0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #320 -: Април 30, 2008, 09:25:18 am »
Вали, ама и ти си бързак като мен май :)
Дано се пукне каквото има да се пука и после да се хванат две други нещица, след стимулацията .... :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #321 -: Април 30, 2008, 16:15:39 pm »
Такааааа, върнахме ембриончета :)
Сега започваме да чакаме вече - теста е на 14-ти
*
« Отговор #322 -: Април 30, 2008, 16:17:03 pm »
Успех!  :D
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #323 -: Април 30, 2008, 16:35:37 pm »
успех Дори !!!Стискам ти палци. :bfp: :bighug:
*
« Отговор #324 -: Април 30, 2008, 17:31:55 pm »
Благодаря ви милички за пожеланията.
Имам чувството, че всичко е сън.
Много ме беше страх от стимулацията, а всичко мина толкова лесно и бързо сякаш ... :)
Дано толкова бързо минат и тези 14 дни, в които трябва да чакаме :)
*
« Отговор #325 -: Април 30, 2008, 18:20:38 pm »

Дори, колко ти върнаха?
*
« Отговор #326 -: Април 30, 2008, 22:11:10 pm »
Сега започваме да чакаме вече - теста е на 14-ти
Дори след 14 дни чакаме да се похвалиш с  :bfp:
Успех и  :crossfingers: и от мен!
« Отговор #327 -: Април 30, 2008, 22:19:23 pm »
  Успех Дори. Стискам ти палци  :D :D :D ,дано тези 14 дни минат много бързо за теб.
*
« Отговор #328 -: Април 30, 2008, 22:39:47 pm »
Благодаря на всички за милите думи. :bighug:
Предполагам, че ще минат бързо, защото аз и от 7-ми тръгвам на работа, а там трябва доста да се наваксва.
Започна да ме отпуска коремчето, което е хубаво  :oops:
Доки каза, че малко пак може да се понадуе около 6-7 ден, но това било нормално. Повече вода му е майката, но аз така или иначе си пия минимум по 2л. на ден.

Розичке, благодаря за съвета за утрогестан-а. И аз мисля на обяд да си ги глътвам, а сутрин и вечер да ги слагам вагинално, когато тръгна на работа.
« Отговор #329 -: Април 30, 2008, 22:56:10 pm »
Здравейте момичета, ето ме и мен. От днес съм на Пурегон и аз. Но няколко седмици се измъчих. Първо ми се схвана челюстта  :( не можех да дъвчам и да си отварям устата докрай, бях пълен блокаж (оказа се че съм била имала артроза, боже мой, такова нещо не си бях и представяла дори че може да се появи на челюстта), после ме заболя зъб, наложи се да ми слагат коронка, 2 седмици бях само на течности, отслабнах много, всеки ден тичах на нагревки и тъкмо започнах да се чудя какво лошо съм направила, че толкова лоши неща ми се случват напоследък - и се оказа, че гадната киста от миналия месец се спукала  :D. Та вече и аз се дупча от една седмица.
А другата прекрасна новина е, че папагалите ми, които имам вече от 4 години онзи ден си излюпиха 2 яйца, за пръв път им е. Като казах на мъжа ми той така се зарадва, все едно аз съм ги излюпила, разтрепера се от вълнение. Сега трябва да ги мътят 25 дена  :lol:. Дано тези 2 яйчица да са добър знак.

« Отговор #330 -: Април 30, 2008, 23:03:34 pm »
Дори, много, много стиснати палци и от мен, и на всички останали момичета в процедурата  :bighug:
Дори, колко ембриончета ти върнаха, а успяхте ли да замразите? Като ми дадоха в АГ декларация в която да напиша колко ембриона искам да ми върнат доста се почудих. И сега се сещам че в процеса на чудене съм забравила да напиша изобщо някаква бройка в декларацията  :( и така им я дадох. Но как да знам още от сега, нали ако не са с много добро качество ембрионите би трябвало да върнат повечко, или аз се бъркам нещо?
Абе то да се стигне до там, пък ще видим.

