0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добро утро момичета :D
Vickson съжалявам,че е тръганло да идва,но може и да спре..а за раздразнението е нормално,то нали около М ,а и при бременност се променят нивата на хормоните,доста рязко ...та как няма да сме изнервени..!!! :crossfingers: да има :bfp: ,въпреки зацапването..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добро утро, момичета!!!
 Vickson и NOWILKA, горе главата! Аз също съм много нервна покрай чакането, ама нов месец, нов късмет както каза sof.Вижте какво прекрасно време е навън.Много усмивки днес искам от всички.Дано следващите дни има много +++++ резултати.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:):):)къде да дойдем?
за прегръдката става въпрос?:):)

Никакво предване...

Виксън , и за теб се отнася:)Да не размахам пръст като "другарките" навремето:)

Вижте сега...отивам си на вилата да си сея цветята,че да има после да ви бера букети за изписванията с бебетата:)):):)Градината ми е много голяма, така, че ще има за целия списък та и още:)
И никакво униване:)

:):):)къде да дойдем?
за прегръдката става въпрос?:):)

КЪДЕТО КАЖЕТЕ И КОГАТО КАЖЕТЕ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ДОЙДА. :o :D
*
И аз подкрепям Лиско и Соф, НИКАКВО УНИВАНЕ!!!
Виксън, Nowilka - усмивка, усмивка и пак усмивка.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
NOWILKA,Vickson момичета,да не ви виждам така ,ясноЯ вижте какво хубаво време.
Lisko
*
Добро утро и от мен  :D
Vickson  и аз съм като теб  :balk_144: Тази сутрин реших да си направя тестче за всеки случай, пък и да видя как се прави  :D  нищо, че трябва да ми дойде утре. Е ... беше ми първото тестче, но за съжаление  :bfn1: :balk_145:
*
Кайли, о6те е рано, така 4е не се предавай :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
*
NOWILKA,Vickson: ей, момичета, какво сте се отачаяли, идва новия месец и новите надежди, никакво предаване и отчаяние, да знаете. Трудно е наистина, но след лошето винаги идва добро, така че оставете лошите мисли настрана.

Кайли: все пак още не е дошла, така че  :crossfingers: и да не идва.

Що се отнася до голямата прегръдка, ето една и от мен  :grouphug2:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Момичета, благодаря ви! Благодаря, благодаря!!!! Че ви има!!!!  :bighug:
И аз като Новилка със страх се записах и не смеех да се вкюча в нито една тема, само четях... месеци наред, защото новаците често ги отхвърлят, но вие ни приехте и ни подкрепяте, това е безценно, повярвайте ми, наистина е безценно. Нито мъжо нито други роднини и приятели не са ме подкрепяли така!!! 
Искам и аз да участвам в прегръдката!!! И да знаете че ако решите наистина да я осъществите - Там съм!!!!! 
Ще се стисна сега яко, и оная гадина - лелка ли е свеки ли е - ще опитам да не я пускам  ако трябва до кръв ще стигнеме :balk_198: 
Целувам ви и ви прегръщам!
NOWILKA,Vickson: ей, момичета, какво сте се отачаяли, идва новия месец и новите надежди, никакво предаване и отчаяние, да знаете. Трудно е наистина, но след лошето винаги идва добро, така че оставете лошите мисли настрана.

Кайли: все пак още не е дошла, така че  :crossfingers: и да не идва.

Що се отнася до голямата прегръдка, ето една и от мен  :grouphug2:

Не искам другия месец :balk_144: :balk_144: искам сега,веднага. Сигурно много искам. Защо Господ ме наказва?
*
Цитат
Не искам другия месец :balk_144: :balk_144: искам сега,веднага. Сигурно много искам. Защо Господ ме наказва?
Мила, сигурна съм 4е Господ не наказва нито една от нас. Дори и да сме сгре6или, Господ про6тава. Знае6 ли бях на изпит преди няколко години и ме скъсаха, плаках много и си зададох съ6тия въпрос. Асистента ми е приятел и каза"Господ мъ4и тези които оби4а, бъдете търпеливи". Не го приех, но след време се замислих и ре6их 4е наистина трябва да се бори6 докрай и тази борба те бъде възнаградена. Нензма дали ме разбра, но  не пускай тези мисли в хубавата си главица. Успехът е неизбежен, знам 4е  е така.
*
Момичета благодаря ви за подкрепата страхотни сте. Добре, че ви има в такива моменти, когато човек пада духом.
Знаете ли най-трудно преживявам мъката в очите на мъжо - тя ме убива!
NOWILKA и аз това питам защо ме наказва така, къде сбърках  :balk_145:
Момичета благодаря ви за подкрепата страхотни сте. Добре, че ви има в такива моменти, когато човек пада духом.

Тази мъка сигурно убива всички ни. А най-гадно е ,когато моя започне да гледа календара и ми казва:
"МИЛА,ДАЛИ ТОЗИ МЕСЕЦ ЩЕ ТЕ ПРОПУСНЕ М." Такава надежда се чете в очите му.
*
NOWILKA колко ми е познато това .....
Ох май лелката ще дойде всеки момент :(
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Знаете ли понякога си мисля че може би не господ ме наказва, ами че някой ме уручаса... попринцип не вярвам в магии и други подобни, но вече почвам да се съмнявам в една... макар да знам че никога не бих пожелала някому лошо, има много хора които са лоши по душа и живеят от това другите да страдат...
Ей, момичета. Няма да Ви казвам да не се отчайвате, защото и аз си задавах същите въпроси на трети месец опити. Ама с всеки месец започвам да разсъждавам по философски. Естествено е на всяка от нас да и стане мъчно и да има срив за един ден. Само да знаете, че утре ще сте пак свежи и готови за гонене на яйцето. И на мен май ще ми дойде, сутринта ме болеше доста ниско долу вляво. Но няма да и се дам. Може и да дойде, но отказвам да стана лоша, заядлива и ревяща. Няма да пропускам хубавите мигове с милото, разходките в това хубаво време и всички малки неща, заради лелката. Хайде искам усмивки...
]
NOWILKA колко ми е познато това .....
Ох май лелката ще дойде всеки момент :(

Няма да дойде. Не я пускай. Тя и моята май няма да ме пропусне този месец. :?
*
NOWILKA ходя до WCто да се проверявам през 30 мин. че така ме боли корема. Лошото е, че си записах час за фуликуметрия за 26-ти и се надявах да ми дойде на 14-ти и сега се чудя какво да правя ..