0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #240 -: Април 04, 2008, 23:06:50 pm »
Само да добавя че меря с живачен термометър, задължително м/у 7:30 и 8:00 сутринта преди да стана от леглото.Държа термометъра десет минути ,ух как да го кажа това сега, ами държа го не в устата.... :oops: :oops: :oops:

А в дупето :):) според мен О. е била на 13 ден от МЦ но е хубаво да се изчака още няколко дни да се види как ще се промени графиката ти.. :) но засега мисля че е добре :) успех мила и не се притеснявай за дупето  :wink: там е най-тоно !! :D
*
« Отговор #241 -: Април 05, 2008, 12:03:52 pm »
Секса обаче беше на следващия ден.Може да е най тъпия въпрос това , но има ли шанс?Или да съм се сетила на 13-я...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #242 -: Април 05, 2008, 17:38:39 pm »
Секса ............
Има шанс - според мен О е била на 14 ден от МЦ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #243 -: Април 05, 2008, 17:53:25 pm »
Денис сега ще те карам да ми погледенш графиката. Рано е още, но нещо БТ си прави каквото иска. Имавм предвид че нещо има върхове ,но така или иначе е рано и според мен трябва още да си меря. Само ме съмнява тази 36 и 65 мисля че бeше защото съм я мерила в 3 сутринта, а не в обичайното време между 6 и 30 и 8 сутринта,но всe пак пусни едно менние.  :wink:
« Последна редакция: Април 05, 2008, 19:01:35 pm от fanta_23 »
*
« Отговор #244 -: Април 05, 2008, 18:24:58 pm »
Секса ............
Има шанс - според мен О е била на 14 ден от МЦ
Денис, благодаря ти много!!!Стопли ми душичката
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #245 -: Април 06, 2008, 08:45:21 am »
Денис...........   
Графиката ти до тук е добре.
Един съвет - дори и да се събудиш през ноща, не мисли за БТ и не я мери, а се опитай да заспиш отново, защото това само те обременява психически.
Научи се да мислиш за Бт и измерването като нещо рутинно и знай, че една, понякога и 2 поредни стойности нищо не означават.
Не и отдавай толкова важно значение.
Зная, че ме разбираш правилно  :D
Това, че като отвориш очи първата ти мисъл е БТ - не ми харесва  :D - мъсълта трябва да е нещо от рода- какво ще закусвам, какво да облека днес...Промени си начина на мислене и ще се почувстваш по-добре.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #246 -: Април 06, 2008, 10:17:44 am »
Ще те послушам  :D
Никога не съм отдавала важно значение на БТ, меренето и всичко друго. Когато се събудя през нощта си мисля как да се наспя до сутринта, апък БТ като и дойде времето. И ес пак аз след 3 дена съм при др. Коларова така или иначе ще видим каквощ е стане. Човек когато се събуди мисли за куп нещо,но това в ЛС. Я да види сега какво ще кажеш , ето че май и ти си съгласна.  :D :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #247 -: Април 06, 2008, 18:38:19 pm »
Ще ..........
Рано е още за коментар - все още нищо не мога да кажа.
Нека да мине малко време.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #248 -: Април 08, 2008, 13:32:32 pm »
Денис,отново ще прибягна до теб. Това е може и 1 Мц, откато ходя на ФМ с такива БТ, с нов термометър съм  :bbt:
Надявам се всичко да е наред утре , посто се чудя на ниската БТ- 36 и 4 ,но сигурно натаък ще се промени. Е все пак какво мже да се каже за графиката ми , каво виждаш евентуално. Нямам оплаквания, супер съм  :D :wink:
Каквото такова.  :lol:
« Отговор #249 -: Април 09, 2008, 10:48:40 am »
Моля Ви помагайте, немога да разбера, защо този месец са ми толкова ниски температурите, предния месец на тези дати си бяха сравнително нормални..., мисля от утре да започна с тестовете за О, днес ми е 11-тия ден от М, дали пък несъм в О и да не започна от днес с тестовете, уффф...

