Люба, радвам се че сподели това с нас и ти благодаря. Днес момичета /с малки изключения/ сте много тъжни, а не бива. Радвайте се на пролетта , на слънцето, на всичко, природата се събужда за нов живот и ние заедно с нея!!!
Аз също искам да ви кажа, че не бива да мислим, че Бог ни наказва, а трябва да сме много благодарни за всичко, с което ни е дарил. Дарил ни е с живот, здраве и любов,отгледани сме и сме обичани от родителите и семействата ни. А другото - ами има си план и когато Той реши тогава ще ни се случи да станем майки, само трябва много силно да го желаем и да вярваме.
Всяка от нас го заслужава, ноооо Вярата - няма смисъл да бъдем в списъчето за молитвата, ако не вярваме истински, дълбоко и от цялото си сърце и душа.
Молитвата не е като да си купиш хляб ... Ше отида пак до Руската черква, но се молете заедно с мен, нужна ми е и вашата вяра.
Ако някой иска да се добави в списъчето - има време, аз съм отпуска и ще намеря време да отида до там в един от двата дни. Утре към 14.00 ще погледна тук и ще ви драсна плана - кога да обединим молитвата.
Целувам ви, прегръщам ви и чакам само усмивки и положителни тестове!!!