« Отговор #331 -: Април 30, 2008, 23:22:08 pm »
Mnogo se radvame za teb Dore i dvamata.Shte trapnem v ochakvane.Kogato si po-svobodna te chakam v ICQ-to. :goodluck:
*
« Отговор #332 -: Май 01, 2008, 08:11:02 am »
Като ми дадоха в АГ декларация в която да напиша колко ембриона искам да ми върнат доста се почудих. И сега се сещам че в процеса на чудене съм забравила да напиша изобщо някаква бройка в декларацията  :( и така им я дадох.
Точно така трябва - може да са пропуснали да ти кажат,но на мен като ми даваха декларацията,Анито ми каза да не попълвам нищо за бройката - това се преценява понататък,не е възможно наистина да се знае толкова рано какво,що и колко ще са :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #333 -: Май 01, 2008, 09:21:28 am »
момичета помощ!!! 8O
Аз ви писах вече ама има още един проблем.
На 21.04 ми дойде , два дни беше кафеникаво и много слабо,после имаше големи съсиреци като нарязан черен дроб и обилна менструация, после продължи да тече едвам ,едвам а сега вечеединадесети ден не спира???!!!
Какво до правя да се обадя ли на Анито или е нормално това което се случва  с мен???!!!Това е първата ми менструация след цветната снимка.
Какво да правя- умът ми не го побира :balk_145:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #334 -: Май 01, 2008, 09:23:43 am »
забравих да уточня--в момента съм на регулон и на 09.05 ми е сондажът
« Отговор #335 -: Май 01, 2008, 09:36:31 am »
Клемче аз като бях на противозачатачни и на мен ми продължи 16 дена.Ковачев ми каза,че ако само цапа няма проблеми,но ако е силно да му се обадя.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #336 -: Май 01, 2008, 10:06:13 am »
Благодаря ти Цвети 80 , само ми цапа ,но понеже никога не ми се е случвало затова се шашнах.Ох ако знаеш как ме успокои- щях да се побъркам. :balk_21:
*
« Отговор #337 -: Май 01, 2008, 10:13:41 am »
Здравейте сладурчета :)
Аз не занесох единия път декларацията, защото не знаех какво да пиша :)
Ани ми каза, че мястото с колко ембриончета да се върнат се попълва на края и така стана - докато лежуниш на магарето след трансфера, Ани попълва някакви си документи и ти дава за последно и тази декларация с попълнения брой на вече сложените ембриончета.

Hoffnung, толкова добри новини наведнъж :) че чак лошите не ти се виждат толкова лоши  :bighug: Ще видиш, че този път всичко ще е наред.

Върнаха ми три ембриончета - толкова, колкото аз пожелах. Говорихме доста с Александров - той беше на мнение, че е най-добре да се върнат две, но ние така или иначе сме съгласни на близнаци :)

По този повод (че сме малко "бременни" с тризнаци) решихме снощи да пируваме с мъжа ми и си накупихме всичко, каквото ни се ядеше. И нали сме на диета, такива сладоледи и кроасани и кашкавали се размятаха в нас ..., но за малко - всичко унищожихме :). Не се знае до кога ще сме "бременни" с всичките трички.

За замразяване имаше една за сега. Той каза, че ще ги проследи още два - три дни и тогава ще се чуем, за да разберем дали има или не смисъл да се замразява.

klem4e, и на мен след регулона ми вървя много обилно и дълго МЦ, може би това е нормално, не знам.
*
« Отговор #338 -: Май 01, 2008, 11:41:03 am »
По този повод (че сме малко "бременни" с тризнаци) решихме снощи да пируваме с мъжа ми и си накупихме всичко, каквото ни се ядеше. И нали сме на диета, такива сладоледи и кроасани и кашкавали се размятаха в нас ..., но за малко - всичко унищожихме :). Не се знае до кога ще сме "бременни" с всичките трички.

Хайде Дори, успех и стиснати палци от мен!!! :D :crossfingers:
А за пируването, много добре сте направили :lol:
« Отговор #339 -: Май 01, 2008, 21:40:49 pm »
Дори мила много се радвам за теб! Пожелавам ти най-хубавата бременност на света и най-малко два бебока :bori_007: :bori_004: