0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #520 -: Май 04, 2008, 09:26:17 am »
Благодаря ти Денис :bighug:.Дано да е станало :balk_81:.
Този път съм много обнадеждена
незнам може би просто защото е по различен цикъл и досега като получа зацапване веднага ми пада температурата или пък ,че имам разни симптоми.Може би е рано да се надявам но толкова много ми се иска.
Дано да се е получило с всички нас които пишем в тези страници!
« Отговор #521 -: Май 04, 2008, 10:01:22 am »
Благодаря, Денис!  :balk_81: Отварям си очите сутрин :balk_125: и първата ми работа е да видя какво си ми отговорила. 
Svetal4y, благодаря и на теб! Стискам уж краката, но май не стискам достатъчно  :balk_56: За newsm06 не смея и да си мечтая - при положение, че при мен и едно много трудно ще се получи. Но пък златна да ти е устата!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #522 -: Май 04, 2008, 15:26:37 pm »
Това възможно ли е при 28 дневен цикъл.
Да, възможно е, няма проблем - просто МЦ няма да е 28 дни, а ще е повече - около 32 например.
Не се притеснявай за това - важно е да има О., макар и късна.
Ако е късна О., това не означава че нещо не е наред, просто на фоликула му е трябвало повече време за да 'узрее' и да се пукне.
Ако се промени дължината на МЦ, то това е за сметка на ФФ /фазата преди О./ ЛФ /фазата след О./ се запазва почти със същата дължина, която е хар-рна за твоя МЦ.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #523 -: Май 04, 2008, 15:31:03 pm »
Благодаря .............
Ако това зацапване се появява винаги преди М. е добре да се консултираш с лекар.
Ако е от нисък прогестерон /това ще се разбере, като се изследва прогестерона/- коригира се с медикаменти.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #524 -: Май 04, 2008, 15:32:30 pm »
Благодаря,...........
Много ще се радвам да е станало.  :D
Стискам палци и чакам с теб

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #525 -: Май 04, 2008, 16:07:02 pm »
Благодаря ти Денис, но обикновено цикала ми е точен нямам огромни разминавания +/- 1-2дни, но кокто казваш ти важно е да има ОВ.Относно голяма част от графиката ми температурата е мерена правилно само последните 3-4дни и затова се е получило сигурно че ОВ е била евентуално на 18-19ден. Обещавам да се постарая другия месец да меря темп. винаги правилно.

« Отговор #526 -: Май 05, 2008, 07:47:40 am »
здравей, Денис,моляте да ми погледнеш графиката, до онзи ден бях обнадеждена, но днес вече НЕ, температурата започна да спада и вероятно ,може би и преди да си ми отговорила, ще съм влязла в следващия цикъл ;(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #527 -: Май 05, 2008, 08:33:00 am »
Докато няма М. надежда има.
Графиката ти е добре до тук
Тя все още не подсказва, че ще има М.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #528 -: Май 05, 2008, 09:45:09 am »
Денис,сега си направих два теста за бременност от различни марки и на двата има бледа втора чертичка но ясно различима/даже не повярвах и я показах на милото и той каза,че наистина е там :D/.Много се надявам това да е положителен резултат.Чак не смея да се радвам.Исках да ти споделя защото на толкова много въпроси си ми помагала с отговорите си :balk_21:пък и трябва да кажа на някой иначе ще се пръсна.
Не знам ,даже се чувствам притеснена за това зацапване то е няколко капки на ден но от няколко дни.А се притеснявам за стрептококите които не излекувах.
Ама и аз сам една, толкова много исках да видя две черти на теста а сега съм се шашнала.
« Отговор #529 -: Май 05, 2008, 10:06:49 am »
Денис,сега си направих два теста за бременност от различни марки и на двата има бледа втора чертичка но ясно различима/даже не повярвах и я показах на милото и той каза,че наистина е там :D/.Много се надявам това да е положителен резултат.Чак не смея да се радвам.Исках да ти споделя защото на толкова много въпроси си ми помагала с отговорите си :balk_21:пък и трябва да кажа на някой иначе ще се пръсна.
Не знам ,даже се чувствам притеснена за това зацапване то е няколко капки на ден но от няколко дни.А се притеснявам за стрептококите които не излекувах.
Ама и аз сам една, толкова много исках да видя две черти на теста а сега съм се шашнала.

