0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #560 -: Май 08, 2008, 13:40:11 pm »
До тук..............
Ако М е на 27 ден от МЦ, ЛФ е малко късичка. Не е страшно, но говори все пак с лекаря си за това.
По принцип, ако стане зачеване това не  е проблем /че си имала по-къса ЛФ/.

Благодаря ти, Денис. Както сигурно си забелязала в графиката ми, още не съм отбелязала ден за начало на месечния цикъл, въпреки че преди 2 дни казах, че ми е дошло. Във вторник сутринта температурата падна с една десета, а вечерта прокървих. В сряда падна с още една десета до 36.9. Първо отбелязах сряда, 7 май, като първи ден, но след като за целия ден имах само няколко кафеникави капки, пак не посмях да го отбележа за начало на цикъла. Днес пак е така - до момента само няколко кафеникави капки. Спрях дуфастона, температурата и днес си е ниска, така че нямам капка съмнение, че не съм бременна, въпреки че вече няколко човека ме посъветваха да направя тест за бременност. Утре имам час за преглед, защото док каза до трети ден да отида на преглед, за да започна после стимулация за инсеминация.  Мислих, че утре ще е трети ден, а той в най-добрия случай ще е първи. Денис, винаги съм имала колебания кой ден да считам за първи от цикъла, защото често ми се е случвало по няколко дни предварително да прокървявам по малко, и едва след това цикълът да започва. Ще говоря с док за това, но все пак - първият ден с обилно кървене ли се счита за начало, или първият с каквото и да е прокървяване, макар и само зацапване? Благодаря ти, Денис!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #561 -: Май 08, 2008, 14:05:02 pm »
Благодаря....................
За 1 ден се приема 1 ден с обилно кървене, но все пак говори за това с лекар.
Ако зацапването е само 1 ден, лекарят може да приеме този ден за 1.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #562 -: Май 08, 2008, 14:59:52 pm »
Благодаря ти Денис значи след като средната продължителност на цикъла ми е 28 дни и ЛФ е 14 дни наи вероятно ОВ да е около 14тия ден нали или нещо се бъркам.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #563 -: Май 08, 2008, 15:17:52 pm »
Благодаря ........
Да, така е  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #564 -: Май 08, 2008, 21:32:48 pm »
Денис, благодаря ти!!!! Както винаги си на линия за вси4ки ни!!!
 :youwoman: :balk_5: :balk_600:
*
« Отговор #565 -: Май 09, 2008, 11:51:12 am »
Денис, би ли погледнала дали ми е в ред графиката.Днес имам сериозни ПМС, а е раничко.Боли ме ниско долу под пъпа точно както когато ми е дошло.Абе не ща да си внушавам симптоми,но ...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #566 -: Май 09, 2008, 15:04:34 pm »
Денис, ........
Графиката ти е добре до тук /горе-долу/.
Бт трябва още малко да се повиши.
Рано е още за М. - имаш поне още 4-5 дни до М.
Дано обаче БТ да се повиши че така малко ме притеснява графиката ти / не съм много сигурна дали е имало О. 
Сигурна ли си в терм-ра? Дали отчита вярно?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #567 -: Май 09, 2008, 17:22:12 pm »
Здравейте момичета,обещах да пиша.Ходих на доки но той не успя да потвърди бременност
тъй като нищо не можа да види,то на мен ми беще ясно ,че още е твърде рано но това зацапване направо ме побърка.Както и да е отидох вечерта в 8 часа като лудите и чаках до 10 часа дежурната лекарка която израждаше да ме прегледа./помисли ме за луда :oops:/Каза ,че лигавицата ми била удебелена което означава ,че или съм бременна или  ще ми идва мензиса. Въпреки , че не констатира бременност ми изписа Дуфастон 2х1 и Нош-па 3х1.Вече изпих две хапчета от Дуфастона но зацапването от няколко капки така и не спря. :(Извика ме чак след 10 дни.Не знам направо ще се побърквам,правих си пак тест 2 ярки чертички.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #568 -: Май 09, 2008, 17:33:24 pm »
Здравейте ............
Явно е рано още за УЗ, но ти се успокой. Може да направиш кръвен тест /ЧХГ/.
Според мен има бременност и от все сърце ти пожелавам  всичко да е наред.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #569 -: Май 09, 2008, 17:48:16 pm »
Благодаря за подкрепата Денис :balk_21:
*
« Отговор #570 -: Май 09, 2008, 17:59:04 pm »
Денис, благодаря ти за бързия отговор.Честно казано в нищо не съм сигурна най-малко в термометъра.Купих си един нов, още предния път катоо каза да си го проверя.И той отчете по -висока стойност.Обаче...е по-широк-ама то мъжът ми го купи отде да знае къде си го слагам. :oops: И отвреме на време се изплъзва...А да не говорим че два три пъти заспивам с него и се събуждам след час.Та какво да ти кажа- омотах съвсем ввсичко май.Каквото стане.ама е странна болката.Все едно съм в цикъл вече, а няма нищо.
« Отговор #571 -: Май 10, 2008, 00:48:01 am »
....Не знам направо ще се побърквам,правих си пак тест 2 ярки чертички.

