napravim spermokultura no 4ak sled dva meseza.No az otidox pri moqta genekolojka i govorix s neq za rezultata,jenata me uspokoi i kaza 4e nqma mqsto za ot4aivane tai kato spermatozoidite na saprugat mi sapodvijni i ima 20%zdravi spermatozoidi edin ot koito moje da oplodi qizeklatkata,znaete 4e edin e dostata4en.predstavete si radosta i 6tastiete sled kato na datata ne mi doide,zapo4naxme da broim 4asovete a az prez 4as se proverqvax dali ne sam v zikal,taka prejivqxme ujasa ot neizvestnoto zeli 6 dena predi da si napravq testa za bremenost koito se okaza polojitelen.iz4akax tolkova vreme za6toto ve4e imax edno lajlivo zakasnenie ot 4 dena.sega v ponedelnik 03.03 imam 4as pri moqta genekolojka,iskam da se obarna kam vsi4ki koito imat podoben problem,ne se ot4aivaite nadejda vinagi ima.blagodarna sam na gospod bog za 6tastieto s koeto ni dari,sega samo stiskam palzi vsi4ko da mine normalno i s men i s ploda.uspex jelaq na vsi4ki.iskax prosto da spodelq na6ite prejivqaniq i da vdaxna nadejda na vsi4ki.
Re: iskam da vdaxna nadejda
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2008, 17:30:47 pm »
niki29,честито!!!
Много се радвам за теб!Искам да ти пожелая най-леката и безпроблемнна бременност на света! :bighug: yahoo_17

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2008, 17:37:33 pm »
здр,преди два месеца се регистрирах тук с надежда да получа подкрепа и разбиране, тъй като от година опитваме сас съпругът ми но все безрезултатно. направихме си изследвания и спермограмата на съпругът ми беше с диагноза тератозооспермия, а при мен всичко беше наред. Месеца в които пуснахме спермограмата както винаги опитвахме редовно около моето ову, но представете си шока които преживяхме след спермограмата. бяхме отчаяни, незнаехме какво да правим, какво да си мислим и към кой специалист да се обърнем. запазихме час при уролог и андролог за съпругът ми, казаха ни че трябва да повторим спермограмата и да направим спермокултура но чак след два месеза. Но аз отидох при моята гинеколожка и говорих с нея за резултата, жената ме успокои и каза че няма място за отчаяние тъй като сперматозоидите на съпругат ми са подвижни и има 20%здрави сперматозоиди, един от които може да оплоди яйцеклетката,знаете че един е достатъчен. представете си радостта и щтастието след като на датата не ми дойде,започнахме да броим часовете, а аз през час се проверявах дали не сам в цикал, така преживяхме ужаса от неизвестното зели 6 дена преди да си направя теста за бременост които се оказа положителен. изчаках толкова време защото вече имах едно лъжливо закаснение от 4 дена. сега в понеделник 03.03 имам час при мочта гинеколожка, искам да се обърна кам всички които имат подобен проблем, не се отчайваите, надежда винаги има. благодарна съм на Господ бог за щтастието с което ни дари, сега само стискам палци всичко да мине нормално и с мен и с плода. успех желая на всички. исках просто да споделя нашите преживявания и да вдъхна надежда на всички.

Tова е поста на niki29, че не мога да чета маймуница.

Честито Ники, лека бременност ти желая.  :flower:

ПП.С още молко корекция, се чете вече идеално. :wink: :lol:
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 18:59:06 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2008, 17:43:30 pm »
Честито! Желая ти най-щастливите 9 месеца :ballons:
*
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2008, 18:17:40 pm »
Честито Ники, и дано са повече момичетата като тебе, да влизат тука и да вдъхват надежди.
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2008, 18:20:02 pm »
Ники,честито,лека бременност!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2008, 18:38:44 pm »
Tова е поста на niki29, че не мога да чета маймуница.

Дори и така ми е трудно да го прочета.
Петя, благодаря!!!

Ники, честито!!!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2008, 21:51:59 pm »
пожелавам ти много лека и приятна бременост, много се пази от хората навън те сякаш незабелязват радостта ни- пази се и успех! :lol:
*
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2008, 21:58:33 pm »
Ники Честито - желая ти лека и безпроблемна бременност! Благодаря, че сподели радостта си с нас, както блягодаря и за надеждата и положителните емоции, с които ни зареди.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2008, 22:04:03 pm »
Честито, Ники!Лека и безпроблемна бременност! :bighug: :bighug: :bighug: :blowingdust:
*
« Отговор #10 -: Февруари 29, 2008, 02:22:23 am »
Честито Ники! Лека и безпроблемна бременност! Благодаря за надеждата. 
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #11 -: Февруари 29, 2008, 06:57:21 am »
Честито, Ники, и от мен! Пожелавам ти лека много лека бременност и след девет месеца да се радвате ха пухкаво, здраво бебче! Благодаря за НАДЕЖДАТА, която вдъхна! Тук имаме нежда от всяка искрица!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #12 -: Февруари 29, 2008, 10:26:02 am »
И от мен честито Ники,ние сме със същата диагноза само че при нас подвижните са само 10%,все пак се обнадеждих и аз малко..Леко бременеенеи много здраво бебече на финала...  :)
« Отговор #13 -: Февруари 29, 2008, 11:42:12 am »
Честито, Ники! Леки  :cloud9: и накрая да гушнете малкото си, сладко и здраво бебче. Много се радвам за теб!  :crossfingers:всичко да е наред и благодаря, че сподели с нас и ни върна вярата в чудесата!
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #14 -: Февруари 29, 2008, 17:28:53 pm »
Честито Ники!
Лека бременност!
« Отговор #15 -: Март 02, 2008, 20:28:56 pm »
Честито и от мен и лека бременност.
Можеби наистина стават чудеса!!!
http:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #16 -: Март 05, 2008, 19:05:08 pm »
честито мила Ники :balk_7:-много лека бременост
наистина е чудесно да има такива случаи ,които да  ни обнадеждават

*
« Отговор #17 -: Март 09, 2008, 01:40:29 am »
Честито Ники!!!Пожелавам ти лека бременност и едно много здраво бебче!Нека това чудо да ви направи истински щастливи и пълноценни! :ballons: :blowingdust2:
*
« Отговор #18 -: Март 09, 2008, 08:57:43 am »
Честито и лека бременност!