0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #300 -: Април 16, 2008, 11:16:41 am »
Здравей, Денис! Вчера бях на преглед и се опитах да запомня всичко, което каза докторката, за да го напиша тук. Тъй като миналия месец бях на регулон заради фоликулярна киста, която обаче изчезна по средата на цикъла, спрях регулона на десети ден и съответно следващият цикъл започна доста по-рано.
Вчера с док щяхме да започваме стимулация, но се оказа че регулонът е подействал стимулиращо и на левия яйчник имах един 13 мм фоликул, и 5-6 фоликула по 11 мм всеки. Маточната ми лигавица беше, цитирам "L, по-скоро към M"  :ask: Док каза, че изглеждам сякаш съм била стимулирана за инвитро, затова решихме да не правим допълнителна стимулация, а само да пукаме фоликулите с прегнил после. Въпосът ми към теб е, не е ли 13 мм много голям фоликул за 4-ти, 5-ти ден от цикъла? В такъв случай дали мога да очаквам ранна овулация? Може ли тези фоликули да са задържани от предния цикъл, и да нямат качествени яйцеклетки?  8O Извинявам се ако задавам глупави въпроси, но никак не са ми ясни тези неща. Благодаря, Денис!

« Отговор #301 -: Април 16, 2008, 13:51:18 pm »
Момичета трябва ми бърз и компетентен отговор, БТ падна днес,(само има проблем че я измерих 50 мин. по - рано тази сутрин от обикновенния час в който я меря всяка сутрин (меря я в 6,30, а тази сутрин в 5,50 ч), дали това се дължи на промяна в часовете на мерене или просто ще съм в овулация? А и ми свършиха тестовете за Ову, при което незнам да разчитам ли и тъй като снощи с моя нищо не сме правили, дане изтърва момента,  :oops:Ох тая вечер ще го натискам :cuddle:

Моята енергия за живот!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #302 -: Април 16, 2008, 14:11:03 pm »
Здравей ..........
Графиката ти показва проблем /но ти си го знаеш  :D/ - няма как да е друго при ПК.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #303 -: Април 16, 2008, 14:40:04 pm »
Здравей,..............
Големичък е фоликула и е добре да се следи как нараства.
Може и да има по-ранна О. - но всичко ще се разбере при следващия преглед.
Не мисля, че фоликулът е задържан от миналият МЦ
Какво казва за това лекарят ти?
Пиши след прегледа.
Дано  да стане този МЦ. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #304 -: Април 16, 2008, 14:43:02 pm »
Момичета .......................
Провери си терм-ра, мисля че има проблем с измерването.
По-ранното измерване не е причина за по-ниската БТ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #305 -: Април 16, 2008, 14:51:09 pm »
Аз ще продължа да меря БТ до понеделник защото все пак си мисля,че има надежда за О. макар и късна. Предполагам че БТ няма все така са си седи ,но още няколко дена мерене и пак ще питам. Има надежда , какво ще кажеш Денис ?
« Отговор #306 -: Април 16, 2008, 15:04:11 pm »
Здравей,..............
Големичък е фоликула и е добре да се следи как нараства.
Може и да има по-ранна О. - но всичко ще се разбере при следващия преглед.
Не мисля, че фоликулът е задържан от миналият МЦ
Какво казва за това лекарят ти?
Пиши след прегледа.
Дано  да стане този МЦ. :D

При предния преглед, когато установихме, че кистата я няма, имах 8 мм фоликул в ляво. После имаше цикъл, и 13 милиметровият фоликул видяхме на 5-ти ден от цикъла. Не се сетих да питам док дали мисли, че фоликулът може да е от предния цикъл. Утре пак съм на преглед, за да видим как нарастват, и после ще пиша. Ще я питам и за мнението й по този въпрос. Благодаря, Денис!  :youwoman:

*
« Отговор #307 -: Април 16, 2008, 15:29:06 pm »
Моля, погледнете графиката ми!
« Отговор #308 -: Април 16, 2008, 15:53:46 pm »
Според мен си имала ову на 18-19 ден, но нека и другите да кажат.[quote Провери си

По-ранното измерване не е причина за по-ниската БТ.
[/quote]
Благодаря ти Денис, за отговора, може и да има проблем наистина, термометъра ми е живачен и меря анално точно в 6,30 часа сутрин, но защо се получа така този месец нямам отговор.По принцип уж на живачните може повече да се разчита, но все пак уред.
Имам едно като придърпване в левия яйчник днес. Затова си мисля, че може да съм в О (пък може и да е внушение).

Моята енергия за живот!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #309 -: Април 16, 2008, 16:43:54 pm »

Здравей миличка :) аз не съм голям спец по графиките :) но мисля мила че все още не си имала О.. може би наближава ,затова прави по често тестове за О. малко е скъпичко ама..какво да се прави :) успех и след няколко дни дано има покачване и ти кажат че си имала О. наистина :)

PP:пак ти ПОДЧЕРТАВАМ не съм спец и може и да греша -не искам да се чувстваш зле :) денис също ще ти помогне :) спокойно
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #310 -: Април 16, 2008, 17:40:09 pm »
Моля,вижте и моята графика,май този месец нямам ову.На 9-ти ден от цикъла правих скенер на малък таз и цветна снимка на тръбите,и двете на един ден,дали облъчването влияе на БТ,защо чак вчера на 20-ти ден БТ е 37?Аз от една год.не съм мерила температура,а от Юли до Октомври 2006год.ми е проследявана ову с УЗ и си имах всеки месец,сега от скоро я меря и за първи път ми се случва да не се вдигне.Май много станаха въпросите ще съм благодарна на отговор.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

saraapl

• 2009
« Отговор #311 -: Април 16, 2008, 17:58:35 pm »
Моля,вижте и моята графика,май този месец нямам ову.На 9-ти ден от цикъла правих скенер на малък таз и цветна снимка на тръбите,и двете на един ден,дали облъчването влияе на БТ,защо чак вчера на 20-ти ден БТ е 37?Аз от една год.не съм мерила температура,а от Юли до Октомври 2006год.ми е проследявана ову с УЗ и си имах всеки месец,сега от скоро я меря и за първи път ми се случва да не се вдигне.Май много станаха въпросите ще съм благодарна на отговор.

Покачването на Бт е стъпаловидно,което не мисля че е много наред,но все пак има и шанс ако се задържи Бт висока (над 37.00) да си имала О.. :)дано е така :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #312 -: Април 16, 2008, 19:06:45 pm »
Ще съм много благодарна ако и Денис погледне графиката ми,и си каже мнението.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #313 -: Април 16, 2008, 19:29:08 pm »
Благодаря ти Денис, незнам как го правиш ама даваш много точни отговори .... като писах последния път и ти ми отговори малко след това ми дойде .... надявам се следващия път когато имам въпрос пак да ми отговориш така ... :)

*

saraapl

• 2009
« Отговор #314 -: Април 16, 2008, 20:10:06 pm »
Ами съжелявам че си изказах мнението...По принцип ако искаш някой конкретно да си изкаже мнението-обърни се към него..Дано ти каже денис че си имала О.. и аз да съм сгрешила... успех
*

Марина75

• 3039
« Отговор #315 -: Април 16, 2008, 20:28:46 pm »
Ами съжелявам че си изказах мнението...По принцип ако искаш някой конкретно да си изкаже мнението-обърни се към него..Дано ти каже денис че си имала О.. и аз да съм сгрешила... успех

Нищо подобно аз съм благодарна,че се включи и писах ако може и Денис да си каже мнението.Извинявам се не съм искала да засегна никого,съжалявам още веднъж явно неправилно съм се изразила.

*
« Отговор #316 -: Април 16, 2008, 20:38:43 pm »
Как бих искала някой да коментира и моята графика.Знам че имам проблем(това зацапване,но все не намирам време и пари за изследвания  :oops:)!
Предварително благодаря!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #317 -: Април 16, 2008, 23:01:38 pm »
marina75 извинявай ти.. нещо днес не ми е ден-то май от няколко дни е така.Просто съм в къщи с гаден бронхит.. :( и засега май отлагаме бебеправенето а трябва да започвам тестовете за О.. много гадно се получи..дано се оправя до 2/3 дена :) извинявай миличка..денис много ще ти помогне :):)  :bighug:
« Отговор #318 -: Април 16, 2008, 23:04:20 pm »
Zdraveite i ot men! Denis, bi li poglednala i moiata grafika.Savsem ne mi e iasno dali sam imala O i koga e bila.Misleh 4e bazalnata T e po-visoka po vreme na O,no mai sam s gre6ka.Ot sledva6tia cikal mai 6te po4vam s testove za ovu.
« Отговор #319 -: Април 16, 2008, 23:11:34 pm »
Zdraveite i ot men! Denis, bi li poglednala i moiata grafika.Savsem ne mi e iasno dali sam imala O i koga e bila.Misleh 4e bazalnata T e po-visoka po vreme na O,no mai sam s gre6ka.Ot sledva6tia cikal mai 6te po4vam s testove za ovu.

Пиши на кирилица и си сподели графиката:) Дори и Денис няма как да я види:)