Ей, Vanilla, честито!!!  :ballons:

Най-нормалното нещо е да се шашнеш, дай си няколко дни и ще премине!
За кървенето - даже и в статия, публикувана в материалите по важни теми в зачатие.орг се казва, че е възможно зацапване няколко дни около датата на идване на месечния цикъл, при наличие на бременност. Обаче също така е и вярно, че няма нормално кървене. Сигурна съм, че всичко е наред, доколкото знам, се случва горе-долу на 40 % от прясно бременните  :D Да, ама страх лозе пази! Защо не отидеш на лекар по най-бързия начин? Още днес, например. Хем ти ще се спокойна, хем пък ако има и минимален риск, веднага ще се вземат мерки и - готово!

А стрептококите - май и тях трябва да ги мислите с твоя лекар. Успех!!!
« Отговор #530 -: Май 05, 2008, 10:29:07 am »
Vanilla, както Денис обикновено прави, казвам ти тихо честито и стискам палци всичко да е наред! Пусни един кръвен тест!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #531 -: Май 05, 2008, 13:35:46 pm »
Денис,.........
Много се радвам за теб  :D
Тихичко Честито!   :D
И  веднага да отидеш на лекар.
Зацапването може да е и от имплантирането /дори преди ден-два си го мислех, но не исках да ти давам напразни надежди/
Не се притеснявай всичко ще бъде наред.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #532 -: Май 05, 2008, 14:54:25 pm »
Благодаря ви момичета :bighug:Дано всичко да е ок.Ще пиша какво е казал доки
« Отговор #533 -: Май 05, 2008, 18:53:57 pm »

Денис,ОК с графиката,но защо тогава температурата се понижава? и от значение ли е това че корема ми се е подул като балон от 3- 4 дни вече? Въх, толкова мнг искам да съм бременна,разбира се както и всички останали тук, но ми остава само надеждата!
Мерси за отговора
« Отговор #534 -: Май 06, 2008, 07:35:50 am »

Денис,ОК с графиката,но защо тогава температурата се понижава? и от значение ли е това че корема ми се е подул като балон от 3- 4 дни вече? Въх, толкова мнг искам да съм бременна,разбира се както и всички останали тук, но ми остава само надеждата!
Мерси за отговора

всъщност температурата днес е 36.65, така 4е...спада е голям и явно и тоя път не се е получило ;(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #535 -: Май 06, 2008, 08:13:30 am »
Денис.............
Най-вероятно идва М.
Не се ядосвай, нов цикъл-нов късмет  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #536 -: Май 06, 2008, 08:54:45 am »
Денис може ли да погледнеш и моята графика ако е възможно, днес имам малък спад в температурата , май ще идва лелката а?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #537 -: Май 06, 2008, 09:30:40 am »
Денис .........
Рано е още за М.
Ако О. е била на 19/20 ден от МЦ /поне според мен е  тогава/- то М трябва да е на 32-34 ден от МЦ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #538 -: Май 06, 2008, 12:42:48 pm »
Денис, днес ми е 11-тия ден дуфастон, и доколкото разбирам той се пие, за да спомогне евентуално имплантиране, така ли е? Тъй като си усещам, че нищо не се е получило, и ще ми дойде всеки момент  :( а и днес температурата падна с една десета, мога ли вече да го спра? Ако продължа да го взимам, ще ми дойде ли цикълът така или иначе когато си му е време, или дуфастонът може да го забави? Док така и не ми каза колко дни да го пия, а в момента е в отпуска и няма как да се обадя да питам. До тук бях с надеждите  :balk_146: Нов цикъл - нов късмет.

« Отговор #539 -: Май 06, 2008, 13:08:58 pm »

[/quote]
Най-вероятно идва М.
Не се ядосвай, нов цикъл-нов късмет  :D
[/quote]

Така е дойде, поне с температурния метод, няма нужда от тестчета за бременност, мнг далаверско   :lol::D :D