Моята енергия за живот!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #250 -: Април 10, 2008, 07:52:03 am »
Денис,........... :lol:
Графиката ти скача нагоре на долу - това означава че има проблем /повече от 1 фоликул/
Но при теб си е така - нищо ново.
Важното е да има О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #251 -: Април 10, 2008, 07:53:40 am »
Моля Ви   ...
Според мен има проблем с терм-ра.
Къде мериш и колко го държиш и какъв е терм-ра?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #252 -: Април 10, 2008, 09:10:37 am »
Здравейте! За първи път пиша в този форум  :?. Можете ли да погледнете последната ми трафика-въобще не мога да я разчета-сигурно нещо не е наред. Мерила съм БТ около 7ч орално с дигитален термометър. Предварително благодаря :)
« Отговор #253 -: Април 10, 2008, 11:30:54 am »
Денис и аз си мисля, че е от термометъра, ето днес вече стойността е точно, като миналия месец, от днес започвам и с тестовете за Ову, искаше ми се повече да погледнете графиката от предния месец, защото незнам, кои са дните когато най-много трябва да се прави секс, да не съм ги сбъркала. (но сега имам проблем, че незнам, как да сложа графиката от предния месец)Плийс

Моята енергия за живот!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #254 -: Април 11, 2008, 08:16:11 am »
Здравейте!........
Мисля, че нещо с измерването не е както трябва.
Оралното мерене е доста неточно.
Провери дали терм-ра отчита едно и също до сигнала и 2-3-4 мин след сигнала
Може да го направиш като измериш ТТ аксиларно/под мишницата/ до сигнала -виждаш колко е, и после мериш още 3 мин.
Вярна е по-високата Т.

Иначе графиката ти -така както изглежда - показва проблем и не е много сигурно дали е имало О.

ПП. Мери анално- по-точно е

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #255 -: Април 11, 2008, 08:18:00 am »
Здравей Денис,

аз отдавна не съм писала, то не, 4е имаше и защо де. Какво ще кажеш за графиката ми, като по учебник е този месец нали:)
Знаеш ли, имам усещането, че откакто съвсем спрях да пуша се нормализираха графиките ми. Е, аз се и храня здравословно де.
Само дето днес си поостанах вкъщи, че се поразболявам, нямам температура но имам главоболие и ме понаболява гърлото. Офффф, ама че гадост.
Лек ден ти желая:)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #256 -: Април 11, 2008, 08:24:06 am »
Денис........ 
Не разбрах, че искаш да погледна от миналият МЦ графиката - няма проблем  :D
01/03/2008 - според мен О е била на 14/15 ден от МЦ.
Графиката ти е добра

Всеки МЦ си е сам за себе си и не е редно да се сравняват.
О може да е относително постоянна +/- 1-2 дни.
Но при промяна на дължината на МЦ се променя повече ФФ, за сметка на ЛФ
ЛФ може да се различава с около 1 ден...зависи от промяната в дължината на МЦ.
Най-добре е да правиш тестове /+ БТ/ - така по-точно ще може да си определяш О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #257 -: Април 11, 2008, 08:28:35 am »
Здравей Денис,
...........
Липсваше ни...и като изчезваш нека да е защото си вече при бремелинките  :D
За графиката ти - не ми харесва това стъпаловидно покачване - доста е продължително.
Дано да е от настинката.
Иначе ако е имало О. тя може да е била на 14/15 ден от МЦ.
Добре е да те види лекар на УЗ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #258 -: Април 11, 2008, 08:37:36 am »
Денис, благодаря за отговора - от следващия цикъл ще започна да меря Т анално-дано да са по-точни рез. То наистина при оралното като меря няколко пъти, дава все различни резултати. Иначе и днес ще си направя тест - пък дано да е станало нещо - все пак надеждата умира последна  :). Ако пък не - отивам на доктор.
« Отговор #259 -: Април 11, 2008, 08:38:45 am »
Липсваше ни...и като изчезваш нека да е защото си вече при бремелинките  :D
За графиката ти - не ми харесва това стъпаловидно покачване - доста е продължително...

Благодаря ти, много си мила:) Иска ми се да съм в другата тема, но с тоя стрес не знам как да стане:(
Сигурно си права, че има нещо нередно: първо, последната ми М беше само два дена и много слаба, без болки, без нито едно съсирече. После никакви болки около предполагаемата О. Сега никакви напрегнати гърди. Още малко остана до прегледа ми...а  и вече стават 6 месеца откакто опитваме, време е да започнем изследвания.
Още веднъж благодаря за отговора и ще пиша, като дойде гадната лелка, а и след прегледа пак:)