0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Пускам тази нова темичка с много надежда. Носете я винаги в сърцата си и се обичайте.
Късмет!

п.п Казват, че имам лека ръка. Дано тази тема се напълни с положителни тестове.   
« Последна редакция: Март 04, 2008, 22:57:26 pm от Nataly* »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Пускам тази нова темичка с много надежда. Носете я винаги в сърцата си и се обичайте.
Късмет!

Дано е така мила :)успех на всички момичета в новата темичка :)
*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #2 -: Март 04, 2008, 23:20:20 pm »
Хайде Натали, дано скоро всички тук се похвалим!  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
Ти къде се губиш, липсваше ни на всички тук. Радвам се че отново си сред нас и заедно ще преследваме заветната си цел.
« Последна редакция: Март 04, 2008, 23:24:51 pm от tani77 »
Нека е късметлийска новата темичка и да е пълна с положителни резултати!
Късмет на всичи- чакащи, нечакащи и ловуващи!

:crossfingers:   :crossfingers:   :crossfingers:   :bfp:   :goodluck:   :bighug: 

Нати, скъпа, радвам се, че отново си сред нас. Често поглеждах дали не си писала някъде из форума. Хубаво е, че се нареждат нещата при теб. Ти започваш темата, дано ти си първата тук с две чертички  :hug2:
*

Nataly*

• 2785
Нати, скъпа, радвам се, че отново си сред нас. Често поглеждах дали не си писала някъде из форума. Хубаво е, че се нареждат нещата при теб. Ти започваш темата, дано ти си първата тук с две чертички  :hug2:[/color][/b]
Благодаря ти. От твоята уста в Божиите уши. Дано всички да успеем.
Ей, обичам ви, момичета. :lol: :lol: :lol:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
  Натали, чудесна си  мила! :bighug:

Нека много щъркели с малки вързопчета да долетят тази пролет  stork-boy stork-boy stork-boy.
  Аз вече чакам  :bfp: около 12-13.03 и смятам да си изчакам, няма да правя тестове преди това, че зле ще ми подействат.
 :blowingdust: на всички и честита ни нова темичка  :balk_5:
« Последна редакция: Март 04, 2008, 23:30:33 pm от _Elfita_ »
*
Аз малко със закъснение искам да Благодаря на simoni.Макар,че патувах мисленно си се молих за всички нас с иконка в ръка,и искренно се надявам господ да ни чуе и помогне.Пожелавам на всички момичета тук в най-скоро време да изпитат най-огромното щастие на света-да станат мами.
*

Nataly*

• 2785
Ауу, момичета, аз май съм поизпуснала тази молитва, за която говори Viva1. Дано да сте се помолили и за такива като мен дето не са влизали във форума,  за да проверят за какво става въпрос. :oops:
*
Nataly* не се притеснявай,не сме егоистки  :wink:.Много се радвам за теб,че всичко ви се нарежда както го желаете и,че любовта ви е по-силна от всичко,това е най-важно
Късмет!

Успех на всички в новата темичка,дано се изпълни с много  :bfp: резултати.
Нати тъкмо си мислех, че скоро не си влизала и ти се появи  :D.Много се радвам, че сте си оправили отношенията с милото.Дано  новия дом скоро да се огласи от  децки плач.Пожелавам го на всички от сърце.Оби4кам ви всички. :hug2:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Чудесна нова тема! Да е късметлииска!

Натали, със сигурност си спомената в молитвата! В моята молитва не споменах нито едно име, дори моето, а се се молих за всички от "Зачатие". А и скоро смятам да повторим така, че....

Толкова се отплеснах,че забравих да ви кажа :
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Да ни е късметлийска новата хубава тема :)

Добро утро на всички:)

ех, едва издърпах въжето със списъка ни:)Дано само това е било трудното и оттук нататък нова тема нов късмет:)Пу, пу

НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy  
happymery   5.(6).03 stork-boy
Jael        5.(6).03 stork-boy
Meggy       8.(9).03 stork-boy
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:
Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Krasiko      :eggsperm:
Clevergirl_75  :eggsperm:
Elfita_      :eggsperm:
Sof          :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:

Момичета поправяйте ако  нещо съм оплескала:)
« Последна редакция: Март 05, 2008, 08:56:46 am от Lisko »
Добро утро,момичета :D
аз се записвам да ви следя темичката,да ви е честита и много щастлива!
пожелавам ви до края на тази тема всички да сте с  :bfp:
много късмет и много усмивки на всички!  :balk_602:
добро утро и от мен момичета!честита нова тема и дано скоро се опразни и никоя от нас да не я посещава,а да се ориентираме към ...знаете кои теми :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Nataly*

• 2785
Добро утро, милички.
Пожелавам ви хубав и ползотворен ден. Помнете, че никой ден не се връща, затова го изживейте така, че да го запомните с добро и след време като се сетите за него просто да се ...усмихнете.
Добро утро момичета! Дано всички тук чакащи,ловуващи си направим после друга темичка и да помагаме на останалите да попълват редичките.Огромен късмет и успехи в процедурите и бебеправенето.Обичкам ви!!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Добро утро и от мен. Много слън4ев ден и много сбъднати ме4ти.  Вие сте ми много голяма опора и много ви оби4ам. :bighug: :bighug: :bighug: yahoo_17
момичета върнах се да прочета какво сте писали вчера преди да затворят старата темичка...и ми стана толкова хубаво :grouphug2: днес ми беше малко гаден деня,защото вчера док,за който чакам от 8 месеца за преглед ме сюрпризира с лоши новини/поне на мен ми се струват много гадни/,но като изчетох това което сте писали и пак се усмихнах  :D !благодаря ви ,че ви има,че винаги всяка една намира сили въпреки нейните тревоги да подкрепи другите..това е което ми дава сили да продължа в момента борбата.. :bighug:
п.п. исках да отговоря на няколко зададени въпроса вчера,но забравих всичките/то три страници помнят ли се/  :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Добро утро!!! Желая на всички много хубав ден ,изпълнен само с положителни емоции!!!
Натали, радвам се, че отново си сред нас!! много ми липсваше!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро и от мен момичета кокичета...Аз вчера бях много зле и моя мъж в къщи вместо да ме успокои взе че се напи и гледа мача цяла вечер с брат си..Сутринта се скарахме жестоко и му казах че повече няма да положа никакви усилия и се отказвам..Малко прекалих ,но много ме ядоса..Той не иска да се откаже от нито едно свое удоволствие ,а в крайна сметка той е за лечение...Не мога цял живот все да бутам и да мъкна искам в един момент и мен малко да ме побутнат да се засиля...
Извинявам се че си пуснах поста в тая тема -не беше за тук...

Нека поне тази тема да донесе много радостни мигове на всички... Обичам ви и ви прегръщам...