Денис,сега си направих два теста за бременност от различни марки и на двата има бледа втора чертичка но ясно различима/даже не повярвах и я показах на милото и той каза,че наистина е там /.Много се надявам това да е положителен резултат.Чак не смея да се радвам.Исках да ти споделя защото на толкова много въпроси си ми помагала с отговорите си :balk_21:пък и трябва да кажа на някой иначе ще се пръсна.
Не знам ,даже се чувствам притеснена за това зацапване то е няколко капки на ден но от няколко дни.А се притеснявам за стрептококите които не излекувах.
Ама и аз сам една, толкова много исках да видя две черти на теста а сега съм се шашнала.
Ей, Vanilla, честито!!!
Най-нормалното нещо е да се шашнеш, дай си няколко дни и ще премине!
За кървенето - даже и в статия, публикувана в материалите по важни теми в зачатие.орг се казва, че е възможно зацапване няколко дни около датата на идване на месечния цикъл, при наличие на бременност. Обаче също така е и вярно, че няма нормално кървене. Сигурна съм, че всичко е наред, доколкото знам, се случва горе-долу на 40 % от прясно бременните
Да, ама страх лозе пази! Защо не отидеш на лекар по най-бързия начин? Още днес, например. Хем ти ще се спокойна, хем пък ако има и минимален риск, веднага ще се вземат мерки и - готово!
А стрептококите - май и тях трябва да ги мислите с твоя лекар. Успех!!!