Здравей Денис,
И този месец не беше нашият месец (мой и на съпруга ми). Днес като о часовник ми дойде! Така че, този месец, отново ще те моля за помощ при разчитането на графиката ми и определянето на фертилните ми дни.
Не знам защо напоследък цикълът ми е толкова дълъг. Допреди 5-6 месеца ми идваше на 30-31 дена, а напоследък е около 34-35 дни. Смятам да започвам тестовете за О малко по-късно: към 16-тя ден, защото О -та ми е към 19-21 ден. Ако ти мислиш иначе, моля те, посъветвай ме.
Иначе, както ти казах преди, на 20-ти имахме среща с мои гинеколог. Той ни изписа следното: За мъжа ми: спермограма и още нещо, което тук в Испания се нарича: REM и означава изследване за оцеляването на сперматозоидите или нещо подобно. А аз трябва да си направя някакви хормонални изследвания между 3 и 5 ден от началото на цикъла. Така че, сега в петък ще ходя да ми вземат кръв. След като са готови тези изследвания, ще видим как ще се продължи, зависи какво ще покажат, но следващата стъпка ще бъде да се провери проходимостта а тръбите ми. Но засега е това. щe те държа втечение. Благодаря за помощта и доскоро!