0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #680 -: Май 19, 2008, 08:04:20 am »
Добро утро, милички!
Бихте ли погледнали и моята графика - Денис, отдавна не съм ти досаждала, мила, дори и сигурно моята тема за графиката е много назад и предпочетох тук да ти я пусна.
Въпреки, че май знам какъв е отговора :(
Нито на тестовете ми хареса много втората черта- сега ползвах овю, но не видях особена разлика....
Нито пък температурата ми харесва...
Аз от едно известно време съм под постоянно напрежение и стрес - отвратителен стрес :x :x :x
Дори онзи ден ( прости ми ,Господи)в момент на сълзи за хиляден път от нашата лудница вкъщи ми мина мисълта за самоубийство...
Вече се отказах от всичко, нямам сили за нищо, с милото сме в толкова обтегнати отношения,ние секс не правим, че и за бебенце в момента на ми се мисли, но все пак..... по навик ли, какво - продължавам да си меря температурата...
Осъзнавам, че сигурно под това постоянно напрежение, ежедневни скандали и стрес оказват влияние върху организма ми, бт,овулацията и изобщо...
Особено за три месеца мерене съм забелязала, че стреса, умората и недоспиването ми действат понижаващо на температурата - аз съм си писала в бележки, но все пак....
С две думи - все пак ще се радвам за коментар на графиката ми.
Вчера и в събота имах много хубава цс - белтъкообразна и в големи количества и в събота пробождащи болки в единия яйчник...
Благодаря ви предварително за отговорите!
Прегръщам ви и ви желая хубав и усмихнат слънчев ден!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #681 -: Май 19, 2008, 08:15:14 am »
Мила Мими както показват тестовете ов е била на 16, според температурата също дано сте се възползвали с милото подобаващо от тези дни. Успех и целувки. Все пак нека и Денис си каже компетентното мнение.

« Отговор #682 -: Май 19, 2008, 11:19:14 am »
       Благодаря ти мпого Денис за хубавите думи!!! И аз се надявам да се е случило но не смея честно казано да си го и помисля след толкова разочарования!!!
Много целувки от мен и всичко най ... ще кажа за резултата , като направя тест!
*
« Отговор #683 -: Май 19, 2008, 15:43:26 pm »
Здравей Денис, :)
Добавих няколко стойности и графиката ми така не е толкова лоша. Предполагам 4е може би показва 4е се е образувал някой и друг доминантен фоликул,ти дали можеш да кажеш.Стреснах се малко 4е Бт ми спадна,но разбрах 4е е нормално. Все пак какво се вижда от моята графика?
*
« Отговор #684 -: Май 19, 2008, 16:42:51 pm »
Здравей отново Денис  :) ,
Би ли погледнала графиката ми? Интересуваше ме нормално ли е така ту спадане ту покачване на БТ. Благодаря ти многоооо предварително  :D
« Отговор #685 -: Май 20, 2008, 01:42:45 am »
Браво Вени,много се радвам за теб!!!!!!! :D :D :D

Ве4е мога да ти кажа Официално 4ЕСТИТООООООООО!!!!

:ballons:   :party:
« Отговор #686 -: Май 20, 2008, 08:20:17 am »
Здравейте,
може ли и аз да помоля за малко коментари по мойта графика..
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=miroslinka

БТ меря както трябва, с живачен термометър, всяка сутрин в 7ч. под мишницата и не мога да си обясня защо се получава такава "кардиограма".. :(
Предварително благодаря!
Хубав и усмихнат ден на всички
« Последна редакция: Май 20, 2008, 08:25:23 am от miroslinka »
« Отговор #687 -: Май 20, 2008, 09:30:09 am »
Здравейте,
може ли и аз да помоля за малко коментари по мойта графика..
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=miroslinka

