0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #220 -: Април 02, 2008, 08:59:26 am »
Благодаря ти,Денис!
Но...вероятно ще е другия месец...температурата пада, така че не се надявам този месец вече.Обикновено ми пада на 12/13 ден след овулацията, преди да ми дойде :(
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #221 -: Април 02, 2008, 11:49:41 am »

БТ я ......
Сравни показанията на терм-ра като мериш до сигнала и 2-3-4 мин след сигнала..................
Денис,благодаря за отговорите :bighug:
Вчера задържах термометъра около минута след сигнала,за разлика от предните дни в които го вадех веднага след като го чуя.А днес го задържах малко повече от 2 минути и разликата се вижда :?
Според теб, колко минути трябва да го задържа след сигнала 2 или 4 минути за да имаме достоверни данни?
Явно сега няма да се разбере по тези дали съм имала ову,но поне за другия месец да знам.
Още веднъж благодаря и много усмивки днес на всички :D :wink: :D
« Отговор #222 -: Април 02, 2008, 14:12:35 pm »
здравейте, момичета!
отново се нуждая от помощ и съвет! бихте ли погледнали, моля, графиката ми. миналия месец отново молих за помощ при разчитането и, защото за пръв път мерих температура. меря я в един и същи час / в 6 / след събуждане, преди ставане с живачен термометър от 7 до 10 мин. миналия месец бях започнала да меря под мишница. знам че е най - точния възможен резултат, но го разбрах късно. от началото на нович цикъл я мера орално. някък ми е по удобно а и като е на едно и също място си има коректна крива, макар и с 2 до 3 десети по ниска от анално мерене! проблемат ми е следния: миналия месец преди овулацията ми температурата варираше около 36,4. след овуто се покачи на 36,7 десетина дни след това обаче скочи и варираше около 37,1 и така се задържа. цикъла ми закъсня с 8 дни. два дни преди да ми доиде температурата леко се понижи на 36,8. дойде ми. вече 11 - 12 денаот новия цикъл, но температурата не спада! нормално ли е? извинявайте за дългия пост! и предварително благодаря за вниманието.
« Отговор #223 -: Април 02, 2008, 17:47:57 pm »

Денис,..............
Може  :D
Не съм сигурна дали е имало О.
Мериш БТ доста късно и затова тя не е много достоверна.
Нормално е да се мери около 6-7:00 часа, максимум до 8:00.
Това не е упрек - всеки е свободен да прави каквото си иска.
Просто за да сме сигурни че това което показва графиката е вярно - трябва да се спазват някои правила при измерването.
Притеснява ме това зацапване на 11-12 ден от МЦ - не е нормално
Ако пак се повтори- консултирай се с лекар.

ПП.Въпреки, че не си мерила както трябва - моят коментар е: не съм сигурна дали е имало О.
Добре е да мериш БТ поне последните 2-3 дни от М.
За да се разбере какво е положението се прави съпоставка на БТ през ФФ и ЛФ
Ако допуснем, че О е била на 13 ден от МЦ - има само 5 стойности за ФФ, което е малко.
Мн. ти благодаря,Денис!
А,и  за зацапването-беше по-скоро кървави ресници и само 2 дни и после се изчисти.Същото ми се случи и  миналият месец пак по същото време долу-горе и пак за 2 дни.От какво мислиш че може да е ?????
« Отговор #224 -: Април 02, 2008, 17:48:38 pm »

Денис,..............
Може  :D
Не съм сигурна дали е имало О.
Мериш БТ доста късно и затова тя не е много достоверна.
Нормално е да се мери около 6-7:00 часа, максимум до 8:00.
Това не е упрек - всеки е свободен да прави каквото си иска.
Просто за да сме сигурни че това което показва графиката е вярно - трябва да се спазват някои правила при измерването.
Притеснява ме това зацапване на 11-12 ден от МЦ - не е нормално
Ако пак се повтори- консултирай се с лекар.

ПП.Въпреки, че не си мерила както трябва - моят коментар е: не съм сигурна дали е имало О.
Добре е да мериш БТ поне последните 2-3 дни от М.
За да се разбере какво е положението се прави съпоставка на БТ през ФФ и ЛФ
Ако допуснем, че О е била на 13 ден от МЦ - има само 5 стойности за ФФ, което е малко.
Мн. ти благодаря,Денис!
А,и  за зацапването-беше по-скоро кървави ресници и само 2 дни и после се изчисти.Същото ми се случи и  миналият месец пак по същото време долу-горе и пак за 2 дни.От какво мислиш че може да е ?????
*
« Отговор #225 -: Април 02, 2008, 17:51:02 pm »
Здравеите имам едно въпросче. Нормално ли е ЛФ да е 10-11дни

