0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #880 -: Юли 15, 2008, 16:18:14 pm »
         Здравейте мили момичета! Аз за съжаление пак съм ту при вас и ще започвам пак с измерването и надеждите... за това за което всички мечтаем и ви го желая от сърце!
  На 11.07 преживях кюретаж и сега отново сме на нов етап!

Мила  Денис, бих искала да те попитам кога е добре да започна следенето на температурата след кюретажа, за да съм на ясно дали процеса е нормален , трябва ли да изчакам първия цикъл или и сега тя ще е достоверна. Благодаря предварително!

Очаквам съвети от всички и си пожалавам на мен и на вас да започнем нова темичка съвсем скоро и да се пъчим с красиви коремчета!  :bfp:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #881 -: Юли 17, 2008, 14:03:35 pm »
Миличка много съжалявам за тебе, относно въпроса ти мисля че е необходимо да мине поне един цикъл преди да започнеш с опитите, иначе ти пожелавам незабавен успех.

« Отговор #882 -: Юли 17, 2008, 16:59:38 pm »
Момичета здравейте!!Може ли да ми кажте кога ,според графиката ми ,е била овулацията?и вярно ли е че температурата трябва да не е по-низка от 37 преди да започне МЦ?Благодаря Ви!!!

*
« Отговор #883 -: Юли 17, 2008, 17:18:00 pm »
Здравей Денис,
Когато можеш погледни ми графиката. Едвам съм запомнила поради липса на календар БТ за последните 2 дена. Но графиката ми прилича на права лния и май няма да има О.  :?
Меря БТ в интервала от 6 до 7 и 30 сутринта , днес по изключение съм я мерила в 3 и 30 през нощта след 5 часа сън беше 36 и 5 , нямаше как. Няма да я нанасям , дай едно мнение.  Днес 2 ден имам оскъдно количество белтъкоподобна ЦС с леки болки в десен яйчник
.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #884 -: Юли 19, 2008, 07:12:24 am »

Благодаря .............
Да мисля
ЩХ оказват влияние и на другите хормони, така че не е изключено да се намери и на друго място проблем, но когато те се нормализират  всичко ще се оправи.
Слушай лекаря си  :D и стриктно изпълнявай нарежданията му
Ако трябва се консултирай и с друг гинеколог-ендокринолог, че материята е доста деликатна.
Ниското ниво на Е2 показва, че този МЦ /за който е правено изследването/ няма да има О. или ако има може яйцеклетката да не е много 'читава'

Успех

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #885 -: Юли 19, 2008, 07:24:27 am »
         Здравейте ........
Много съжалявам миличка.
Бъди смела и продължавай напред. Това, че веднъж се е получило така, съвсем не означава, че пак ще се повтори.
Всяко зло за добро - така е трябвало да стане.
Не го мисли и не си го слагай много на сърцето.
За Бт - поне 2-3 МЦ трябва да минат за да се нормализира МЦ, не че не може да има О. и по-рано. Ако искаш си почини от меренето, но ако искаш да мериш си мери - БТ ще покаже какво става с МЦ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #886 -: Юли 19, 2008, 07:26:10 am »
Момичета ............
Цитат
Възникна грешка: 
Съобщение:
Този потребител не споделя графиките си!
обратно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #887 -: Юли 19, 2008, 07:27:05 am »
Здравей Денис,
.....................
.
Моето мнение е, че може и да има О.
Дано  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #888 -: Юли 19, 2008, 19:20:59 pm »
      благодаря много момичета за подкрепата и хубавите думи! Желая на всички успех и осъществяване на съкровенната мечта!
denis мерси за отговора , мисля да си меря температурата за да следя за цикъла защото преди бременноста имах проблем с прогестерона  и цикъла.