БТ меря както трябва, с живачен термометър, всяка сутрин в 7ч. под мишницата и не мога да си обясня защо се получава такава "кардиограма".. :(
Предварително благодаря!
Хубав и усмихнат ден на всички
Момичетата ще ме поправят ако греша, но БТ мисля не се мери под мишницата.Можеби затова са тези разлики.
« Отговор #688 -: Май 20, 2008, 09:38:49 am »
Да, наясно съм, че не е удачно да се мери там, но така я започнах (тогава не знаех къде се мери) и за това реших до края на цикъла да я измервам там. Но така или иначе в предвид, че я меря винаги в един и същи час, на едно и също място, не мисля че това е чак толкова фатално. А и не се изненадвам на самите стойности - високи или ниски, а на големите разлики между тях..
Офф.. не знам и аз
« Отговор #689 -: Май 20, 2008, 10:04:34 am »
      Здравейте!!! Честито Вени , желая ти всичко най и леко бременеене!!! Имам една молба , ще погледнете ли моята графика как върви.... много съм претиснена , закъснява ми вече доста време , според Денис има надежда ... но аз не смея и да си помисля страх ме е да не е пак само разочерование!!!
      Чакам мнения от всички!!! Много целувки и бебчета!!! :) :) :)
« Отговор #690 -: Май 20, 2008, 10:21:45 am »
shushi направи си тест,мила!Мисля,че при такава БТ и толкова закъснение нещата са от ясни по-ясни!Пожелавам ти да видиш  :bfp: и съм сигурна де!Не забравяй да напишеш за резултата! :lol:
« Отговор #691 -: Май 20, 2008, 10:31:44 am »
      Здравейте!!! Честито Вени , желая ти всичко най и леко бременеене!!! Имам една молба , ще погледнете ли моята графика как върви.... много съм претиснена , закъснява ми вече доста време , според Денис има надежда ... но аз не смея и да си помисля страх ме е да не е пак само разочерование!!!
      Чакам мнения от всички!!! Много целувки и бебчета!!! :) :) :)
Това според мен си е бременна графика. :crossfingers:
« Отговор #692 -: Май 20, 2008, 12:16:08 pm »
      оххх момичета благодаля за мненията и ви желая същото да ви се връща!!!
Ще пиша като го направя дано да сте прави!!! Целувки и всичко най... :) :) :)
« Отговор #693 -: Май 20, 2008, 12:31:58 pm »
Shushy, и според мен графиката ти е бременна. Особено ако овулацията е определена точно. Защо не направиш тест за бременност, време си е?

« Отговор #694 -: Май 20, 2008, 12:56:35 pm »
      Мили момичета , мерси много за подкрепата! Просто сега в обедната почивка биах с моята кръщелница прекрасна 2 годишна принцеса и се размечтах....
 Дайте мнение кой е най-добрия тест за бременност защото май трябва да взема да видя какво е положението!
 Благодаря предварително!
 Целувки на всички!!! :) :) :)
« Отговор #695 -: Май 20, 2008, 13:58:27 pm »
   Мили момичета , токущо си направих първия тест и е  ПОЛОЖИТЕЛЕННННН !!!!!!
 Благодаря за подкрепата и желая на всички вас много ++++++++++++ в тестоветее!!!!!
 Толкова съм щастлива че чек не ми се вярваа!!!
 Целувки от мен за всичкиии :o :o :o :o :o
« Отговор #696 -: Май 20, 2008, 14:03:19 pm »
Честито shushy!Желая ти най-сладкото бебче на света :bighug:
« Отговор #697 -: Май 20, 2008, 14:29:46 pm »
      оххх момичета благодаля за мненията и ви желая същото да ви се връща!!!
Ще пиша като го направя дано да сте прави!!! Целувки и всичко най... :) :) :)
Честито!
Като се преместиш в друга тема, напр. Бременни графики, да не забравиш да влачиш краката!!!
« Отговор #698 -: Май 20, 2008, 16:32:26 pm »
   Мили момичета , токущо си направих първия тест и е  ПОЛОЖИТЕЛЕННННН !!!!!!
 Благодаря за подкрепата и желая на всички вас много ++++++++++++ в тестоветее!!!!!
 Толкова съм щастлива че чек не ми се вярваа!!!
 Целувки от мен за всичкиии :o :o :o :o :o
Честито , миличка! Дано да си повлечеш краченцата! Как издържа толкова да направиш теста на 40 ден? 8O
*
« Отговор #699 -: Май 20, 2008, 16:57:16 pm »
Честито и от мен shushy   :D с пожелания за лека и безпроблемна бременност . И благодарим за пожеланието...дано всички тук скоро те последваме  :lol: