0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
добро утро мамчета :D нОВА ТЕМА, НОВ КЪСМЕТ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ!Дано наистина от леката ти ръка, някой най- накрая да се похвали!Успешен ден и много много положителна енергия и вяра, че всичко ще е наред и скоро ще се разхождаме гордо с шкембетата напред!
*
Здравейте сладурани
хайде да ни е на късмет новата темичка в любимото форумче
и да видим много  :bfp:

*

simoni

• 352
Любабоике, недей мила да се ядосваш на мъжа си, всички мъже- няма да казвам че са еднакви, но си имат големи кусури.Тъй че бъдещи майки на момченца внимавайте как ги въспитавате, после момиченцата страдат.Най- важното е да не му обръщаш внимание и когато ядаса по- добре не се карай с него, нека да минат час- два и ако прецениш че трябва да му кажеш нещо го направи в противен случай му се нацупи, но когато викаме и се караме с тях ефекта е обратен, те се настройват против нас и ни правят напук, А И НАЛИ ЗНАЕШ НИЕ СМЕ ПО- УМНИТЕ! :D
*
Цитат
но когато викаме и се караме с тях ефекта е обратен, те се настройват против нас и ни правят напук, А И НАЛИ ЗНАЕШ НИЕ СМЕ ПО- УМНИТЕ!
Абсолютно вярно. Ние сме заедно от 3 години и два месеца и стигнах до съ6тия извод. Аз му викам той си отива в другата стая и ми вика 4е съм луда и няма да мо говори. Аз говоря спокйно и понякога го обръ6там на 6ега/трудно понякога ама действа/ и той по4ва да се замисля как се държи и разговора е по-лесен и приятен. Така 4е горе главата и не се давай. И в крайна сметка вси4ко е въпрос на компромиси и разговори, колкото и банално да зву4и.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Лек и спокоен ден , пълен с положителни емоции :bighug:
Честита ни нова темичка,нека се напълни с много :bfp:,радост и повече усмивки.
lubaboiko,не се ядосвай бе мила.Мъжете са така ,все за носа трябва да ги водиш(особенно по доктори в нашия случай).
любопитка :bighug:не вярвам да е толкова страшна присъдата на доки,хайде споделяй,нали знаеш че сме с теб и ще ти дадем кураж и така на  проблема (ако го има де)ще гледаш по оптимистично :wink:

*
По принцип сте прави,но аз направих прекалено много компромиси,вече не се търпи,като говорим спокойно той все ми казва да мило добре мило усмихва се и после си прави неговите неща както си ги знае... Ако не кресна въобще не му прави впечатление..,а и вече не ме интересува дали ще ме помисли за луда..Да мисли каквото ще ,аз съм права и приключвам бебеправенето ,докато той не прояви инициатива...Ако ли не да си прави семейство с работата и колата си,те поне няма да му се отварят....
*
Добро утро момичета  :bighug: Много хубава нова темичка ;) Нека в нея има много хубави новини с много  :bfp:
lubaboiko,ех мила не е хубаво отношението на мъжо.Но мисля ,че трябва да седнете и да си поговорите много сериозно,вие сте го правили сигурно много пъти ,по точно ти си говорила а той е бил само слушател,но дай му да разбере ,че за бебеправенето са нужни усилия и от двама ви.Желая ви да стигнете до правилното решение,но не се отказвай от бебеправенето .
*
Любче наистена е по-добре да седнете и да поговорите. Обясни му как се чувстваш и се опитай да разбереш какво чувства той в момента. Не се карайте, защото яда не е добър съветник. Не се опитвай да го обвиняваш пряко за нещата, които ти тежат. След разговора го остави няколко дни да помисли без да повдигаш темата. Сигурна съм, че нещата ще се оправят  :D А с бебеправенето ще заемете отново след като се успокоите и двамата. Всъщност напълно е възможно точно това да го тормози. Мъжете не обичат секс по график и термометри в дупето.  :wink:
Пожелавам ти успех и щастие. Всичко ще се нареди както ти го изкаш само споко. :D :D :D

*

simoni

• 352
Люба :Dза по кратичко и по- приятелски,ако не ти харесва няма да ти казвам така, но да знаеш,когато викаш те не чуват, имай търпени говори тихо,дори и да няма ефект пробвай пак ако ли не- опитай така когато заговорите, ако видиш в очите му че е разсеян спри да говориш и се обърни, да видиш как той на третия път когато го направиш ще те подгони той!Опитай!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy
Jael        5.(6).03 stork-boy
Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy   
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
Krasiko     15.03  stork-boy 
dianka      16.(17).03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75  :eggsperm:
Sof          :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:
« Последна редакция: Март 05, 2008, 13:07:25 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Здравейте! Аз сега си гледам календара и за мое голяма съжаление видях, че точно в дните ми с овулация, аз няма да съм способна да правя нищо. В събота на 8 март ще ми махат с лазер раничката на шийката на матката, а след това поне 10 дни е лечението, антибиотици, вагинални глобули, разни гадости изтичат....Пфууууу, как ме е яд!  :?
Tanita13,нека се оправи всичко с раничката ,пък другия месец с пълна сила към целта :D
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
По принцип сте прави,...
Миличка, от личен опит знам, че с викове нищо не се постига! С кротки приказки - също нищо не става. Варианта, който аз съм намерила като оптимален за моят красавец в къщи, е да му кажа точно и ясно, без много увъртане какво искам от него! 10 пъти бяхме говорили, че е добре да направи спермограма... "да, скъпа!" - това беше отговора! На края отидох до лаб, запазих му час и му казах "Имаш час за даване на материал в 8,30" - той отиде, без да се лигави! Направи му план, който трябва да следва и може би и при вас ще проработи! Само ти не се ядосвай за глупости, защото това вреди единствено и само на твоите нерви!

Натали, благодаря за страхотното заглавие на темичката ни! Дано да е късметлийска и да докажеш "леката" си ръка!

Успешен ден, мацки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
sof , вече се наловувах  :sperm:  може да ме преместиш  :wink:  НЕчакам на 15.03
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
По принцип сте прави,но аз направих прекалено много компромиси,вече не се търпи .... Ако ли не да си прави семейство с работата и колата си,те поне няма да му се отварят....
Мила lubaboiko - все едно разказваш за мен  :) ние сме заедно от 8,5 години - бебеправим от 1,5 години... и аз като теб се уморих от приказки, от караници, от сценки... нищо от това не помага, когато човек затъне в коловозите на живота и дните някак започнат да се сливат. Наистина колата и работата му ме изместиха от първото място. В началото ентусиазъм имахме и двамата, но само след няколко месеца (и две спермограми "не-особено добри,но не и лоши") неговия ентусиазъм се изпари. Секса по график се отрази ужасно на нашия сексуален живот... Дори стигна до там една вечер да ми каже "айде да почваме и да свършваме по-бързо, че съм уморен и не ми е до това"... Направо побеснях, но файда никаква, естествено секс не правихме и така почти един месец... до следващото Ову. Аз сърдита, не му говоря или само с по няколко думи.. Той на няколко пъти се опита да интимничи, но му отказвах категорично с познатите извинения, Това обаче се оказа добра тактика, защото той започна да проявява инициатива, и точно около следващото ми Ову - той беше този който настояваше а и забравих да кажа, че спрях да му казвам кога ми е Ову-то  :lol: Без да знае че това са ВАЖНИТЕ дни - всичко си беше ОК.
Така с малко хитрост и търпение успях да го подмамя, ако може така да се каже  8)
Така че мила, пробвай кой от вариантите които са ти дали и другите момичета ще помогне при вас

На всички останали - благодаря за темата и за това че ви има тук!!!   :bighug:
Да се сбъднат най-съкровенните мечти на всички вас - и не забравяйте да се похвалите  :balk_602:

НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy
Jael        5.(6).03 stork-boy
Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy   
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
krasiko     15.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75  :eggsperm:
Sof          :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:

[/quote]
момичета помагайте-почвам да си правя какво реша и смятам за добре за себе си...така се надявам да съм по-спокойна поне за няколко неща!!!
кажете ми лекар при който мога да ида днес/в софия/ да ми вземе секрет и да занеса този секрет в кандиларов ,за да видя как е МБ ,защото вчера док каза,че имам възпаление на влагалището,но да не съм се притеснявала...ТОВА МИ Е МЕКО КАЗАНО НЕВЪЗМОЖНО,защото другата седмица ще правим явно цветна снимка/иска доказателствен материал,мислех че ще приеме хидротубацията,ноявно иска при него да си направя снимката,нямам нищо против,но ме притеснява това възпаление ,което спомена/
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

simoni

• 352
какво значи възпаление на влагалището и как да не се притесняваш на мен ми звучи доста притеснително?