0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #300 -: Април 28, 2008, 12:54:26 pm »
Здравейте момичета :)
Сега се обаждах на Доки - каза, че си имаме 13 ембриончета, които се развиват различно.
Каза ми да отида в сряда и тогава ще решим дали в сряда или в петък ще е трансфера :)

"Оплаках" му се, след като ме попита как съм, че бе понаболява ниско долу когато ставам, сядам и когато пишкам, но той ми каза, че е нормално и тази болка ще отшуми следващите два - три дни.

Хайде весели празници пак и много много усмивки :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #301 -: Април 28, 2008, 13:41:41 pm »
Момичета здравейте!!!Може ли още един въпрос/ сигурно ви писна от мен/ :
Май обърках регулона- знам че трябва да започна да го пия от началото на менструацията , това е ясно., но първите два дни имах едно кафеникаво зацапване.Аз започнах да пия регулона от първия ден на това зацапване, което беше съвсем леко.Чак на третия ден започна да тече обилно.- Как мислите сгафих ли???? :balk_144:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #302 -: Април 28, 2008, 15:26:36 pm »
Не си объркала.И при мен така започва цикъл.
Аз имам една киста по голяма и доктора ми каза да почна Фемоден или Логест.
Кое да избера?Някой да даде някакъв акъл?Пила съм всякакви през годините ,но кое да избера сега от двете?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #303 -: Април 28, 2008, 15:41:05 pm »
логест
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #304 -: Април 28, 2008, 15:53:20 pm »
Не си объркала.И при мен така започва цикъл.
Аз имам една киста по голяма и доктора ми каза да почна Фемоден или Логест.
Кое да избера?Някой да даде някакъв акъл?Пила съм всякакви през годините ,но кое да избера сега от двете?

Лекуващия лекар не ти ли препоръча какво да вземеш?

Миналата година д-р Стаменов на мен ми препоръча Фемоден.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #305 -: Април 28, 2008, 16:10:20 pm »
Здравейте момичета :)
Сега се обаждах на Доки - каза, че си имаме 13 ембриончета, които се развиват различно.
Каза ми да отида в сряда и тогава ще решим дали в сряда или в петък ще е трансфера :)

"Оплаках" му се, след като ме попита как съм, че бе понаболява ниско долу когато ставам, сядам и когато пишкам, но той ми каза, че е нормално и тази болка ще отшуми следващите два - три дни.

Хайде весели празници пак и много много усмивки :)
Браво Дори и успех на трансфера!
*

• 1376
« Отговор #306 -: Април 28, 2008, 16:40:36 pm »
Е каза де,Фемоден или Логест. :lol:
Но ,да си призная сега намерих у нас 2 опаковки Логест от преди и май ще си ги  почна тях.Само не знам на килцата как се отразява ,че си  имам доста проблеми с тях :oops:Последно май пих Регулон.То какво ли не съм пила де, да бъда честна.
« Последна редакция: Април 28, 2008, 17:29:40 pm от Valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #307 -: Април 29, 2008, 09:45:37 am »
Валикир, не се притеснявай за килцата - за тях има решение.
Аз минах на една диета още преди стимулацията и сега още си я карам. Питах Александров дали ще ми попречи като му обясних какво ям и той ми каза, че всичко е наред.
Дори след пункцията Ани ми каза да ям нещата, които аз всъщност си ям - повече протеини и вода :)
Затова пий хапчоците, пък после ще ти кажа как да се смъкнат излишните килца  :bighug:

На мен все още ми е надуто коремчето все едно съм изяла една тенджера недоварен боб. Само дето не пърцуня :oops:

Кажете ми моля ви за този утрогестан. Май ми е по-трудно него да слагам вагинално, отколкото бяха инжекциите. Аз съм шило и не мога да стоя на едно място дълго време, а нали той като се сложи, трябва да се лежи половин час.
Сега добре, но като започна да ходя на работа, къде ще полягвам за обедната доза?

