0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Втора молитва - Руска църква

Симона
Петина
Галина
Не6и
Даниела
Ася
Евелина
Веселина

Честита ни нова темичка, момичета! С това прекрасно заглавие и леката ръчичка на Натали, дано този път е пълна само с  :bfp::crossfingers: на всички чакащи и ловуващи!
Симони, дано това закъснение да е на хубаво!!!

Don't worry, be hippy
*
Лиско кръ6телнотот ми име Нели. Благодаря ви на вси4ки о6те веднъж за жертвоготовността и добрите дела. Господ  да ви дари с най-прекрасните беб4ета
*

Симона
Петина
Галина
Нели
Даниела
Ася
Евелина
Веселина

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

Включвам се и аз в спъсчето, че ме е подгонило шубето нещо...

Симона
Петина
Галина
Нели
Даниела
Ася
Евелина
Веселина
София

Мацки, аз тъкмо се връщам от доки  :(  Левия фоликул е станал 20 мм, а десния 15... От днес започваме атаката. В събота пак съм при нея да види дали се е пукнал някой от двата... Това, което ме притеснява, е че в събота ще  насрочваме ден за снимка на тръбите 8O Мен много ме е страх от болка и въпреки, че тя ме уговаряше 8O, че не боляло, че давали медикаменти... мен пак ме е шубе 8O Някоя от вас правила ли е снимка да ми каже колко боли?! Знам, че е добре да се направи, защото ако там всичко е наред ще започваме стимулация с Клостил..., ама пустия му страх! От утре започвам да пия и Дуфастон - по 2 на ден, ама не разбрах за колко време...ще я питам в събота

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Леле не мога да ви изчета:)
Хайде честита темичка и от мен и много положителни резултати:)
Натали мила, дано ти е лека ръката:) И най-вече дано темата ти донесе късмет, че много ти се насъбра!!!
Стискам палци на всички, аз си ловувам, и се надявам да го изловя:)
Симони, ако не съм ти благодарила досега, правя го сега: БЛАГОДАРЯ!!!:)

Хайде момичета късмет:)
Честита темичка и от мен момичета   :bighug:. Нека тя ни донесе щастие, като се започне от авторката на темичката. Обичам си ви момичета.
п.п. ако може и аз да се включа към списъка за втората молитва  :oops:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Соф, за цветната снимка при всеки е различно:)Някои ги боли други не:)Мен първия път доста ме боля а втория (6 години по късно), не усетих нищо.От момичетата тук във форума, разбрах, че може да се направи и с упойка.На мен такава никой не ми беше предложил, но ако много те е страх можеш да си поискаш:)

Аз по принцип търпя като магаре на болка (не, че е за хвалене де) и когато отивам за нещо непознато като процедура ме занимават какви ли не други глупави въпроси но не и за болката:)

Попитай доктора си в събота за упойката и не се притеснявай:)Важното е всичко да е ок, което ти и пожелавам:)
Здравейте момичета :)
Днес реших да направя тест, преди датата на М и... ВТОРА БЛЕДА ЧЕРТА! Знам че е леко рано но я има кълна се :) сега какво да правя? Вчера свърших Утрогестана, има ли опасност за бебчо? За по-сигурно ще направя още един тест след два дни или утре?!?! Дайте съвет!!!
Честито, Хепимери! Толкова се радвам! Лека бременност, мила! Явно Натали наистина има лека ръка :D и темичката тръгна доста добре. Хайде, останалите от списъка на нечакащите да последват Хепимери, а после и ние, сега ловуващите да се разпишем с  :bfp:
Ох, имах нужда от такава добра новина...
Don't worry, be hippy
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
:bighug:
Хепимери, честито! Мноооооооооооооооого се радвам за теб!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Каде без мен айде и мен пишете, че и аз от другата седмица почвам да ловувам.

Симона
Петина
Галина
Нели
Даниела
Ася
Евелина
Веселина
София
Павлина

sof  цветната снимка не е нищо страшно ,боли като менструални болки поне при мен така беше.Всичко е за около 10 мин. после ме наболяваше около 1 час и толкова все едно, че не бях правила снимка .Няма страшно ,но аз ти пожелавам да не стигаш до цветната снимка,може пък и изненада да има  този месец :bfp: :crossfingers:.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
Ей че добра новина то тук само това трябва да се чува. Хепимери, честито ! Леко бременеене.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
Благодаря Ви!
Малко съм притеснена, защото чертичката ебледа и има ден или два до М. А и някой знае ли като се спре Утрогестана има ли опасност да ми предизвика МЦ или няма проблеми?
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
happymery, стига си си вкарвала  :ask: в хубавата главица! Празнувай, мацка! Това си е чиста проба  :bfp: ЧЕСТИТО!!! И да провлачиш крачета хубаво!!!
БРАВО!!! на леката ръчица на Натали!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Много се радвам Хепимери, леко бременеене, вси4ко 6те е наред. Дано да повле4е6 вси4ки след теб и само хубави новини да се 4уват.
*
Здравейте мацки. Честита ни нова тема! Дано я напълним само с положителни тестчета. :bfp:
Хепимери ЧЕСТИТО миличка! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и най хубавото бебче на финала! Аз днес и утре мисля да ловувам с всички сили. Нечакам лелището към 20. Но дотогава има многооо време. Включете и мен за молитвата в Руската църква моля ви - Радослава! Хубава вечер с много любов и приятни емоции.  :bed:

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Здравейте момичета,
ужасно съм развълнувана.Преди малко направих два теста и двата са положителни.Закъснява ми само 2 дни и ме е страх да не стане нещо лошо.От почти 3 години правим опити за бебе и сега не можех да повярвам като видях двата теста.Пия дуфастон.Обадих се на лекарката ми и си записах час за петък-до тогава не знам как ще издържа.Стискайте ми палци.:)
Тихичко честито happymery!Много се радвам мила.Айде след два дни да ти честитим по шумно :D
Соф,разгледай има темички за цс ,прочети мненията и ще видиш че нее чак толкова страшно.А упойка незнам дали предлагат ,знам само за Пловдив в "Медикус алфа "че се прави с упойка.Успокой се мила ,като знаеш че след снимката се решава накъде да се тръгне .
mimcheto_85,дай си името за списъчето  :)
Да се впиша и аз

Симона
Петина
Галина
Нели
Даниела
Ася
Евелина
Веселина
София
Павлина
Росица
Радослава
aleks,честито и на теб мила.Лека бременност  :D
Днес наистина тръгна на добри новини.Нати ,имаш наистина лека ръка.Ей от това имаме нужда за да усещаме че сме живи.
*
Алекс и Хепимери-честито момичета!
Натали наистина имаш лека ръка! :)