0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Дайте да ви видя графиката-3
« -: Февруари 29, 2008, 09:05:00 am »
По молба на Мели отварям нова тема.
И нека тази тема да се напълни с ,,бременни" графики 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1 -: Февруари 29, 2008, 09:40:56 am »
Добре ето че сега ще пиша в новата тема. направих си теста не кактотрябва заради съмнения за цветна бременност , а и денс от тази чертичка,която ти описах между С и Т линията на теста вече е останала само половината така че той какво друго освен да е отрицателен. Даже го изхвърлих за по сигурно, а по късно ще нанеса и БТ от тази сутрин, 36 и 8. Сега мисля всичко е наред и ти сигурно ще се съгласиш с мен.  :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Февруари 29, 2008, 10:43:02 am »
Добре ............
Да всичко е наред, съгласна съм с теб  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Февруари 29, 2008, 12:01:24 pm »
Здравейте,
Моля за коментар дали съм разбрала кога е деня на овулацията - 22.02 ли е бил.
м. 02.2008 - очаквана дължина 25 дни
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=didkop
Пия от 15 ден до 25 ден утрогестан - 2х1 - предписан ми заради скъсяване дължината на цикъла и кафеникаво зацапване 2-3 дни преди М.
Правих тестове с клиър ову, но все не ми отчитаха две черти еднакви.
При прегледа на 20.02 имах добър фоликул вляво според д-рката.
Следващия месец ще поискам фоликуметрия.
Меря температурата сутрин в 7.00 часа (+/- 30 мин), ректално.

За сравнение стари графики
м. 05.2007 - 28 дни
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=53691&userLoginName=didkop
м. 06.2007 - 27 дни
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=57803&userLoginName=didkop
Тогава като правих тестове имаше две еднакви черти.
След това не съм мерила.

Благодаря ви предварително!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Февруари 29, 2008, 13:36:29 pm »
Здравейте,
........................

08/02/2008 - Според мен О е била на 13 ден от МЦ.

Не си направила тест за О на 12 ден - тогава може да е бил пика на ЛХ /теста за О да е (+)/ - и така според тестовете и графиката мисля, че О е на 13 ден

01/05/2007 - О според мен е била на 16 ден от МЦ.
Добре е да мериш и по време на М, защото стойностите през ФФ са малко. Малко е нисичка БТ  през ЛФ, може да е и по-висока

29/05/2007 - графиката не показва да е имало О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #5 -: Февруари 29, 2008, 15:46:10 pm »
А дано ти е лека ръката Денис:)
Пожелавам на всички (а на теб най-вече) да видим двете чертички не само на тестовете за О, но и за Б:)
Знам, че няма какво да ми се коментира на графиката, утре започвам тестовете за О, но ме притеснява пика дето пак ми се появи. Дали е от биричката дето си пийнах и двата дни преди тези високи температури?:)
Успех на всички:)
*
« Отговор #6 -: Февруари 29, 2008, 17:51:55 pm »
А дано ти е лека ръката Денис:)
Пожелавам на всички (а на теб най-вече) да видим двете чертички не само на тестовете за О, но и за Б:)
Знам, че няма какво да ми се коментира на графиката, утре започвам тестовете за О, но ме притеснява пика дето пак ми се появи. Дали е от биричката дето си пийнах и двата дни преди тези високи температури?:)
Успех на всички:)
И на мен ще ми е интересно дали биричката влияе на Бт , че и аз имам две по-високи Т и са точно, когато съм пила по една бира вечерта. Успех на всички и от мен!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
« Отговор #7 -: Февруари 29, 2008, 20:16:07 pm »
здравейте момичета,
някои може ли да види и моита графика....
благодаря ви предварително

« Отговор #8 -: Февруари 29, 2008, 20:40:22 pm »
здравейте момичета,
някои може ли да види и моита графика....
благодаря ви предварително
Миличка, без температури няма какво да се коментира.
Прочети как се мери БТ TУК
*
« Отговор #9 -: Февруари 29, 2008, 20:55:09 pm »
и аз така си мислех но от другия месец започвам да меря....
все пак благодаря

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Март 01, 2008, 07:21:10 am »
А дано .............
Бирата, сама по себе си /без стрес или нещо друго/ не може да ти повиши БТ. Така щяхме да пием бира вместо Прогестини  :D
Само да не се се образували повече фоликули, че това няма да е добре

