Zdravei denis,
Pisah ti predi vreme,4e doktora mi predpisa utrogestan, tui kato sled ovulacia nqmam 14 dena do sledva6tia cikul! Dnes vupreki,4e piq utrogestan mi doide Mnogo se pritesnih tui kato imam o6te hap4eta dokato svur6i opakovkata i ne bi trqbvalo da e taka. Utre sum na lekar, no ako moje6 da mi kaje6 kakvo ozna4ava tova ste sum ti mnoog blagodarna. Blagodrq ti predvaritelno.
Пиши на кирилица, моля
Късичка е ЛФ /късата ЛФ говори за проблем с ЖТ, но ако това не е инцидентно/
Малко са стойностите във ФФ/а те са доста важни за интерпретацията/
Ако стойностите през ФФ са около 36,4-36,5 - правиш голяма разлика в БТ през ФФ и ЛФ /нормалко е до 0,6/ и освен това се получава едно стъпаловидно покачване почти през целият МЦ, което не е добре и може да показва че не е имало О.
Друг вариянт е да е имало О. на 18 ден от МЦ, но да има ранно загиване на яйцеклетката и проблем с дейността на ЖТ
Действието на Дуфастона е следното /ако е приет след О./ - ако няма бременност, той предизвиква М, ако има бременност я подпомага.
Може при теб поради липса на бременност и по-бързо реагиране на прогестина М да е подранила.
Но всички тези случаи показват че има някакъв проблем и е добре да се консултираш с лекар.
Пиши какво е казал, ще чакам с нетърпение.