0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1420 -: Ноември 27, 2008, 07:55:51 am »
благодаря много денис.
значи тези дни отново на доки. а аз си мислех че теста като беше + на 13ден от М , значи овуто е минало на 15ден и затова отидох на доки. но щом като трябва отново ще ида
благодаря отново :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1421 -: Ноември 27, 2008, 08:04:48 am »
благодаря........
За нищо
Ще чакам за новини  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1422 -: Ноември 27, 2008, 10:39:29 am »
здравей денис,тези дни не съм писала нищо-искаше ми се да видя накъде ще тръгне БТто,хвърли едно око когато имаш време,корема ме побърква от болка,лелката ще идва явно...само едно впр. кога спада БТ преди М???И спада ли изобщо??
благодаря
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #1423 -: Ноември 27, 2008, 11:19:51 am »
     Мила Денис пак с един въпрос и към другите момичета разбира се , кога смяташ че трябва да се появи МЦ то ми според графиката ? Благодаря предварително , Целувки  :)
« Отговор #1424 -: Ноември 27, 2008, 11:46:05 am »
Здравей,..........
По принцип е добре да са минали 14 дни след О. / но най-малко да са 12 ако все пак си решила да правиш тест/ - теста с първа сутрешна урина - трябва да е 'по-концентрирана' за да улови ЧХГ.
Стискам палци да е станало  :D
Денис,днес направиx тест и беше категоричен :bfn:...,xубавото е,че нямам още спад в Т,а може би е наистина и рано за тест,макар,че има момичета,който правят рано теста и си им показва...но аз имам и едни странни бьлбукания,които ми са доста познати и пределно ясни какво предвещават :(...дано не е така...според теб,кога да направя втори тест,ако всичко вьрви добре?Забравиx да попитам и още нещо:вьзможно ли е да ми дойде при такава Т?
« Последна редакция: Ноември 27, 2008, 12:04:24 pm от violeta1974 »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1425 -: Ноември 27, 2008, 13:52:56 pm »
здравей ........
До тук графиката ти е добре.
БТ може да остане висока до 1 ден на следващата М, но може и да падне 1, макс-м 2 дни преди М.
Ако започне да пада 3-4-5 дни преди М. - нещо не е наред.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1426 -: Ноември 27, 2008, 13:55:18 pm »
     Мила Денис пак с един въпрос и към другите момичета разбира се , кога смяташ че трябва да се появи МЦ то ми според графиката ? Благодаря предварително , Целувки  :)
На 49-50 ден от МЦ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1427 -: Ноември 27, 2008, 14:00:53 pm »
Денис,............
Тест - може да правиш и всеки ден ако искаш. Докато не минат обаче 14-15 дни след О. си е рано още за него, така че не се отчайвай ако е (-).
Бълбуканията - от какво ли не може да са - според мен е засилена перисталтика /дрижение на червата/.
Да, може БТ да си остане висока и да ти дойде М.
Бт показва, че всичко е наред с ЖТ - не че има бременност /освен ако не са минали повече от 15-16 дни след О.  :D/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1428 -: Ноември 27, 2008, 14:12:30 pm »
Денис,............
Тест - може да правиш и всеки ден ако искаш. Докато не минат обаче 14-15 дни след О. си е рано още за него, така че не се отчайвай ако е (-).
Бълбуканията - от какво ли не може да са - според мен е засилена перисталтика /дрижение на червата/.
Да, може БТ да си остане висока и да ти дойде М.
Бт показва, че всичко е наред с ЖТ - не че има бременност /освен ако не са минали повече от 15-16 дни след О.  :D/
благодаря,Денис... :)
« Отговор #1429 -: Ноември 28, 2008, 17:39:27 pm »
   Денис здравей!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
   Пак съм аз. Би ли ми погледнала графиката. Този месец мисля, че е по - добра. Даже ходих на доктор, но вече беше късно, защото той ми каза, че овулацията е минала, а аз така и не разбрах кога е била точно. Имам някакви предположения, защото при мен преминава много болезнено и с кървене.

Благодаря Ти! :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1430 -: Ноември 28, 2008, 23:04:51 pm »
Здравей Денис,би ли ми погледнала графиката,ако може???
Нещо тая БТ ми се струва доста константна,дали е възможно???
Мерси за помоща :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1431 -: Ноември 29, 2008, 07:38:19 am »
   Денис здравей!
..............
До тук графиката ти е добре. Според мен О. е била на 13/14 ден от МЦ.
Дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1432 -: Ноември 29, 2008, 07:39:59 am »
Здравей ...............
Супер ти е графиката и това, че се е задържала хоризонтална е добре и трябва само да те радва. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1433 -: Ноември 29, 2008, 10:31:27 am »
Може ли едно контролно мнение? Трябваше да те подсетя, че съм сменила терм-ра и от както го направих сякаш замръзнах :) Нооооо, чак сега от едно твое мнеие тук разбирам, че с живачен се стои по 10 мин., аз от толкова месеци меря и все по 6-7 мин. съм го държала, дали е оказало влияние? Много ми е шарена пак графиката, никога не съвпадат по-висока БТ с положителните тестове и болките които смятам, че са при ОВУ, та как ти изглежда този месец всичко според теб?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1434 -: Ноември 29, 2008, 10:55:10 am »
Може ли ...............
До тук графиката ти е добре. Според мен О е била на 26/27 ден на МЦ.
Няма как да съвпада (+) тест за О и повишение на БТ.
(+) тест показва, че след 12 до 48 часа трябва да настъпи О. Т.е О е до 2 дни след (+) тест. БТ се повишава от 1 до 5-ти ден след О.  При теб  тя се е повишила на 2 ден след О., което си е напълно нормално.
Всичко до тук е добре /ако Бт се задържи висока/
За живачния терм-р- не че не е достатъчно и 6-7 мин да се измерва, но за да сме сигурни че е отчетена точно Т. е добре да се държи 10 мин. Дори 1-2 мин да не се покачва Т по скалата е по-добре, отколкото по-рано да махнеш терм-ра. За нас е от значение всяка десета от градуса.  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

SISITU

• *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
« Отговор #1435 -: Ноември 29, 2008, 12:01:43 pm »
Здравейте всички вие които чакате.Аз също съм една от вас.Бихте ли погледнали и моята графика и да ми кажете дали има вероятност нещо да е станало.
Благодаря ви предварително!!!
*
« Отговор #1436 -: Ноември 29, 2008, 12:58:04 pm »
До тук графиката ти е добре. Според мен О е била на 26/27 ден на МЦ.
Няма как да съвпада (+) тест за О и повишение на БТ.
(+) тест показва, че след 12 до 48 часа трябва да настъпи О. Т.е О е до 2 дни след (+) тест. БТ се повишава от 1 до 5-ти ден след О.  При теб  тя се е повишила на 2 ден след О., което си е напълно нормално.
Всичко до тук е добре /ако Бт се задържи висока/
За живачния терм-р- не че не е достатъчно и 6-7 мин да се измерва, но за да сме сигурни че е отчетена точно Т. е добре да се държи 10 мин. Дори 1-2 мин да не се покачва Т по скалата е по-добре, отколкото по-рано да махнеш терм-ра. За нас е от значение всяка десета от градуса.  :D

Благодаря ти Денис, май ще трябва да си разпечатам това ти мнение и да си го нося в мен и да си го чета докато проумея как се изчислява О. защото както вероятно забеляза ние точно на 26 и 27 ден сме се въздържали, ей много съм загубена.  :? И друго да те питам - след като определено съм с късна О. трябва ли цикъла този месец примерно да е поне 36/37 дни? Защото имахме съмнения, че ми е къса Лут. фаза и даже ми предписаха Дуфастон, но аз така и не го пих. Аааа това ме подсети и друго, последно ми казаха след няколко месеца да отида да ми предпишат и Клостил, но аз категорично отказах, смяташ ли, че трябва да го взимам? Или само от графиката нямам как да се разбере?
Извинявай, че пак те затрупах с въпроси. Но, като ми кажеш, че графиката ми е добре ми действаш толкова положително :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1437 -: Ноември 29, 2008, 14:20:27 pm »
Здравейте .......
Днес ти е някъде около 12 ден след О. /според тестовете, защото не е мерено редовно и според графиката не мога да определя кога точно е била О., но това, че Бт е висока потвърждава, че е имало О./
Но дали е станало или не - никой не може да ти каже  :D
Ако не ти дойде до 2-3 дни и Бт се задържи висока - има шанс да е станало.
Стискам палци  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1438 -: Ноември 29, 2008, 14:27:32 pm »
Благодаря ...............
Дължината на всеки МЦ изчисляваш така:
Деня на О. + 14 дни
Или, ако твоята О. е била на 26 ден + 14= 40дни или Мц трябва да е 40 дни, след като минат - тогава се брои закъснение.
За да се опредили колко дни е ЛФ -трябва поне 3 поредни месеца да е определяна О. /с ФМ или поне с тестове + БТ/
За Клостилбегит : трябва да е направена спермограма на половинката , а на теб - изслед-не за проходимостта на тръбите.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1439 -: Ноември 29, 2008, 17:21:44 pm »
За Клостилбегит : трябва да е направена спермограма на половинката , а на теб - изслед-не за проходимостта на тръбите.

Благодаря ти,
а този ти пост ще разпечатам и ще нося с мен при прегледите при които ми назначават Клостил ей така, без нищо друго.