0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1480 -: Декември 08, 2008, 08:45:26 am »
Здравей Денис!
Може ли да коментираш графиката ми? Все още май нищо няма, но все пак? :wink:
Благодаря :bighug:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=snuki
« Последна редакция: Декември 08, 2008, 08:47:27 am от snuki »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1481 -: Декември 08, 2008, 09:07:47 am »
здравей,.....................
Графиката ти е доста особена и показва, че може би е имало повече от 1 фоликул. Ако е имало О. то тя е била на 25/26 ден от МЦ. Днес ти е 12 ден след О., така че няма все още закъснение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1482 -: Декември 08, 2008, 09:09:25 am »
Здравей ...............
До тук графиката ти е добре, О предстои.  :D /може да е дори и днес/
Прави тестове за О за да не я пропуснете

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1483 -: Декември 08, 2008, 09:30:31 am »
Здравей Денис и този месец.Моля те да погледнеш графиката ми до момента.Два дни я мерих по късно и стойностите бяха по високи, а днес в 6:30 температурата е ниска.Днес имам час за преглед следобед.Май направих грешка, че не бях постоянна с тестовете за овулация.Какво ще ме посъветваш на какво да обърна внимание при прегледа днес?
« Отговор #1484 -: Декември 08, 2008, 10:04:28 am »
Здравей.мила Денис и този месец!Би ли коментирала стойностите ми за първа фаза.меря анално.За вчерашния ден.когато ми показва 36,7.леко бях изстинала.но не мисля.че е проблем.Въпросите които задавам.може дасе глупави.но не съм веща.
Хубав ден!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1485 -: Декември 08, 2008, 13:23:19 pm »
Здравей Денис и този месец.Моля те да погледнеш графиката ми до момента.Два дни я мерих по късно и стойностите бяха по високи, а днес в 6:30 температурата е ниска.Днес имам час за преглед следобед.Май направих грешка, че не бях постоянна с тестовете за овулация.Какво ще ме посъветваш на какво да обърна внимание при прегледа днес?
Според мен графиката ти не показва да е имало О.
Добре е да се разбере дали има доминантен фоликул /защото според графиката може да има повече от 1 фоликул/ и дали ще има О. Ако лекарят каже че има проблем с О. - трябва да се предприеме нещо- но какво , той трябва да реши.
Една графика и 1 МЦ нищо не означават, но когато лекарят е добър и 1 преглед е достатъчен за да прецени дали всичко е наред или не.
Ше чакам с нетърпение да разкажеш как е минало.
/ важно е от УЗ преглед да разбереш какво е състоянието на матката, дебелина на лигавицата /на матката/, състояние на яйчниците, размер /ако са увеличени, може да се касае за възпаление/, виждат ли се фоликули /колко на брой, размери/ - това са все неща свързани с О.
Дано всичко друго да е наред  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1486 -: Декември 08, 2008, 13:27:18 pm »
Здравей...............
До тук графиката ти е добре, О. предстои /продължавай с тестовете  :D/

ПП. БТ 36,7 не говори за настинка /т.е. дори да си се чувствала зле не си имала по-висока ТТ от нормалното, така че това не е повлияло на БТ/
Няма глупави въпроси - по-добре питай за всичко което те притеснява /ако мога ще ти отговарям/ - отколкото да има нещо, което да не ти дава мира.  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1487 -: Декември 08, 2008, 19:51:47 pm »
Здравей отново.Това са резултатите от УЗ матка 17 ден 65/35мм,ендометриум 10мм;десен яйчник 34/24 дребно кистозен;ляв яйчник 31/23 с норм стр-ра.Каза, че матката ми е идеална.Октомври имах раничка 2 група след цитонамазка - изписан флажил вагинално, няма и следа от нея.Според лекарката има цервикална слуз, но на УЗ не се вижда доминантен, фоликул има в десен яйчник 12мм.Което говори за липса на овулация.Изписа ми клостил от третия ден на цикъла пет дни.На 12-13 ден ще отида да види дали има фоликул.Това е засега, продължавам да меря температура.Нова година нов късмет.
*
« Отговор #1488 -: Декември 08, 2008, 20:34:54 pm »
Здравейте !
Аз да ви се оплача днес ми беше мн лошо цял ден !
Сутринта си помислих че ме е барнал некой вирус и пих един тайлолхот !
Обаче стана по зле - почна да ми се вие свят ръцете и краката ми станаха ледено студени взеда ми прилопва сърцето взе да ми се припада реших че кръвното нещо ми е паднало пих кафе и едвам изчаках да свърша работа и да се довлача до вкъщи
Личната док мери кръвното - ниско 100 на 70 чуди се и тя какво да ме прави та ми каза да си купя шоколад и тва е ся верно ми посветна малко пред очите ама какво беше тва цял ден голяма мъка!
Дано утре да съм по добре!
[/url]
« Отговор #1489 -: Декември 08, 2008, 21:03:16 pm »
Здравейте и от мен!Ето я и моята графика!Моля коментирайте!
« Отговор #1490 -: Декември 09, 2008, 00:57:19 am »
Може ли, едно коментарче относно моята графика. Възможно ли е появата на положителен тест за ОВУ  и да няма настъпила овулация?

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1491 -: Декември 09, 2008, 07:23:13 am »
Здравей .................
До тук добре, но ако не си правила изследване за проходимост на тръбите, а половинката ти - спермограма, моят съвет е да не започваш с Клостилбегита.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1492 -: Декември 09, 2008, 07:25:07 am »
Здравейте !
.............
Пий и повече течности... и се оправяй, че сега не е време за боледуване - идват празници  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1493 -: Декември 09, 2008, 07:26:56 am »
Здравейте и от мен!Ето я и моята графика!Моля коментирайте!
Графиката ти не показва да е имало О.
Това зацапване показва, че има проблем. Трябва да отидеш на лекар
Дано да няма нещо сериозно
Ще чакам за новини  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1494 -: Декември 09, 2008, 07:30:53 am »
Може ли,...................
Графиката ти не показва да е имало О.
Да, може теста за О да е (+) и да няма О. /при СПКЯ/, защото теста ти показва кога е пика на ЛХ /лутеинизиращ хормон/ - това е хормон, който предизвиква пукване на фоликула и се знае че от 12 до 48 час след неговия пик настъпва О. , НО когато всичко е наред с МЦ.
Неговите нива може да са високи и когато има проблем.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1495 -: Декември 09, 2008, 07:46:20 am »
Az sam nova vav foruma i izob6to v tozi sait. Zdraveite na vsi4ki :D
Nposledak mi se slu4vat stranni ne6ta. S moiat saprug rabotim za vtoro dete, no neznam za6to ni6to ne stava ve4e 8 meseca! Hodihme na kakvi li ne lekrai, i izglejda vsi4ko e nared, no bebe niama! tozi mesec cikalat mi zakasnia a tova nikoga ne stava,to4en e do bezobrazie! Napravih si test, i se pokaza niakakva bleda vtora 4erti4ka- 6tiah da pripadna ot 6tastie,no za kratko! ciala sedmica ujasno me bole6e korema i na 5 mi doide!Kato cialo karveneto e stranno i netipi4no za men, no testovete sa otricatelni-ve4e neznam kakvo da pravia :(
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #1496 -: Декември 09, 2008, 08:02:46 am »
Venera123 не се отчайвай.Щом имаш едно дете се предполага,че нямаш сериозен проблем.Щом като така се е получило явно нещо не е вило наред,по-добре сега отколкото да го загубиш на по-късен етап.Другия път всичко ще бъде наред.Желая ти УСПЕХ :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1497 -: Декември 09, 2008, 10:20:59 am »
Денис,здравей.
МОля те хвърли един поглед на графиката ми, защото се притснявам от тези подскоци в температурата.Какво се случва?
« Отговор #1498 -: Декември 09, 2008, 10:30:44 am »
Здравей Денис, на мъжа ми е правена спермограма миналия месец след 4 дни въздържание и резултатите са отлични.На мен цветна снимка не ми е правена.
Какво да предприема тогава?Тук гинеколозите не са добри и трябва да пътувам, което примерно за фоликуметрия ми е крайно неудобно, не само финансово.
Разбрах, че трябва задължително да се ходи на такава, за да се проследи пукането на фоликула.Вече недоумявам накъде и към кого да се обърна.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #1499 -: Декември 09, 2008, 11:10:21 am »
Денис,искам да попитам телесната Т,съизмеримо ли расте спрямо БТ.Тази сутрин мерих само телесната (не можах да измеря БТ по разни причини) и телесната беше 37' в 7 ч., а БТ измерих много по късно след няколко часа будно с-ние, ставане и т.н. и беше 37,7 , което е нормално може би за 11ч след 4-5 часово движение. Днес е денят на М., но слава Богу още го няма. Та в-са ми е само за температурите?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.