До тук..............
Ако М е на 27 ден от МЦ, ЛФ е малко късичка. Не е страшно, но говори все пак с лекаря си за това.
По принцип, ако стане зачеване това не е проблем /че си имала по-къса ЛФ/.
Благодаря ти, Денис. Както сигурно си забелязала в графиката ми, още не съм отбелязала ден за начало на месечния цикъл, въпреки че преди 2 дни казах, че ми е дошло. Във вторник сутринта температурата падна с една десета, а вечерта прокървих. В сряда падна с още една десета до 36.9. Първо отбелязах сряда, 7 май, като първи ден, но след като за целия ден имах само няколко кафеникави капки, пак не посмях да го отбележа за начало на цикъла. Днес пак е така - до момента само няколко кафеникави капки. Спрях дуфастона, температурата и днес си е ниска, така че нямам капка съмнение, че не съм бременна, въпреки че вече няколко човека ме посъветваха да направя тест за бременност. Утре имам час за преглед, защото док каза до трети ден да отида на преглед, за да започна после стимулация за инсеминация. Мислих, че утре ще е трети ден, а той в най-добрия случай ще е първи. Денис, винаги съм имала колебания кой ден да считам за първи от цикъла, защото често ми се е случвало по няколко дни предварително да прокървявам по малко, и едва след това цикълът да започва. Ще говоря с док за това, но все пак - първият ден с обилно кървене ли се счита за начало, или първият с каквото и да е прокървяване, макар и само зацапване? Благодаря ти, Денис!