По принцип сте прави,но аз направих прекалено много компромиси,вече не се търпи .... Ако ли не да си прави семейство с работата и колата си,те поне няма да му се отварят....
Мила lubaboiko - все едно разказваш за мен
ние сме заедно от 8,5 години - бебеправим от 1,5 години... и аз като теб се уморих от приказки, от караници, от сценки... нищо от това не помага, когато човек затъне в коловозите на живота и дните някак започнат да се сливат. Наистина колата и работата му ме изместиха от първото място. В началото ентусиазъм имахме и двамата, но само след няколко месеца (и две спермограми "не-особено добри,но не и лоши") неговия ентусиазъм се изпари. Секса по график се отрази ужасно на нашия сексуален живот... Дори стигна до там една вечер да ми каже "айде да почваме и да свършваме по-бързо, че съм уморен и не ми е до това"... Направо побеснях, но файда никаква, естествено секс не правихме и така почти един месец... до следващото Ову. Аз сърдита, не му говоря или само с по няколко думи.. Той на няколко пъти се опита да интимничи, но му отказвах категорично с познатите извинения, Това обаче се оказа добра тактика, защото той започна да проявява инициатива, и точно около следващото ми Ову - той беше този който настояваше а и забравих да кажа, че спрях да му казвам кога ми е Ову-то
Без да знае че това са ВАЖНИТЕ дни - всичко си беше ОК.
Така с малко хитрост и търпение успях да го подмамя, ако може така да се каже
Така че мила, пробвай кой от вариантите които са ти дали и другите момичета ще помогне при вас
На всички останали - благодаря за темата и за това че ви има тук!!!
Да се сбъднат най-съкровенните мечти на всички вас - и не забравяйте да се похвалите