Vanila, много се радвам за теб :) Браво! и не се тревожи... графиката ти е супер-бременна :)
« Последна редакция: Май 10, 2008, 00:51:40 am от Raliuna »

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #572 -: Май 10, 2008, 10:38:34 am »
Здравейте на всички някой може ли да ми каже какво става с моята графика от няколко дни темп. се закова на 37 и не мърда. На 12.05 трябва да ми дойде. Преди да ми дойде ще падне ли температурата, че за първи месец меря и незнам.

« Отговор #573 -: Май 10, 2008, 10:42:51 am »
Денис, само малко информация от вчерашния ми преглед. Оказа се, че онзи трети фоликул така и не се е спукал, а е станал на киста. Не е претърпял и обратно развитие. От днес започвам противозачатъчни, а не стимулация, както си мислих. Док каза, че имало и нещо друго там дето приличало на corpus luteum. Възможно ли е при първи ден от цикъла да има такова нещо, не знам. Ако не е такова, то ще да е нещо ендометриозно сигурно. Въпреки че тя каза, че това не я притеснявало, само кистата да сме кахнели. Моята докторка е в отпуска и затова бях при друг док от клиниката, та не получих много ясни отговори. Това е от мен - почивка един месец... ако не се махне, и повече.  :(

*
« Отговор #574 -: Май 10, 2008, 11:40:16 am »
Мила Денис,
дойде пак време да ми погледнеш графиката, ако може. Ако е имало Ову според теб кога евентуално е била? На 15 ден от МЦ теста за О. ми показа много бледа втора черта и съм го писала като отрицателен. Затова и на 16-я ден пак направих тест, въпреки че бях сигурна, че ще е отрицателен. Благодаря ти предварително  :bighug:
P.S. Мила krassita не се натъжавай. Онзи ден Денис така мило се беше изказала като те подкрепяше, че не знам, но настръхнах направо. Сигурна съм, че дори неизказана имаш подкрепата на много момичета още. Целувки  :blowingdust2:и знам, че някой ден нататък като влезна тук ще прочета най-хубавата новина и от теб.
« Отговор #575 -: Май 10, 2008, 14:03:14 pm »
Здравейте момичета,обещах да пиша.Ходих на доки но той не успя да потвърди бременност
тъй като нищо не можа да види,то на мен ми беще ясно ,че още е твърде рано но това зацапване направо ме побърка.Както и да е отидох вечерта в 8 часа като лудите и чаках до 10 часа дежурната лекарка която израждаше да ме прегледа./помисли ме за луда :oops:/Каза ,че лигавицата ми била удебелена което означава ,че или съм бременна или  ще ми идва мензиса. Въпреки , че не констатира бременност ми изписа Дуфастон 2х1 и Нош-па 3х1.Вече изпих две хапчета от Дуфастона но зацапването от няколко капки така и не спря. :(Извика ме чак след 10 дни.Не знам направо ще се побърквам,правих си пак тест 2 ярки чертички.

Аз мисля , че графиката ти е типично бременна и много хубава. Може би е рано да се види още , така че не се тревожи. пази се от настинки , почивай си и си пий дуфастона!
« Отговор #576 -: Май 10, 2008, 19:22:05 pm »
Благодаря ви Fatalwoman и Raliuna  :bighug:
« Отговор #577 -: Май 10, 2008, 21:38:38 pm »
Мила Денис,
дойде пак време да ми погледнеш графиката, ако може. Ако е имало Ову според теб кога евентуално е била? На 15 ден от МЦ теста за О. ми показа много бледа втора черта и съм го писала като отрицателен. Затова и на 16-я ден пак направих тест, въпреки че бях сигурна, че ще е отрицателен. Благодаря ти предварително  :bighug:
P.S. Мила krassita не се натъжавай. Онзи ден Денис така мило се беше изказала като те подкрепяше, че не знам, но настръхнах направо. Сигурна съм, че дори неизказана имаш подкрепата на много момичета още. Целувки  :blowingdust2:и знам, че някой ден нататък като влезна тук ще прочета най-хубавата новина и от теб.

според мен О. би могла да е на 14 ден :)

« Отговор #578 -: Май 10, 2008, 21:49:50 pm »
Здравейте на всички някой може ли да ми каже какво става с моята графика от няколко дни темп. се закова на 37 и не мърда. На 12.05 трябва да ми дойде. Преди да ми дойде ще падне ли температурата, че за първи месец меря и незнам.

Т. ще падне ако ти дойде М., но мисля че няма да ти дойде на 12ти,както очакваш. Според мен имаш поне още 7дни до М., ако изобщо ти дойде ;)

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #579 -: Май 10, 2008, 22:24:51 pm »
Raliuna Защо мислиш че няма да ми дойде нормалния ми цикъл е 28-29 дни5 а графиката ми до средата не е вярна май защото не е мерена точно т. е. ставала съм преди да меря БТ заради детето нощем после разбрах че не е правилно измерването. Все пак кажи защо мислиш така де.