Целувки на всички и хубава вечер
*
« Отговор #889 -: Юли 20, 2008, 21:13:28 pm »
Ще си позволя отново да питам нещо Денис  :wink:
Предполагам че О. не е минала в тези 21 дена, защото както се разбрахме шанс има , а аз исках да питам да ме ориентираш мога ли да почна тестовде за О. този Мц и горе долу от кой ден. То е ясно,че при ПКЯ не са препоръчително но така поне мога да опитам да хвана О.
« Отговор #890 -: Юли 21, 2008, 16:32:25 pm »
Мила Денис, би ли погледнала сега графиката ми, май се е появила овулация, евентуално 23 ден, макар че обикновено ми е на около 14-ти ден. Благодаря ти! :wink:
« Отговор #891 -: Юли 22, 2008, 14:17:12 pm »
Мила Денис, би ли погледнала сега графиката ми, май се е появила овулация, евентуално 23 ден, макар че обикновено ми е на около 14-ти ден. Благодаря ти! :wink:
Snuki, всичко е възможно, стискам палци !!!!! :wink:

Спрете Земята, искам за сляза
*
« Отговор #892 -: Юли 22, 2008, 23:19:23 pm »
Zdraveyte, momi4eta!

Za parvi pat se vklu4vam vav foruma, no mnogo mi se iska da poglednete moiata grafika.

Crednata prodaljitelnost na cikala mi e 30 dni, makar 4e minalia mesets mi doyde na 34-tia den dez da znam za6to. BT meria s jiva4en termometar analno, sutrin v 6,30h. Tozi mesets ne mojax da se sparvia s testovete sa O. Vtorata 4erti4ka ne moja da stane po-silna ot parvata, makar i da be6e dosta silno proiavena.

6te sam vi mnogo blagodarna, ako mi kajete va6eto mnenie. Strax me e da si napravia test, za da ne se razo4erovam.

Doskoro

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #893 -: Юли 23, 2008, 12:30:55 pm »
Лукреция мила ако разрешиш да ти четеме записките и да ти се виждат сърчицата ще е по добри, забравила си да поставиш отметка в профила за това.

*
« Отговор #894 -: Юли 23, 2008, 22:21:25 pm »
Saliavam, ne znaex. Ve4e mislia 4e vsi4ko e nared. Samo da dopalnia, 4e dnes sutrinta napravix testa: otricatelen! No vse o6te ne mi e do6al.... :(

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #895 -: Юли 24, 2008, 01:21:46 am »
Мила shushy, много съжалявам за това което ти се е слу4ило.Не губи кураж,по4ини си малко и с нови сили се залавяйте за работа.Стискам ти палци скоро пак да те споходи щастието!
« Отговор #896 -: Юли 24, 2008, 21:54:08 pm »
        beni79 благодаря ти за подкрепата. Ти как си , мисля че заедно с теб и veni_I_koci бяхме в измерването на графиките!

veni_I_koci ти как си !

Аз получих вече хистологията от миседа и доки каза , че в изследването няма претиснителни неща и най вероятно според нея се дължи на недостатъчни количества хормони , другия вариант е генетичен проблем! За сега поне малко се успокоих че няма проблем с изследването и започваме на ново. Сега чакам първия цикъл и преглед ! 

Прегръщам ви и целувки пешете как върви при вас! Успехи на всички прекрасни момичета тук!  :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #897 -: Юли 25, 2008, 06:59:55 am »
Ще си ............
Твоят МЦ е по-дълъг от 28 дни , така че след 13-14 ден според мен трябва да започнеш с тестовете, въпреки че само ще влезеш в преразход с тях.
Ако имаш повече фоликули, което е типично за теб, тестовете ще са (+) още  на 10-12 ден - най-вероятно.
Моето мнение е, че те само ще объркат нещата.
Но, както си решиш  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #898 -: Юли 25, 2008, 07:03:11 am »
Мила Денис, би ............... :wink:
Да, според мен е имало О. на 22/23 ден от МЦ.
Това не е проблем /че О. е по-късно през МЦ/- важното е че е имало.
Дано да е станало  :wink:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #899 -: Юли 25, 2008, 07:08:36 am »
Zdraveyte, .............
Моля те пиши на кирилица  :D
Не съм сигурна дали е имало О.
Ако е имало тя може да е била, според мен, на 25-26-27 от МЦ.
Това означава че М трябва да е на 40 ден от МЦ.
Графиката ти образува връх - ако това се повтори и следващият МЦ ще е най-добре да отидеш на лекар.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум