0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #460 -: Април 29, 2008, 02:45:49 am »
Моми4ета, 4естит празник и от мен!!!! Денис,исках да те питам
според теб кое време на деня е наи-подходящо за ову тест-първата
урина сутрин или следобяд??От утре ги запо4вам за първи път.
И още нещо - казаха ми,4е при обърната назад матка,каквато е
моята най-подходящата поза за за4еване след полов акт е да се
лежи по корем.Мислиш ли 4е е вярно?Как ти се струва графиката ми
дотук?  стига толкова въпроси.Блгодаря ти от сърце!!! :lol: :D   :P       

Beni, съвсем не ги разбирам тези неща колкото Денис, но по въпроса с тестовете за овулация знам, че е по-добре да се правят следобед. (Аз правех и сутрин, и следобед, но това си е излишен преразход). Лошото на следобедния тест е, че трябва да ограничиш течностите 3-4 часа преди да го направиш. (Което аз не правех и пак се се получаваха нещата, но все пак не е много добре така, тестът става несигурен). От приятелка с обърната матка знам, че не само се лежи по греб, а и най-подходящата поза за зачеване е добрата стара кучешка. Съдейки по резултата (наскоро роди), явно има нещо вярно. Дано тази информация да ти свърши работа и успех. 
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #461 -: Април 29, 2008, 08:11:45 am »
Денис, ......................
Имаше повече фоликули и това обърква графика, въпреки че според мен за сега тя си е добре.
Нормално е БТ да се вдигне след О. до 5 ден, не е проблем да е и до 7, но тогава не е сигурно дали е имало О. и трябва да се провери от лекар - НО, това за теб не важи, тъй като ти имаше О. /дори 2/
Не я мисли тази БТ. От повечето фоликули се получава едно по-различно от нормалното ниво на хормоните, което за повече фоликули си е нормално.
Според мен Бт ще се повиши, имай малко търпение.
Дори и да не стане това и графиката ти да не е нормална - в твоя случай няма проблем и не е толкова от значение какво показва графиката.
Мисли позитивно, знаеш че е имало О.- другото няма значение.
Неспуканият фоликул не ти пречи - дори и да остане известно време, той не е проблем.
Мисля че ще претърпи обратно развитие /под действието на прогестерона/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #462 -: Април 29, 2008, 08:13:37 am »
сега  ..............
Браво  :D , но трябва да разрешиш графиката да се вижда и от други потребители

Цитат
Възникна грешка: 
Съобщение:
Този потребител не споделя графиките си!
обратно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #463 -: Април 29, 2008, 08:15:48 am »
Моми4ета, ............
Подкрепям казаното от Saule_Nova  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #464 -: Април 29, 2008, 10:01:22 am »
    Благодаря denis !!!!
  Сега си нанесох новите показания за БТ! ще бъда много благодарна , ако ми напишеш някакво мнение защото все още не е достигнала 37 градуса!!!
« Отговор #465 -: Април 29, 2008, 10:56:57 am »
Благодаря ти Saule_Nova.Toвa е полезна информация.Дано
да имам с какво да се похваля този месец.А на теб желая
една лека и спокойна бременност. :) :D
« Отговор #466 -: Април 29, 2008, 11:08:47 am »
Благодаря ,denis !!! Teзи дни ще 4акам мнение от теб относно
графиката ми. О.наближава, трябва да се залови. :P :P :P
« Отговор #467 -: Април 29, 2008, 21:56:04 pm »
Здравей Денис,
знам, че няма какво да ми се коментира на графиката, но исках да се отчета и тук, да не помислиш, че съм изчезнала:)
Края на май имам час при специалист по репродуктивна медицина. Гинеколозите тук явно не се занимават много много, което си е в реда на нещата де.
Прегледа ме, видя се, че О предстои (разбира се док няма да проследи дали е имало О), взеха ми кръв за хормони (по никое време от цикъла) и така...получих направление за специалист (споменах по-горе).
Ами това, сега ще си чакам резултатите. Не знам дали има смисъл да ги споделям тук, защото както казах, са по никое време от цикъла.
Ще пиша по-нататък как са специалистите в Германия:)
Всичко добро ти желая:)
*
« Отговор #468 -: Април 30, 2008, 11:49:57 am »
Денис, отбелязах си по Календара О.-28 ден.  :D
Предполагаема, не сме сигурни че е била тогава ,но както и преди казах нямада говорим повече за това. Тогава си е била , за сега съм спряла да меря БТ , няма смисъл. др.Коларова ме предпуреди че м. ще бъде по късен така че ако смятам правилно би трябвало при ЛФ-14 дена, да е около 42 дена. Но в крайна сметка,когато дойде тогава. Е дано успях да те зарадвам :wink:
*
« Отговор #469 -: Април 30, 2008, 13:32:42 pm »
Ох, Денис, откъде ги знаеш тези неща всичките , които ни ги обясняваш не знам, ама благодаря ти много.Имам бодежчета и в двата яйчника тези дни, а според мен сега трябва да ми е ОВуто или да е минало на 13-14 ден.Не ми се получиха нещата с тези тестове за Ову, защото все нещо се пие по празниците като се ходи по гости и... не стана. Обаче БТ си трайка и хабер няма да се вдига и аз силно притеснена се хванах да чета темата да видя няма ли да намеря нещо по въпрса.
Та -много ми хареса ситуацията на Красита,-има си повече от един фоликул и затова не трябва да се вярва на БТ. Аз като имах бодежи в два яйчника, а дано да е така и при мен и да имам близнаци!.....(ох, много смело или много глупаво?) :lol:
*
« Отговор #470 -: Април 30, 2008, 13:35:09 pm »
А как да си проверя живачния термметър.Че той тзи месец се уля с това 36.7.Циментира я тая графика
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #471 -: Април 30, 2008, 13:53:47 pm »
    Благодаря .................
Графиката ти до тук не показва да е имало О.
Ако проблема не е в измерването и терм-ра, май има проблем с О.
Да почакаме още 2-3 дни и ако Бт не се повиши - трябва да те види лекар.
Съжалявам

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #472 -: Април 30, 2008, 13:54:45 pm »
Svetal4y, пожелавам ти най-искрено да имаш повече от един фоликул!!! Много е тежко чакането после обаче, да знаеш... Тези 14 дни не знам как ще ги преживея!  :lol: Стискам ти палци!!!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #473 -: Април 30, 2008, 13:54:59 pm »
Благодаря ..........
Графиката ти до тук е добре.
Продължавай с тестовете, О. предстои

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #474 -: Април 30, 2008, 13:58:09 pm »
Здравей Денис,
................
С нетърпение ще чакам новини от теб. :D
Радвам се, че взе правилно решение и се насочи към специалисти.
Колкото до хормоните- пусни ги да ги видим все пак.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #475 -: Април 30, 2008, 14:01:29 pm »
Денис,  ..............
Разбира се че ме зарадва  :D - знаеш, че се радвам когато някое момиче е спокойно и не приема драматично нещата.
Не сме сигурни дали е имало О./дано да е имало/, но тъй като вече нищо не може да се направи, не се ядосваме, нали? :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #476 -: Април 30, 2008, 14:05:29 pm »
Ох, ....................
Графиката ти до тук не показва да е имало О.
Но, тя може да е и тези дни /вчера, днес или утре/.
Не е нормално и не е добре да се образуват повече от 1 домин.фоликул на естествен МЦ. Това е по скоро изключение, ако все пак има О. Така, че не си го пожелавай  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #477 -: Април 30, 2008, 14:07:54 pm »
А как ...........
Купуваш нов живачен терм-р и мериш успоредно под двете мишници /терм-ра се държи 10 мин/.
Верен е този , който отчита по-висока стойност

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #478 -: Април 30, 2008, 15:02:54 pm »
Благодаря Денис. Много благодаря.
Аз не си пожелавам конкретно това, прсто искам да се случи чудото.Е не отказвам близнаци, напротив, ама не е мания де...
Красита, колкото до трудното чакане- свикнали сме всички с чакане.Времето на овулацията като идва и аз хвърча от щастие при мисълта, че може би създаваме живот и общо взето хвърча две седмици до спад в температурата.После една си седя на земята и айде пак....Но не се отчайвам де...
А на теб стискам палци много да знаеш.
« Отговор #479 -: Април 30, 2008, 15:37:57 pm »
Благодаря, svetal4y! Абсолютно споделям мнението ти - такова вълнение ме обзема около овулацията, и наистина усещането, че може би създаваме живот е несравнимо. Аз за първи път имам цикъл, в който имам реален шанс да забременея - от година и половина опитваме, първите 6 месеца от които се оказа че са били напразни, защото през цялото време съм била с ендометриозни кисти без да знам. Последваха 3 месеца противозачатъчни, операция, още 5 месеца без цикъл заради лечението, веднага след това първи цикъл с нова киста, която пак махахме с противозачатъчни... и този месец най-после направихме всичко както трябва и имах овулация. Затова се вълнувам толкова и досаждам на Денис с глупави въпроси :) А този месец ако не стане, другият съм на инсеминация. И така... нека си пожелаем успех и вярваме, че всички ще успеем рано или късно.. дано е рано!!!  :lol: