0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1460 -: Декември 03, 2008, 10:51:23 am »
Денис,.........
Много съжалявам миличка, но от мен един съвет - за да не страдаш и друг път така прави тестове за О. следи БТ стриктно /не че не го правиш до сега/ и когато минат 14 дни след предполагаема О. пусни кръвен тест - докато не стане това не търси никакви признаци на бременност и не 'хвърляй' чак толкова много емоции в очакването. Зная, че всяко момиче иска да забременее и търси признаци на това още преди да е открило някакви факти /достоверни/ за това - но това само ви кара да страдате.
Сега когато графиката ти е вече цяла - от М до М. ми се струва че дори може и да не е имало закъснение. Има вероятност О. да е била 16/17 ден - защото има стъпаловидно покачване/от 13 до 23 ден на МЦ/ на БТ, а когато се случи това О. е по-средата на стълбицата. И като върнеш 14-15 дни назад /от деня на този МЦ,02/12/2008 / - всичко си идва на мястото.
Грешката ни е, че не коментираме графиките на БТ от М до М, но нали никой няма търпение да разбере какво става и ето, че ти си жертва на тази прибързаност. Много съжалявам миличка.
Не мисля, че има проблем с твоя МЦ, но за напред прави и тестове за О.
И не влагай толкова емоции, че само ще страдаш.
От сърце ти пожелавам много скоро да стане чудото и да си имаш едно хубаво бебче.
Благодаря,Денис!Права си,избьрзвам...занапред ще бьда по-предпазлива и по-спокойна емоционално...затова и решиx да си почина малко от графики и мерене на БТ,но се надявам отново като си стьпя здраво на краката да си ми в помощ при разчитане на следващите ми графики...благодаря за всичко!!!Целувки... :bighug:
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 10:57:29 am от violeta1974 »
« Отговор #1461 -: Декември 04, 2008, 07:54:50 am »
здравей мила денис
отново имам едно въпросче към теб. тези дни БТ спада, а днес даже и под 37. на какво се дължи това. МЦ ми варира от 25 до 30 дни. последните 5 месеца се редува 26,28,26,28,25. май МЦ ще дойде пак по рано :ask:? а как се надявах този месец , че сме напривли бебчето :(.
благодаря ти предварително
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1462 -: Декември 04, 2008, 08:12:50 am »
здравей ..............
Ако Бт се повиши пак и се задържи висока всичко е наред.
Ако продължи да пада - има проблем и не съм сигурна дали е имало О. /нищо че теста е (+)/ - защото ще се получи връх на графиката /това означава че може да има повече фоликули/
Нека да изчакаме до М / а ако е станало чудото - ще е прекрасно  :D/, че така само гадаеме какво може да стане  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1463 -: Декември 04, 2008, 08:14:46 am »
благодаря денис много за отговора  :bighug:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #1464 -: Декември 04, 2008, 18:59:09 pm »
Денис как ти се струва моята графика ? Благодаря за отговора предварително :)
Да си жива и здрава, че ни помагаш с тези температури, графики ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #1465 -: Декември 04, 2008, 19:21:48 pm »
 Денис и аз ти благодаря че ни помагаш!
Надявам се вече на другата графика да мога и аз да слагам сърчица !
Сега се пазихме малко че лекувахме хламидия!
Аз съм я изпъдила вече тая гадина сега чакам теста на милото и започваме с бебеправенето пак !
Дано да успеем този път !С малко повече вяра...
[/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1466 -: Декември 05, 2008, 07:55:23 am »
Денис ...............
Малко ми се разминават тестовете и БТ.
Според теста - О трябва да е била на 14-15 ден от МЦ.
Според графиката - на 16-17 ден от МЦ.
Но тъй като е рано още за коментар - нека да я погледнем пак след няколко дни.
Надявам се, да е имало О.  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1467 -: Декември 05, 2008, 07:58:53 am »
Денис ...............
Според мен О. е била на 15/16 ден от МЦ.
Когато правиш тестове ги прави от (-) до (-) че така по-точно се хваща пика на ЛХ.
Успех и дано да стане скоро чудото.
А аз, до тогава, ще помагам  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1468 -: Декември 05, 2008, 12:24:38 pm »
Здравей Денис.
Да се запиша и аз този месец.Мислиш ли,че О. е минала или това покачване на БТ се дължи на дуфастона,който пия от този месец от 15 ден на МЦ ?Влияе ли дуфастона изобщо но БТ и как ?
Благодаря ти предварително !
[/URL]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1469 -: Декември 05, 2008, 15:06:26 pm »
Здравей ..............
До тук графиката ти е добре. О според мен е била на 15 ден от МЦ.
Дуфастона може малко да повиши Бт /0,1 максимум 0,2 градуса/, но може и изобщо да не я повлияе.
Има време още да се повиши БТ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1470 -: Декември 06, 2008, 10:11:31 am »
здравей денис
отново ще те питам нещо. май всеки ден те тормозя. извинявай. днес отново се покачи БТ. на какво се дължи и нормално ли е това. мисля да си купя 2-3 теста и да видя какво ще покаже
това ми е графиката и в бейбиплан ако и тя може да ти помогне. аз вече се чудя какво става :ask: http://www.babyplan.ru/profile/27642
« Отговор #1471 -: Декември 06, 2008, 11:38:26 am »
здравей,денис!Отново имам едно вьпросче кьм теб...днес ми е 5-и ден от М и Т ми е 37.00...това нормално ли е?Не трябва ли да е по-ниска или това няма значение ако например преди О падне и после след О пак се покачи?Да отбележа меря с дигитален термометьр 3-4 мин след сигнала.Благодаря предварително!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1472 -: Декември 06, 2008, 14:41:27 pm »
здравей ................
Нека да изчакаме още малко. До тук все още няма нищо обезпокоително, но стойностите са малко, не са ми достатъчни за да разбера какво става.

ПП. Ако Бт се задържи висока - този лек спад на 23 и 24 ден от МЦ, може да е от вторият пик на Естрогените

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1473 -: Декември 06, 2008, 14:44:56 pm »
здравей,....................
Ти поддържаше по-висока Бт през ЛФ / на миналият МЦ/ така че е нормално в началото на този МЦ БТ да е в тези граници.
Може би по-късно ще се понижи още /когато естрадиола започне да се повишава/
До тук - няма проблем с графиката ти, спокойно  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1474 -: Декември 06, 2008, 17:41:33 pm »
здравей,....................
Ти поддържаше по-висока Бт през ЛФ / на миналият МЦ/ така че е нормално в началото на този МЦ БТ да е в тези граници.
Може би по-късно ще се понижи още /когато естрадиола започне да се повишава/
До тук - няма проблем с графиката ти, спокойно  :D
Благодаря,Денис!Поуспокоиx се...от предния цикьл ми е все още така напрегнато,че все си мисля,че нещо не ми е наред... :lol:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #1475 -: Декември 07, 2008, 06:03:03 am »
Денис,Би ли погледнала пак графиката ми? Вдругиден трябва да ми дойде, а температурата днес е 37,1..Започвам да тая надежди, но дали ? Според мен Ову-беше в 14 ден, аз усетих болките в корема ниско, а и теста го подсказа. Т са мерени в различни часове, но все съм гледала да са след няколко часа сън и без ставане, макар че понякога спях неспокойно.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1476 -: Декември 07, 2008, 10:40:42 am »
Денис,...........
Според тестовете О е била на 14/15 ден от МЦ, според БТ - 15/16 ден от МЦ.
Приемаме че О. може да е била на 15 ден от МЦ.
Графиката ти до тук е добре  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1477 -: Декември 07, 2008, 11:55:16 am »
Здравей отново Денис,

Имам малко по-особено питане. Когато се е получила извънматочна бременност, това отразява ли се по-някакъв начин на графиката?
Когато това се случи на мен, ти ми беше гледала графиката и каза, че нещо те притеснява в температурните разлики. Аз обаче, като видях + теста и толкова се зарадвах, че се успокоих. Тъй като сега съм с една тръба много ми се иска, започвайки след няколко месеца нови опити, да съм по-подготвена.
« Отговор #1478 -: Декември 07, 2008, 12:36:13 pm »
здравей,Денис!
ще се радвам да погледнеш и моята графика- трябваше да ми дойде преди няколко дни, не знам какво да си мисля вече, снощи си правих тест и беше твърдо bfn1, а по принцип никога досега не ми е закъснявало толкова. На какво може да се дължи това закъснение според теб?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1479 -: Декември 08, 2008, 08:00:16 am »
Здравей ......
Графиката е отражение на нивата на хормоните /най-вече на естрогените и прогестерона/.
При бременност има повишение на прогестерона и от там по-високи стойности на БТ.
По нивата на прогестерона не може да се разбере къде е зародиша /в матката или тръбата/- така че не търси причини да се обвиняваш, че не си разбрала по-рано какво става. Миналото минало - гледай напред и мисли положително.
Следващият път всичко ще бъде наред  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум