0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ох, мацки, ще се поболея от четене! И аз като Клевър имам бая да наваксвам, а последно съм била в темичката следобяда!
Микивл, Меги, Симони, ще откача с вас! Мацки, и трите дето сте с тея големи закъснения... направо утре марширувайте към първата лаборатория да ви източат квърчицата, и после обратно тук с +++ резултат! Ама как траете, бе момичета!? На ваше място до сега да се бях барикадирала пред кабинета на доки и нямаше да мръдна, докато не каже, че съм бременна! Хайде и утре, и трите да докладвате, че стана вече много време от последния +++.
Лека ви вечер на всички! Аз отивам да си чета книжка, че любимия гледа "некъв мноо интересен мач"!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy 
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy
tani77         23-24.03  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:      
ivaqna   :eggsperm:

Уфффф, пуснах го, изтрих го... пак го пускам, пък ако се дублирам с някой, да ме извини!  :lol:

*
Ох, мацки, ще се поболея от четене! И аз като Клевър имам бая да наваксвам, а последно съм била в темичката следобяда!
Микивл, Меги, Симони, ще откача с вас! Мацки, и трите дето сте с тея големи закъснения... направо утре марширувайте към първата лаборатория да ви източат квърчицата, и после обратно тук с +++ резултат! Ама как траете, бе момичета!? На ваше място до сега да се бях барикадирала пред кабинета на доки и нямаше да мръдна, докато не каже, че съм бременна! Хайде и утре, и трите да докладвате, че стана вече много време от последния +++.
Лека ви вечер на всички! Аз отивам да си чета книжка, че любимия гледа "некъв мноо интересен мач"!

Как няма да откачиш, то и ние изтрещяхме вече :-)

Аз да се оправдая: моето закъснение е най-много 2 дни, не е толкова много. Пък и аз в понеделник ходих на док, защото уж трябваше да ми е дошло и да продължим с изследванията, но както писах и по-рано, нищо не свършихме с това, но все пак каза, че имам много "хубава голяма лигавица", но все пак това не е критерий все още за нищо конкретно. Така, че не съм толкова виновна. Оправдайте ме поне малко, моля Ви.

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #563 -: Март 11, 2008, 22:34:50 pm »

Уфффф, пуснах го, изтрих го... пак го пускам, пък ако се дублирам с някой, да ме извини!  :lol:

Аз съм виновна, защото и аз така го пуснах, после видях, че и ти, пак го изтрих и така няколко пъти :-)

Много хубав дълъг списък на очакващите най-хубавото, дано да стане само.

Айде лека нощ и утре сутринта поне три + теста :-)
« Последна редакция: Март 11, 2008, 22:37:19 pm от Meggy »

Момичета, много ми е весело като ви чета  :lol: и искрено се забавлявам  :lol:.
Това с течението е "масово явление" - и аз го имам  :lol: :lol:.
Цялата работа е, че февруари си пусках МБ и всичко е ок с изключение на това, че млечно-киселите бактерии, дето трябва да ги има - ги няма /те предпазват от инфекции/. Та май наистина е "мистериозен вирус"  :lol:, добре че нямам сърбежи.
Иначе ми е рано за очакване, но си имам типичните ПМС още от сега.

Хайде мила Меги, дано утре се похвалиш най-после с +++ и вземеш да ни заплюеш всичките!!!

Симони и ти си наред - на моя приятелка тестовете са били "-" до третият месец, така че шанс има, ама иди на доки и/или си направи кръвен тест.

Оптимистичното е, че идва 13-ти, а там очакващите  :bfp: сте много - здраво залоствайте вратите и не пускайте лелището. А ние ще чакаме с нетърпение да ни зарадвате.  Нашите приятели stork-boy  stork-girl пристигат вече.
 Да дръпнем ли списъчето за Руската черква по-напред, за да не забравим скоро пак да се помолим? Може и аз да го занеса пак, но този път ще си намеря молитвеника и ще избера най-подходящата молитва за случая.
*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #565 -: Март 11, 2008, 22:50:59 pm »
Бисерче,аз съм за  :balk_46:
Между другото знае ли някой ,защо не мога да влеза със мойта парола на компютъра във работата. От там мога само да ви чета.
« Последна редакция: Март 11, 2008, 23:02:04 pm от mikivl »
*
Здраееите момичета аз си ви чета постоянно но не пиша защото няма  нищо около мен.Виждам че сама съм останала в цписъка на  ловуващите. НО това е добре защото скоро очакваме много ++++ резолтати(Дано)

С жас съм момичета и стискам силно палците

Ох момичета, лелката бърза, бърза към мен, ще си счупи краката направо, БТ пада - 36.90  :balk_144:.Някоя от вас знае ли на какво друго може да се дължи спада на БТ, освен на гадната лелка?
Приятен и усмихнат ден желая на всички :sunshine:
*
Силви,понякога около очакваната дата на новия МЦ БТ леко спада,но после,ако има бременност пак се покачва.Пожелавам ти от сърце при тебе да е точно това!Успех мила! :D
*
Добро утрооооо! :DМного усмихнат, пълен с хубави емоции ден ви желая. Хайде вси4ки о4аква6ти да видят двете 4ерти4ки и бързо да се похвалят.
Да ви кажа и аз съм с те4ение, не много ама го има,днес ме боли пове4ко ниско кръста, корем4ето по4ти всеки ден, гърдите...ужас, такова 4удо не е било, толкова рано преди М. Ама 6те я видим тази работа, гадната лелка и да 4ука, няма а я пускате, нали? :?
Стискам ви палци на вси4ки и ви прегръ6там.
обро утро и от мен. Надявам се днес всички да забравим лошите мисли и притеснения и да изживеем един прекрасен ден. :wink: :wink:
При мен продължават симптомите за наближанаве на Лелката. И всички други са все още налице. Нямам търпение да дойде 18,03-или ще ме навести пак гадната лелка или не? Снощи си купих тест и съм си го сложила на масата. Цяла вечер се взирах в него и се чудих дали да го направя или не?Но незнам дали ще отчете правилно. Ако ми дойде и този месец, със сигурно ще се срина психически. :(
*
Nowilka, от сърце ти пожелавам да не ти дойде. Горе главата,никакво сриване!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
обро утро и от мен. Надявам се днес всички да забравим лошите мисли и притеснения и да изживеем един прекрасен ден. :wink: :wink:
При мен продължават симптомите за наближанаве на Лелката. И всички други са все още налице. Нямам търпение да дойде 18,03-или ще ме навести пак гадната лелка или не? Снощи си купих тест и съм си го сложила на масата. Цяла вечер се взирах в него и се чудих дали да го направя или не?Но незнам дали ще отчете правилно. Ако ми дойде и този месец, със сигурно ще се срина психически. :(
Неши ме изпревари, ама и аз да си кажа - стига с това сриване!  :nono: Идва нов месец, нови фоликули, нов шанс за оплождането им!  mf_bounce8  Имам странното усещане, че колкото повече искаме чудото да стане, толкова повече си подтискаме сами забременителния процес! Знам, че главата и яйчниците нямат почти нищо общо... освен, че са закачени на едно и също тяла, ама... моля ви, момичета, без черни мисли!
Сега да кажа едно "ДОБРО УТРО!"
Днес за сега съм в мнооого приповдигнато настроение, ама може и да ми скофтят по някое време!
Пожелавам успешен ден на всички и да се покажат поне на две места по две чертички!  :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичетаааа...добро ви утро:)
Какво слънце е напекло тук:)

Новилка, никакво сриване мила:)Няма да се даваме на някаква си лелка:)Та тя е само някакви си 5-7 дни а и все някой ден ще я надхитрим:)

При мен също се засилват симптомите ми за М, но явно от дуфастона засега държа положението:)))Утре съм на офицялния си тест ама нали знаете, че той при мен ще е да от4етем опита като неуспешен:)Обаче, аз съм последната с такъв опит и да не се отчайвате:)

Пожелавам ви прекрасен ден момичета и се усмихвайте:)
Вече от много време си държата главата горе, но явно достигнах момента на пределната граница и не мога да се справя с напрежението. Най-гадното ,което ми се случи снощи/ за първи път/ беше че дори сънувах че си правя теста- излезе с една бледа чертичка и уж съм бременна, уж не съм. Сънувах, че обикалях гинеколозите. 8O Абе ужас. Вече се чуда дали смптомите ми, които ми са се проявили от една седмица са реални или се втълпяват. :?
*
Вече от много време си държата главата горе, но явно достигнах момента на пределната граница и не мога да се справя с напрежението. Най-гадното ,което ми се случи снощи/ за първи път/ беше че дори сънувах че си правя теста- излезе с една бледа чертичка и уж съм бременна, уж не съм. Сънувах, че обикалях гинеколозите. 8O Абе ужас. Вече се чуда дали смптомите ми, които ми са се проявили от една седмица са реални или се втълпяват. :?
Мила, вси4ки сме минаваме през това и затова трябва даа се подкрепяме. Аз сънвам по4ти всяка ве4ер подобни не6та, направо не е за казване колко са ужасни. И ми е направило впе4атление 4е ако през деня съм била в гадно настроение и съм плакала, после с пълна сила сънувам о6те по-ло6и не6та.  :(Така 4е не се предавай, тази борба е трудна, но си заслужава.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Стискам ти палци и съм сигурна 4е вси4ко 6те е наред :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Новилка...то на главата си и е отредено да си е в най горната част на тялото ни и няма как да го променим и да сме живи в същото време:)
Вероятно наистина си изморена вече и за да не дадеш възможност на напрежението да се справи с теб се усмихни...даже и малко на сила.Направи го няколко пъти и ще се почувстваш по - добре.
А пък и коя от нас ще ти даде да се предадеш?:)

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро и от мен!
Аз да ви се оплача  :balk_146: снощи имах едно кафеникаво зацапване... тази сутрин беше повече... и болката в корема се промени, стана си като МЦ.  :( При мен май оная гад ще дойде точно на време  :balk_153:
Цяла нощ се будих и се взирах в тъмното... знам че ще ми дойде. Изведнъж се изпразних от съдържание и станах кисела и зла... дори успях да се скарам с мъжо сутринта. А вчера бях весела и все имаше надежда и за мен...
Не знам колко още ще издържа, вече съм на предела на силата и търпението си.
Милички, извинете ме че толкова рано, ви почвам толкова тъжно! Не искам никоя от вас да прихване моето настроение или късмет! Аз знам че вие ще ни зарадвате съвсем скоро с много ++++ тестове и хубави  preggo
Желая ви хубав ден и по една сбъдната мечта
БЛАГОДЯ ВИ МОМИЧЕТА. ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ МЕ УСПОКОЯВАТЕ И МИ ВДЪХВАТЕ НАДЕЖДА. БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ МЕ И ПРИЕХТЕ ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ, ЗАЩОТО ПРЕДИ ТОВА СЪМ СЕ РЕГИСТРИРАЛА В ДРУГИ ПОДОБНИ ФОРУМИ И БУКВАЛНО СА МИ КАЗВАЛИ- ТИ ПЪК КАКЪВ ПРОБЛЕМ ИМАШ? НИЕ СМЕ ТУК РЕГИСТРИРАНИ ОТ ЕДИ КОЯ СИ ГОДИНА И НЕ ПРИЕМАМЕ НОВОБРАНЦИ. :grouphug:ВСИЧКИ ВИ ПРЕГРЪЩАМ .
Новилка...то на главата си и е отредено да си е в най горната част на тялото ни и няма как да го променим и да сме живи в същото време:)
Вероятно наистина си изморена вече и за да не дадеш възможност на напрежението да се справи с теб се усмихни...даже и малко на сила.Направи го няколко пъти и ще се почувстваш по - добре.
А пък и коя от нас ще ти даде да се предадеш?:)

ЕЙ, МАЦКИ, УСПЯХТЕ ДА МЕ РАЗПЛАЧИТЕ. :( В МОМЕНТА ЕДИН КЛИЕНТ БЕШЕ ВЛЯЗЪЛ И КАТО ПРОЧЕТОХ ТОВА, МНОГО БЪРЗО ГО НАСОЧИХ КЪМ КОЛЕЖКАТА. ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ВИ ВИДЯ ЛИЧНО И ДА ВИ БЛАГОДАРЯ В ОЧИТЕ , И ДА ВИ ПРЕГЪРНА. :o