До тук графиката ти е добре. Според мен О е била на 26/27 ден на МЦ.
Няма как да съвпада (+) тест за О и повишение на БТ.
(+) тест показва, че след 12 до 48 часа трябва да настъпи О. Т.е О е до 2 дни след (+) тест. БТ се повишава от 1 до 5-ти ден след О. При теб тя се е повишила на 2 ден след О., което си е напълно нормално.
Всичко до тук е добре /ако Бт се задържи висока/
За живачния терм-р- не че не е достатъчно и 6-7 мин да се измерва, но за да сме сигурни че е отчетена точно Т. е добре да се държи 10 мин. Дори 1-2 мин да не се покачва Т по скалата е по-добре, отколкото по-рано да махнеш терм-ра. За нас е от значение всяка десета от градуса.
Благодаря ти Денис, май ще трябва да си разпечатам това ти мнение и да си го нося в мен и да си го чета докато проумея как се изчислява О. защото както вероятно забеляза ние точно на 26 и 27 ден сме се въздържали, ей много съм загубена.
И друго да те питам - след като определено съм с късна О. трябва ли цикъла този месец примерно да е поне 36/37 дни? Защото имахме съмнения, че ми е къса Лут. фаза и даже ми предписаха Дуфастон, но аз така и не го пих. Аааа това ме подсети и друго, последно ми казаха след няколко месеца да отида да ми предпишат и Клостил, но аз категорично отказах, смяташ ли, че трябва да го взимам? Или само от графиката нямам как да се разбере?
Извинявай, че пак те затрупах с въпроси. Но, като ми кажеш, че графиката ми е добре ми действаш толкова положително