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Март 01, 2008, 07:22:57 am »
И на мен ще ми е интересно дали биричката влияе на Бт ,........
Съвпадение  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #12 -: Март 01, 2008, 18:24:38 pm »
Бирата, сама по себе си /без стрес или нещо друго/ не може да ти повиши БТ. Така щяхме да пием бира вместо Прогестини  :D
Само да не се се образували повече фоликули, че това няма да е добре
Идеята не е лоша, обожавам бира ама се въздържам да пия толкова колкото ми се пие:)
Благодаря за отговора Денис:)
А когато се образуват повече фоликули това до какво води? Извинявай за тъпия въпрос ама досега не съм се интересувала.
« Отговор #13 -: Март 01, 2008, 19:24:43 pm »
Здравейте момичета,можете ли да ми видите графиката.Нямам менструация от 10.01,правих си тестове за овулация около средата на януари но не дадоха положителен резултат.Покачване на температурата имах чак на 22.02.,въпроса ми е възможно ли е да съм имала късна овулация на 22.02./на 29.02 - тест за бременност отрицателен/
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Потребителското ми име е animaani
« Последна редакция: Март 01, 2008, 19:36:50 pm от vanilla »
« Отговор #14 -: Март 01, 2008, 19:33:14 pm »
Здравейте момичета,можете ли да ми видите графиката.Нямам менструация от 10.01,правих си тестове за овулация около средата на януари но не дадоха положителен резултат.Покачване на температурата имах чак на 22.02.,въпроса ми е възможно ли е да съм имала късна овулация на 22.02./на 29.02 - тест за бременност отрицателен/http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Публикувай си графиката за да се вижда, така не се отваря. А как да го направиш, виж ТУК

« Отговор #15 -: Март 01, 2008, 19:36:43 pm »
Офффф, ама, че съм патка, забравих да кажа, мда може и да е заради стреса...имах изключително напрегната седмица, дано е това, въпреки всичко ще се радвам ако ми отговорш Денис, какво става когато се образуват повече фоликули. Ако не ти се пише може някоя статия да ми хвърлиш...:)
Мерси много мила и преди всичко затова, че винаги отговаряш:)
И да не забравя: ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да си винаги весела и засмяна:)
« Отговор #16 -: Март 01, 2008, 19:40:34 pm »
Здравейте момичета,можете ли да ми видите графиката.Нямам менструация от 10.01,правих си тестове за овулация около средата на януари но не дадоха положителен резултат.Покачване на температурата имах чак на 22.02.,въпроса ми е възможно ли е да съм имала късна овулация на 22.02./на 29.02 - тест за бременност отрицателен/http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Публикувай си графиката за да се вижда, така не се отваря. А как да го направиш, виж ТУК

Мисля,че вече графиката ми се вижда.Извинете ме но за пръв път пиша :oops:
И кога според вас да отида на доктор,може би ако съм имала овулация трябва да изчакам няколко дни.Само да спомена ,че ужасно ме болят гърдите сутрин,а и доста ми се хапва.
Благодаря ви предварително.
« Последна редакция: Март 01, 2008, 20:50:19 pm от vanilla »
« Отговор #17 -: Март 02, 2008, 09:32:16 am »
И кога според вас да отида на доктор,може би ако съм имала овулация трябва да изчакам няколко дни.Само да спомена ,че ужасно ме болят гърдите сутрин,а и доста ми се хапва.

ДОбро утро миличка,
това цялото един цикъл ли е? Имаш само един ден кървене, вярно ли е, или си забравила  да отбележиш всички дни?
Колко ти е дълъг цикъла по принцип?
Дано Денис се включи ама графиката ти не показва овулация според мен:(

« Отговор #18 -: Март 02, 2008, 09:34:15 am »

Само не се паникьосвай сега, може термометъра ти да не е в ред. С дигитален ли мериш? Ако да, купи си живачен.
« Отговор #19 -: Март 02, 2008, 09:40:28 am »

Добро утро,да цялото е един цикъл :(,не съм отбелязала но имам 7 дневно кървене.Цикъла по принцип ми е 34 дни.
Използвам тестове за овулация и досега всеки месец са давали положителен резултат след което ми се е покачвала и температурата.
Не знам как да тълкувам това,вече започнах да се притеснявам.Чудя се дали да изчакам още една седмица и тогава да отида на доктор :(
« Последна редакция: Март 02, 2008, 09:42:01 am от vanilla »