Денис,.........
Много съжалявам миличка, но от мен един съвет - за да не страдаш и друг път така прави тестове за О. следи БТ стриктно /не че не го правиш до сега/ и когато минат 14 дни след предполагаема О. пусни кръвен тест - докато не стане това не търси никакви признаци на бременност и не 'хвърляй' чак толкова много емоции в очакването. Зная, че всяко момиче иска да забременее и търси признаци на това още преди да е открило някакви факти /достоверни/ за това - но това само ви кара да страдате.
Сега когато графиката ти е вече цяла - от М до М. ми се струва че дори може и да не е имало закъснение. Има вероятност О. да е била 16/17 ден - защото има стъпаловидно покачване/от 13 до 23 ден на МЦ/ на БТ, а когато се случи това О. е по-средата на стълбицата. И като върнеш 14-15 дни назад /от деня на този МЦ,02/12/2008 / - всичко си идва на мястото.
Грешката ни е, че не коментираме графиките на БТ от М до М, но нали никой няма търпение да разбере какво става и ето, че ти си жертва на тази прибързаност. Много съжалявам миличка.
Не мисля, че има проблем с твоя МЦ, но за напред прави и тестове за О.
И не влагай толкова емоции, че само ще страдаш.
От сърце ти пожелавам много скоро да стане чудото и да си имаш едно хубаво бебче.