« Отговор #226 -: Април 02, 2008, 18:11:12 pm »
Бихте ли видяли и моята графика, интересува ме дали съм имала овулация и дали евентуално мога да се надявам този месец на положителен резултат? :oops:

Благодаря,

Температурата е мерена ректално в първите дни 3 дни орално
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #227 -: Април 02, 2008, 21:39:57 pm »
Здравейте на всички ...какво мислите за графиката ми момичета...нещо е много объркана...благодаря ви от сърце :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #228 -: Април 02, 2008, 21:41:32 pm »
ellymarinova не мога да видя графиката ти за да ти помогна с каквото мога :) направи я да се вижда от потребителите :)
« Отговор #229 -: Април 02, 2008, 22:48:09 pm »
Денис благодаря ти отново за това че ми обърна внимание!не мерех температурите защото бях толкова бясна че ми дойде и зарязах всичко.правих си и втори тест и пак е отрицателен . кръвен няма как да пусна че ни взимаха кръв за изследвания профилактични и ми спукаха вена а и с това работно време не мога да се измъкна.какво ли се оплаквам само да ви натоварвам излишно но толкова ми е криво...извинявам се за дългият пост
« Отговор #230 -: Април 03, 2008, 07:29:25 am »
добавих я към подписа ми дано да се вижда сега  в профила съм отбелязала че искам да се вижда и от други потребирели... :(
*

saraapl

• 2009
« Отговор #231 -: Април 03, 2008, 08:40:08 am »
добавих я към подписа ми дано да се вижда сега  в профила съм отбелязала че искам да се вижда и от други потребирели... :(

според мен е имало О. и тя е била на 18/19 ден от МЦ...и все пак и други ще си изкажат мнението :) успех дано е станало...
« Отговор #232 -: Април 03, 2008, 14:26:41 pm »
Благодаря ти за отговора ама какво имаш предвид под 18*19 от МЦ че е била на  29 30 число ли??
*

saraapl

• 2009
« Отговор #233 -: Април 03, 2008, 20:37:27 pm »
Благодаря ти за отговора ама какво имаш предвид под 18*19 от МЦ че е била на  29 30 число ли??

виж на 19 ден коя дата от месеца се пада ..сега не ти се отваря графиката за да ти кажа..ти ако можеш си го виж самичка :)
*
« Отговор #234 -: Април 03, 2008, 20:48:08 pm »
Здравейте момичета,
някой може ли да ми види пак графиката....... и да си каже мнението дали е имала О или не но пък миналия месец ми беше много по-висока Т по това време на месеца .... нищо не разбирам  :oops:.... моля помогнете ..... :( благодаря Ви предварително .... така искам да не ми дойде и да покаже +++ резултат
« Последна редакция: Април 03, 2008, 20:50:00 pm от vmj_ »

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #235 -: Април 04, 2008, 06:42:15 am »
Денис благодаря .......................
Един съвет за в бъдеще - ако ти е дошло, но е оскъдно и се съмняваш дали не си бременна и не може нищо да направиш/лекар, ЧХГ и т.н/ - измери си 1-2-3 дни БТ нищо че имаш зацапване .
Ако е ниска или пада - няма бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #236 -: Април 04, 2008, 06:45:28 am »
Здравейте момичета,
............
Според мен има проблем с О.
Добре е да те види лекар.
Съжалявам

ПП. Ако отидеш на лекар пиши как е минало - ще чакам с нетърпение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #237 -: Април 04, 2008, 19:22:29 pm »
Ей благодаря ти много saraapl
Ти  направо ме просвети, аз бях изпаднала в дълбока заблуда че всъщност фертилните дни са тези в които трябва да настъпи овулацията  тя  реално настъпва 3-4 дни след това.  Бях се заблудила че лутеланата ми фаза е 16 дни и затова на календара ми показваше 22   23 като най фертилни,....ами  ....няма как да стане този месец така  че с нетърпение чакаме следващия,..по добре късно отколкото никога
Благодаря отново!
*
« Отговор #238 -: Април 04, 2008, 20:30:44 pm »
Може ли да погледнете и моята графика.Благодаря предварително. Чудя се дали вече е имало или все още предстои О
*
« Отговор #239 -: Април 04, 2008, 20:34:34 pm »
Само да добавя че меря с живачен термометър, задължително м/у 7:30 и 8:00 сутринта преди да стана от леглото.Държа термометъра десет минути ,ух как да го кажа това сега, ами държа го не в устата.... :oops: :oops: :oops: