0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1440 -: Ноември 29, 2008, 22:13:48 pm »
Здравей Денис.
Много те моля да погледнеш пак графиката ми.Проверих термометъра,както ми каза,всичко е наред.Мислиш ли че все пак е имало О и евентуално кога е било това.Много ти благодаря че ми помагаш.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1441 -: Ноември 30, 2008, 08:03:57 am »
Здравей .............
Не съм сигурна дали е имало О. Може би има повече от 1 фоликул и това обърква графиката.
Ако все пак е имало - според мен е била на 17/18 ден от МЦ.
Ако и следващият МЦ - графиката ти пак има такъв вид - добре ще е да отидеш на лекар, защото според графиката ти нещо не е наред с МЦ и О.
« Последна редакция: Ноември 30, 2008, 08:06:32 am от denis »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1442 -: Ноември 30, 2008, 10:06:31 am »
Много много ти благодаря ,мила Денис.Ние сме с мъжки фактор и 6-годишен стерилитет,и тъй като наскоро открихме зачатие,досега не сме попадали почти никога на правилните места.Всички лекари досега ме убеждаваха че всичко ми е наред,но аз реших да померя малко температура и да засека О ,пък току виж и нашето чудо се случи.Благодаря ти още веднъж от сърце.
« Отговор #1443 -: Ноември 30, 2008, 11:15:36 am »
Здрвей,мила Денис!Днес отново теста беше отрицателен :(...вече си мисля,че май не съм бремена,ами просто МЦ е решил да закъснее  :?иначе трябваше да покаже нещо теста,нали?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1444 -: Ноември 30, 2008, 12:58:37 pm »
Здрвей,...................
Графиката ти е много хубава до тук, но сега като я гледам ми се струва, че О. е била на 14/15 ден от МЦ.
Имаш стъпаловидно покачване на Бт и не може О. да е била в първи ден на най-ниската БТ. Това означава, че днес е 13-14 ден след О и е възможно да е станало, но да е рано още за тест.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1445 -: Ноември 30, 2008, 13:05:58 pm »
Здрвей,...................
Графиката ти е много хубава до тук, но сега като я гледам ми се струва, че О. е била на 14/15 ден от МЦ.
Имаш стъпаловидно покачване на Бт и не може О. да е била в първи ден на най-ниската БТ. Това означава, че днес е 13-14 ден след О и е възможно да е станало, но да е рано още за тест.
Дано да е така,Денис!Блгодаря за всичко!Дано не прозвучи наxално от моя страна,но би ли наблюдавала графиката ми и през следващите дни,ако си заслужава,т.е.ако няма М?
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1446 -: Ноември 30, 2008, 14:25:31 pm »
задравей Денис,вече закаснявам втори ден,ама БТ спадна тая сутрин доста,тест си правих - отрицателен(възможно ли е да е още рано),най-вероятно гадинката иде...чудя
се дали да меря БТ по време на МЦ??
целувки
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #1447 -: Ноември 30, 2008, 14:50:36 pm »
здравей, денис! вече 2 ден имам температура повече от 37 и точно 37, при условие, че досега никога не съм имала - какво може да означава това според теб, дали да очаквам добри новини или не... :ask:
*
« Отговор #1448 -: Ноември 30, 2008, 18:10:02 pm »
Денис може ли еидн поглед. Накрая на този МЦ хич и не мяра БТ редовно , отбелязах О.-23 ден , а исках да те питам в ЛФ без да има бременност може ли да имам стойности като 37 и 4. 8O Сигурно е инцидентно, последните дни съм ги нанесла, има някви спадове и покачвания- имам и болки пердполагаеми в облатта на десн яйчинк,но никога не вярам на болки. Ти си, може и да ходя до док.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1449 -: Декември 01, 2008, 06:53:31 am »

............. би ли наблюдавала графиката ми и през следващите дни,ако си заслужава,т.е.ако няма М?
Разбира се - опитвам се да наблюдавам всички тук  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1450 -: Декември 01, 2008, 06:54:37 am »
задравей Денис,..............
Съжалявам миличка, но горе главата и напред - хубавото предстои  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1451 -: Декември 01, 2008, 07:02:17 am »
здравей, ............
Като цяло графиката ти показва проблем - напр. повече фоликули- но не е изключено и да е имало О., просто графиката ти не е достоверна ако МЦ не е нормален.
Нормален е този МЦ при който хормоните са в норма, има само 1 доминантен фоликул и е имало О...и  ЖТ се развива нормално /синтезира се норм. кол-во прогестерон/
Ако има повече от 1 фоликул - нивата на хормоните се променят и от там и графиката.
Напр. повече фоликули - повече естрогени, а те понижават БТ- дори и да има О. може по Бт да не се разбере.

ПП. 2 или 3 високи стойности на БТ /напр.37,0 и 37,1/ нищо не означават. Бт може да се повиши и от задържан фоликул.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1452 -: Декември 01, 2008, 07:17:43 am »
Денис .............
Тук малко ще се намеся и за първи път от много, много време ще кажа: "Не ходи на лекар" :D Горката ти лекарка, нека малко да си почине... Графиката ти е хубава и мисля, че всичко е наред с О. Почини си  и ти малко от тези графики и мисли за О. и М. Идва Коледа, отпусни се. Нещата при теб са ясни и всичко върви добре.
Мисли за нещо хубаво  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1453 -: Декември 01, 2008, 10:49:59 am »
Здравей,мила Денис,е дойде лелката,снощи,ама няма как,нов месец-нов късмет,оставаме позитивни...БТ спада,това е добре предполагам,благодаря ти,че беше с мен през изминалия месец,надявам се,ще е така и през декември....
Съкровище си :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1454 -: Декември 02, 2008, 06:33:40 am »
Здравей,...........
Нов МЦ - нов късмет  :D Горе главата
Да , с теб съм
За БТ - добре е че пада, така трябва да е

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1455 -: Декември 02, 2008, 13:13:49 pm »
Денис,моля те дай ми някакьв сьвет...днес теста беше отново отрицателен :(...ако не сьм бременна на какво се дьлжи такова закьснение...направо ще полудея.Благодаря!
« Отговор #1456 -: Декември 02, 2008, 16:33:49 pm »
Денис,дойде М :(,но вьпреки това,ако можеш да ми да дадеш някакьв отговор за това закьснение ще ти бьда много блгодарна...мислиш ли,че имам някакьв мед.проблем?Трябва ли да си направя някакви изследвания?Може ли по моята графика да се разбере дали всичко е малко силно казано,но например нормално?Благодаря предврително!
*
« Отговор #1457 -: Декември 02, 2008, 18:45:59 pm »
Здравей Денис !
Започнах да меря анално и го отбелязвам в забележка към графиката ,
но май трябваше да започна с новия цикъл
Тази графика май няма да е от достоверните  :(
Какво мислиш ?
Нищо аз ще продължа вече само анално - другия месец ще я наблюдаваме по сериозно !
[/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1458 -: Декември 03, 2008, 07:58:25 am »
Денис,.........
Много съжалявам миличка, но от мен един съвет - за да не страдаш и друг път така прави тестове за О. следи БТ стриктно /не че не го правиш до сега/ и когато минат 14 дни след предполагаема О. пусни кръвен тест - докато не стане това не търси никакви признаци на бременност и не 'хвърляй' чак толкова много емоции в очакването. Зная, че всяко момиче иска да забременее и търси признаци на това още преди да е открило някакви факти /достоверни/ за това - но това само ви кара да страдате.
Сега когато графиката ти е вече цяла - от М до М. ми се струва че дори може и да не е имало закъснение. Има вероятност О. да е била 16/17 ден - защото има стъпаловидно покачване/от 13 до 23 ден на МЦ/ на БТ, а когато се случи това О. е по-средата на стълбицата. И като върнеш 14-15 дни назад /от деня на този МЦ,02/12/2008 / - всичко си идва на мястото.
Грешката ни е, че не коментираме графиките на БТ от М до М, но нали никой няма търпение да разбере какво става и ето, че ти си жертва на тази прибързаност. Много съжалявам миличка.
Не мисля, че има проблем с твоя МЦ, но за напред прави и тестове за О.
И не влагай толкова емоции, че само ще страдаш.
От сърце ти пожелавам много скоро да стане чудото и да си имаш едно хубаво бебче.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1459 -: Декември 03, 2008, 08:01:45 am »
Здравей ..........
Трябва да разрешиш да се четат бележките ти /в графиката/ и да ми напомняш от кога мериш анално. Иначе няма проблем, аз ще се ориентирам.
До тук всичко изглежда нормално  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум