0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #140 -: Март 21, 2008, 19:57:47 pm »
Karrii, успех мила! Пожелавам ти наистина спокойни две седмици, а накрая да се похвалиш с  :bfp: Успех!
*
« Отговор #141 -: Март 21, 2008, 19:59:00 pm »
здравейте,мина моето инсе мисля че всичко беше наред фоликула вдясно се беше спукал в ляво не но казаха че и той ще се спука ,сега почвам с лекарствата пък каквото сабя покаже незнам защо но се чувствам спокойна дано това ми помогне този път,пожелавам успех на всички вас и дано скоро се похвалим :bfp:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #142 -: Март 21, 2008, 20:09:32 pm »

Здравейте момичета,
уффф най накрая ми работи РС-то.
и такааа... , моето инсе беше на 1ви Март, както вече знаете.
На 12.03, направих кръвен тест ЧХГ и резултата беше 30,23  8O, ама аз нали съм Тома неверни след 2 дни още един-този път ЧХГ 117 8O.... шах с пешката/изобщо не  го очаквах/.
И това беше момента в който моята хипохондрия ме затресе. Естествено не спрях с тестовете.... след още 2 дни 557, след още 2 вече беше 1175, и тъкмо малко се бях успокоила и днес ..... 1828. Не се е покачило двойно. При Стаменов съм чак в Понеделник...., не знам как ще издържа...., май имам някакво леко зацапване..., засега болки нямам.Ама квото стане тва е ,
Направо ще се побъркам.
Целувам Ви и Ви прегръщам
Успех на Всички Инсе -та
*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
« Отговор #143 -: Март 21, 2008, 21:31:28 pm »
FIFILOTA спокойно ,дано всичко бъде наред, успех!стискам палци :crossfingers:
*
« Отговор #144 -: Март 21, 2008, 23:41:44 pm »
Всичко ще е наред, фифилота.  :crossfingers:

*
« Отговор #145 -: Март 23, 2008, 08:15:43 am »
Здравейте момичета,
и този път при мен резултата е  :bfn:
Чувствам се отвратително :balk_145:
*
« Отговор #146 -: Март 23, 2008, 09:26:05 am »
Здравейте момичета,
и този път при мен резултата е  :bfn:
Чувствам се отвратително :balk_145:
Много съжалявам миличка :balk_144: :balk_145:,знам как се чувстваш!И аз го преживях тези дни.Но ти не се отчайвай,хубавото тепърва предстои!Изправи глава и смело напред!Никакво отказване!Имаш моята подкрепа! :balk_21: :bighug:
*
« Отговор #147 -: Март 23, 2008, 19:30:06 pm »
Glory, ако не ти е дошло , изчакай малко и направи още един тест. Може пък да си избързала с теста. :bighug:
*
« Отговор #148 -: Март 24, 2008, 08:41:22 am »
Glory, ако не ти е дошло , изчакай малко и направи още един тест. Може пък да си избързала с теста. :bighug:
Мисля, че не съм избързала, вчера ми беше 16-ти ден от инсето. МЦ още го няма, но миналия път ми дойде на 3-ия ден след като спрях утрогестана. 
Dgina, много ти благодаря за подкрепата.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #149 -: Март 24, 2008, 09:21:54 am »
Glory много съжалявам миличка  :bighug:. Излишно е да ти казвам, че сме с теб, защото ти го знаеш. Знам, че понякога дори подкрепата тук не е достатъчна, за да продъжиш напред. Но жени като нас нямат друг изход, освен да съберат сили, кураж и да не спират да вярват в следващия път.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #150 -: Март 24, 2008, 09:32:01 am »
Глори, моля те погледни тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=11445.0 аз ще стискам палци всичко да е окей!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #151 -: Март 24, 2008, 09:44:32 am »
Благодаря ви мили момичета!  :bighug:
Не зная какво щях да правя без вашата подкрепа!
 :thankyousign:
« Отговор #152 -: Март 24, 2008, 12:19:07 pm »
Здравейте момичета :D
Бих искала да се присъединя към вас /ако може естествено/ :oops:
На мен също ми предстои инсеминация, предполагам другата седмица.
Сега ще се заровя назад в темичката та да си ви опозная малко от малко :)
*
« Отговор #153 -: Март 24, 2008, 15:59:51 pm »
 Glory  :bighug:, много съжалявам, но трябва както казва eagle да събереш сили и да гледаш напред. Ще успеем независимо колко още изпитания ни предстоят. Ще стигем до така мечтаните две чертички едни по-рано, а други по-късно.

tutinka, добре дошла, надявам се да не стоиш дълго в тук! Успех !
*
« Отговор #154 -: Март 24, 2008, 17:37:53 pm »
Здравейте  :DОт утре започвам стимулация с меногон за поредното инсе.Стискайте палци момичета,защото този път трябва да е успешно! :crossfingers:
Титинка,успех с инсето.Ти при кого ще го правиш,може да се засечем и моето ще е другата седмица.Аз съм при д-р Персенска.
*
« Отговор #155 -: Март 24, 2008, 18:43:56 pm »
Мисля, че не съм избързала, вчера ми беше 16-ти ден от инсето. МЦ още го няма, но миналия път ми дойде на 3-ия ден след като спрях утрогестана. 
Dgina, много ти благодаря за подкрепата.

Glory,по-добре погледни тук  :)
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=3370.msg381936#msg381936
аз съм един ден след теб и чак за утре ми казаха да правя тест.
*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
« Отговор #156 -: Март 24, 2008, 21:41:21 pm »
здравейте пак съм аз обаче нещо се обърках ,на вас на кой ден след инсето ви беше теста че моя кръвен е чак на деветнайстия ден ,може ли по рано да пусна уринен
« Отговор #157 -: Март 25, 2008, 10:56:22 am »
Здравейте отново :DМного благодаря за посрещането и да си кажа че стискам палци на момичетата , които очакват тези дни да си видят двете черти :crossfingers
:

Титинка,успех с инсето.Ти при кого ще го правиш,може да се засечем и моето ще е другата седмица.Аз съм при д-р Персенска.

Успех и на теб :crossfingers:Моето ще бъде в клиниката на д-р Владимиров, това ми е първото инсе и то на естествен цикъл и заради това хич не съм обнадеждена,просто знам че трябва този първи път да мине.
« Отговор #158 -: Март 25, 2008, 11:01:07 am »
Успех на всички ни от мен. Добре, че го има сайта. Не спирайте да пишете за всичко. Ние сме сродни души, който можем да си помагаме.
« Отговор #159 -: Март 25, 2008, 22:15:45 pm »
Привет и от мен, ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!!!
Надявам се скоро всички ние да получим блага вест, че ще ставаме мами!!!
Елма, мина много време от твоят първи  :bfp: , но и аз най-после имам възможност да те поздравя и да ти пожелая лека и приятна бременност, а след 9 месеца - здраво, пухкаво и красиво бебче!!!
Фифилота, няма да се отчайваш, всичко ще е наред при теб!  :crossfingers: :crossfingers:
Глори и на теб ще кажа - не си спирай прогестерона /ако имаш предписан/, то и без това ще ти дойде ако няма бебче, но нали разчитаме да има и затова - пиеш си хапчето и мислиш положително. Според мен е било рано за тест, изчакай да мине 17-18 ден от инсе, на мен доки така ми каза.
tutinka здравей,  :welcome_1: и дано се запишеш скоро в темата за успех при инсеминация от първи път!!!
На мен второто ми инсе е в събота или в неделя, фоликулчетата още растат и чакаме  :lol:
Успех на всички с процедури този месец!!!