На всички благодаря за стиснатите палци :bighug:
*
« Отговор #308 -: Април 29, 2008, 10:42:18 am »
Кажете ми моля ви за този утрогестан. Май ми е по-трудно него да слагам вагинално, отколкото бяха инжекциите. Аз съм шило и не мога да стоя на едно място дълго време, а нали той като се сложи, трябва да се лежи половин час.
Сега добре, но като започна да ходя на работа, къде ще полягвам за обедната доза?
Ами аз при вторият си опит си ходех на работа след трансфера и в обедната почивка си слагах утрогестана и леко се поизлягвах (колкото е възможно ) на стола за около 20-ина минутки, така че и това е вариант.
Успех, Дори! Всичо ще е ок!  :D
 Я издай диетата, молим.  :oops:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #309 -: Април 29, 2008, 10:54:19 am »
Здравейте момичета и аз имам проблем с килцата.От сепрември миналата година съм качила 20кг.след стимулаций и три спонтанни аборта.Сега съм на регулон и на 09.05 ми е сондажа.Та се чудих дали може да мина на някаква диетка , защото се чувствам като слон.Благодаря ти Дори че ми даде съвет без да искаш!От днес се мятам и аз на диетка.Беше ми неудобно да питам Александров за този вариянт- диетичния- притеснявах се да не си помисли - за какво всъщност съм отишла за бебе или за отслабване , както се изцепи един друг доктор от столичния ни град.
Аз тогава реших, да не спазвам диета защото пък на една позната и казали , че пролактина и не е достатъчен заради дългогодишно спазване на диета, но щом ти си получила този отговор и то от нашиа доктор съм убедена , че няма за какво да се тревожа.
Благодаря ти Valikir, за успокоението , че не съм объркала започването на регулона.
успех на всички момичета!!!!!!!!

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #310 -: Април 29, 2008, 10:56:32 am »
пърдон момичета не пролактин , а прогестерон- веше се шашнах от изследвания и резултати.......... 8O
*
« Отговор #311 -: Април 29, 2008, 11:38:05 am »
Малко ще оспамя темата, но диетата е на Пиер Дюкан.
Аз обичам месо и млечни и не ми е проблем да я спазвам. Мъжа ми като ме видя как свалям и той се нахъси да я спазва с мен и .. двамата сме вече -7 килца, без да стоим гладни. Лошото е, че мъжете отслабват много по-бързо то жените, предполагам защото никога не са спазвали диети :)
Аз качих сега малко около манипулациите +2 кг., но това предполагам е от задържаната вода.
Пускам ви и линка ако ви е интересно, защото там има и рецепти (аз се чудех какво да готвя в началото)
http://dukanskirecepti.wordpress.com/
*
« Отговор #312 -: Април 29, 2008, 11:44:19 am »
Ама и тук във форума си имаме такава темичка за Дюкан-който го интересува да я намери в Красива и стилна има и рецепти :wink:
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #313 -: Април 29, 2008, 11:59:01 am »
Здравейте на всички в процедури в АГ Варна! Пожелавам ви успех!
Въпросът ми е към момичетата пуснали документи за финансиране от НОЗК. Надявам се да започна процедура през септември-октомври. Попитах в НОЗК Варна, мога ли през май да подам документи и от там ми казаха да действам. Пациентка съм на д-р Ковачев, трябва да търся него или да издирвам Ани за документи от центъра? Или на личната лекарка ли да се обаждам, нещо не мога да зацепя от къде се започва процедурата по вадене на документацията.
« Отговор #314 -: Април 29, 2008, 12:01:01 pm »
Аз го пиех през деня.
*
« Отговор #315 -: Април 29, 2008, 12:09:03 pm »
Пациентка съм на д-р Ковачев, трябва да търся него или да издирвам Ани за документи от центъра?
Отиваш на 7-ия етаж при Ани, казваш и че искаш да кандидатстваш по ЗК и тя ти дава един списък с изследвания, които трябва да направиш и като си готова с всички изследвания пак се връщаш там и ти оправят документите за касата.  :D
 При личната лекарка имаш работа колкото ако ти даде на правление за гинеколог, за да си пуснеш хормноните по ЗК и да ти оформи рецептурната книжка.
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #316 -: Април 29, 2008, 12:18:45 pm »
Благодаря peta! Аз списъкът го имам от доктора и това ме обърка,защото не знаех Ани трябва ли да ми дава нещо допълнително, като направя изследванията тогава отивам при нея - разбрах.
*
« Отговор #317 -: Април 29, 2008, 16:07:40 pm »
При личната лекарка имаш работа колкото ако ти даде на правление за гинеколог, за да си пуснеш хормноните по ЗК и да ти оформи рецептурната книжка.
Личната лекарка ти дава направление,но после с това направление се ходи при друг оторизиран лекар,който ти дава протокол за лекарствата за ин-витро.Но това става ,след като доктора ти е написал експертната оценка.А като за начало правиш всички посочени изследвания.За другото, като дойде време,Анито ще ти обясни.

« Отговор #318 -: Април 29, 2008, 22:20:35 pm »
   Дори дано има много  хубави ембриончета  :D
   Valikir, аз също съм на логест и се чувствам много добре. Преди 2-3 години бях на други( забравих им името) и се чувствах ужасно, качих килца и т.н.
*

• 1376
« Отговор #319 -: Април 29, 2008, 23:43:35 pm »
Няма време :lol:
Дойде си ми и съм с Логест от днес.То докато попитам и хайдееееееее..
Дано гадината  се спука  без да ми създава проблеми повече!
Хайде и от мен успех на всички !
Благодаря за съветите.

Д-р Стаменов,обичаме ви!