0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте момичета :)
Днес реших да направя тест, преди датата на М и... ВТОРА БЛЕДА ЧЕРТА! Знам че е леко рано но я има кълна се :) сега какво да правя? Вчера свърших Утрогестана, има ли опасност за бебчо? За по-сигурно ще направя още един тест след два дни или утре?!?! Дайте съвет!!!
Честито и да почерпиш  :lol:  Леки и безпроблемни   :cloud9:    Дано в тази тема   preggo preggo preggo са много повече от старата   :bighug:
« Последна редакция: Март 05, 2008, 19:52:44 pm от krasiko »
*
Пак много хубаво започва темичката, дано така да е и занапред.
Happymery и Aleks: честито и голяма  :bighug: от мен.

Sof: при всеки е различна болката. Преди две седмици ми правиха и на мен, боля ме, но не е толкова страшно. Не се притеснявай. А за упойката, наистина на места слагат, но не мисля, че има чак такава нужда, все пак не е полезна за организма.

И мен, ако може пак да ме добавите в списъчето: Магдалена съм. Много сте сърдечни, момичета от София, че така безвъзмездно откликвате на общата ни болка.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Aleks , честито и леко бременеене  :goodluck: :bighug:
Може ли и мен в списъка ? :balk_173:
Кодово име - Красимира  :lol:
« Последна редакция: Март 05, 2008, 19:55:41 pm от krasiko »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Полибо, Роси, Меги,  :bighug: надявам се фоликулчетата да се спукат успешно, да ги оплодим и да не стигна до ЦС, но това е само в "перфектния вариант"
Роси, за ЦС прочетох доста и мога да кажа, че се поуспокох... да минава, че да знам какво ме чака от тук насетне!

АЛЕКС, ЧЕСТИТО!!! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ДА ВЛАЧИШ КРАЧЕТАТА!!!
Нати, евалла за късметлийската темичка!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Happymery, Aleks честито и да ви напипаме за късмет:))))
Пожелавам ви лека и спокойна бременност:)))

Браво момичета:)И на момчетата ви де:))))))))))
*
Честита нова темичка,хайде да ни е на късмет!Момичета ще ме включите ли и мен в списъка за Руската църква?Казвам се Диана.
Алекс,тихичко честито :bighug:
*
Happymery, Aleks честито  preggo preggo :ballons:
Страхотно начало на темичката  :balk_47:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честито момичета :):) аз се записвам ако може и в този списък за църквата :) Аз съм Станислава :):) мерси и още веднъж честито милички..живи и здрави бебчета :):)
*
Цитат
Втора молитва - Руска църква

Симона
Петина
Галина
Нели
Даниела
Ася
Евелина
Веселина
София
Павлина
Росица
Радослава
Красимира
Станислава
Люба

Това са за сега...Абе момичета ,аз 3 часа не влизах и вие изписахте 3 страници,направо ми трепнахте...Честито на Алекс и Хепимери,да са ви живи и здрави и бебчетата и мъжлетата ви и вие,мнооого щастие и леки бременности ви пожелавам...Аз да ви кажа днес се поуспокоих най-накрая и мъжо ми се извинява постоянно ,дали е искрен незнам ,но за сега ме устройва..Днес следобяд си капарирахме ресторант за сватбата и сме много щастливи..Искам да ви благодаря за съветите и доброто отношение,наистина никой друг не го прави за мен.. Обичам ви и ви прегръщам много силно...
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
оооо браво момичета искам и аз,но ме е страх да го направия,аз сам два дена след М.и още го няма,но ме хваща шубето,какво да правя момичета????Даите ми савет кога да го направя?
*
Благодаря ви момичета за милите думи и хубавите пожелания.Да знаете, че редовно ви чета макар и не толкова редовно да пиша.Пожелавам на всички такива емоции:).

Simoni направи си тест, а ние стискаме палци:)
*

simoni

• 352
еи искате ли утре да отида до царквата нека засилим нещата,не ми пречи- напротив чувствам се по добре,какво ще кажете????Ако искате.....пишете
*
Здравеите приемате ли ножи попълнения в новата ви твмичка. От одавна ви чета и се валнувам заедно с вас, но до сега не съм била за тази темичка. От този месец почжаме голямото гонене на яицето и дано скоро ни е усмихне щастоието Ние се борим за тожа от 2 години.
Пойелавам ви много късмет и скоро да се зарадвате с  :bfp:

*

simoni

• 352
да да и аз така 50%-50% и вече ме е страх- то не е страх а едно чувство че искам да е положителен но имам реалната преценка че мойе и да не е.Незнам какво да правя, но знам че искам да знам.Утре са ми три дена,утре ли да го направя теста или на 7????
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :welcome_1: lqlyo и дано не се задържиш дълго при нас :)
simoni   , как имаш нерви да чакаш не знам  :balk_113: , аз досега да съм препишкала някое тестче  :balk_602:
*
Хей, момичета Честито - Алекс и Хепи Мери, Желая ви лека и безпроблемна бременност и на двечките!
Натали май наистина имаш лека ръка, хайде дано още с тази твоя темичка никоя от нас да не остане тук и заедно да си говорим в другата за памперси и тем подобни неща. :D
Бихте ли ме записали и мен за втората молитва в Руската църква - Таня.
П.П. Момичета откривам и аз ловния сезон, може и в това списъче да ме сложите  :D
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ех,че хубавоооо! Много съм развълнувана! Браво Нати! Честито момичета и лека и безпроблемна бременност!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

simoni

• 352
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
*

simoni

• 352
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
Помнете, че никой ден не се връща, затова го изживейте така, че да го запомните с добро и след време като се сетите за него просто да се ...усмихнете.

Нати, това са страхотни думи.... карат ме да се замисля  :bighug: