0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #120 -: Април 01, 2008, 12:43:30 pm »
От всичко прочетено из форумите разбирам че едни от най-добрите в областа на стерилитета са д-р Ковачев, Кисъов и Александров.Ние сме от Бургас и ни насочиха за инсеминация във Варна. Освен това те са и екип и сега се чудя при кой от тях да си запиша час?
Притеснявам се че са много заети и едва ли ще има часове в близкия един месец.Какво мислите вие при кой от тях да отида?

Само ще прибавя към изброените и д-р Козовски:)
А моето мнение е, че при когото и да си запишеш час няма да сгрешиш:)

Успех Амона:)
*
« Отговор #121 -: Април 01, 2008, 13:04:24 pm »
Благодаря за информазията Лиско,
А някой знае ли дали работят събота или неделя?
*
« Отговор #122 -: Април 01, 2008, 13:06:09 pm »
Работят, работят. За тях няма почивен ден  :D Успех, когото и да избереш!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #123 -: Април 01, 2008, 14:55:59 pm »

Аз мисля, че събота и неделя работят само с (заради) момичетата, които са в процедура и прегледите, пункциите или трансфера им се е паднал в някой от почивните дни.Ако е за първи преглед или прием мисля, че ще те повикат през седмицата.
Но е напълно възможно да греша.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #124 -: Април 01, 2008, 16:20:14 pm »
amona, аз бих те посъветвала да се обадиш на ани Несторова - тя е една от мед. сестри на етажа, да обясниш, че за какво са те насочили там и да си запишеш час за Др. Ковачев. Кисьов не знам дали прави инсеминации. Нека някой друг да каже. А Александров е доста зает и в АГ-то едва ли ще успее да ти обърне достатъчно внимание за първичен преглед. а и самата инсеминация така или иначе я прави Александров, при които и от другите да се запишеш за стимулация и прегледи. При Ковачев винаги доста дързо са ме вмествали. Но като отидеш в АГ се зареди с търпение и книга или списание  :lol: Може бая да почакаш!
За Козовски не знам как стават записванията.
Аз съм при Ковачев и за сега съм много доволна!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #125 -: Април 01, 2008, 16:31:14 pm »
Ето го и номера на Ани, че забравих да го впиша преди малко :) 0889 535743
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #126 -: Април 01, 2008, 16:54:54 pm »
Записването за Козовски става чрез мед.сестра Малена Динова.
Можеш да погледнеш и този сайт-също има телефони:): http://kozovski.hit.bg/LapEFrameset-1.htm

*
« Отговор #127 -: Април 01, 2008, 17:44:59 pm »
Амона, само за да си по-наясно:
д-р Ковачев - следи стимулации и участва при пункции и трансфери
д-р Козовски - следи стимулации и прави пункции, за трансфери не знам
д-р Кисьов - ембриолог - инжектира яйцеклетките, не следи стимулации, рядко се среща по коридора, защото е над микроскопа по цял ден
д-р Александров - следи стимулации, ембриолог - инжектира яйцеклетките, прави трансфери, не прави пункции.
Ани и Малена са акушерките.

Ковачев и Александров работят с Ани.
Козовски работи с Малена.

Когото и да избереш, успех!

Искам да ви предложа да си направим тема за дискриминацията на работното място. тук се изписаха доста случаи, а според мен трудовото законодателство в БГ е на страната на работника. Да отворим темата и да си търсим правата. Аз лично съм попаднала не на златен, не на диамантен, а на безценен шеф. Повече в другата тема.
*
« Отговор #128 -: Април 01, 2008, 18:48:52 pm »
Ази вече има тема за дискриминацията на работното място :)
« Отговор #129 -: Април 01, 2008, 22:54:38 pm »
  Black rose и Дживотинче, благодаря за отговорите!В петък ще ходя да изследвам Е2 и ще занеса този комплект,който купих.Сега нещата са ми по ясни.Успех и на вас!
*
« Отговор #130 -: Април 02, 2008, 19:58:00 pm »
Благодаря на всички за бързите отговори :D.Мисля, че вече направих своя избор-д-р Ковачев.
« Отговор #131 -: Април 03, 2008, 12:01:01 pm »
момичета, не знам за вас, но аз ще правя първи ин-витро опит. притеснявам се напоследък от това което чувам за първите опити, че обикновено не били успешни, успявало се на 2-ри, 3-ти опит. някой знае ли нещо по-достоверно по въпроса и наистина ли шансовете отначало са малки?
« Отговор #132 -: Април 03, 2008, 13:01:38 pm »
момичета, не знам за вас, но аз ще правя първи ин-витро опит. притеснявам се напоследък от това което чувам за първите опити, че обикновено не били успешни, успявало се на 2-ри, 3-ти опит. някой знае ли нещо по-достоверно по въпроса и наистина ли шансовете отначало са малки?
Няма такова нещо! При мен стана от първия път и то само с две върнати ембриончета на 3-ти ден. Е, в 5г.с. абортирах, но това е друг въпрос - факт е че стана!
Желая ти успех и мнооого късмет!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #133 -: Април 03, 2008, 14:27:52 pm »
И при мен стана от първия път при ковачев.Сега съм 10 гест седмица
« Отговор #134 -: Април 03, 2008, 15:10:05 pm »
Здравейте на всички!Включвам се и аз при вас.Започвам втори опит ИКСИ при док.Козовски този месец.Успех на всички момичета в този форум!  :D
« Отговор #135 -: Април 03, 2008, 22:43:51 pm »
 Снежка аз питах Анито по отношението за първия път.Тя ми каза,че логиката е обратна.Една жена се ражда с определен яйчников резерв,ако при стимулацията имаш 15 фоликула,то това означава,че за 15 месеца напред си използвала резерва.И така когато трябва да правиш 4 или 5 инвитро ти може да нямаш резерв.Дано си ме разбрала.Аз в момента съм на 3-ти ден от транфера и съм доволна от техния екип.
*
« Отговор #136 -: Април 04, 2008, 09:35:00 am »
При мене също стана от първия път с две върнати ембриончета.Стискам палци всичко да е наред.УСПЕХ
« Отговор #137 -: Април 04, 2008, 10:46:55 am »
много ви благодаря за положителните отговори! поуспокоих се. пожелавам си, а и на другите момичета, тръгнали по този път, да повторим вашия успех
*
« Отговор #138 -: Април 04, 2008, 12:35:06 pm »
боже аз съшо съм първи опит инвитро и мен съшо ме притесняваше този факт сега съм малко по спокоина.остават ми само седем регулона и почвам и аз живот и здраве .желая ви успех момичета.
*
« Отговор #139 -: Април 04, 2008, 12:36:48 pm »
хеи дори какво става с теб как върви стимулацията