Здравейте момичета,аз много рядко пиша във форума, но пък често чета.В тази тема някъде на 2-3 страница описах на мен какво ми предстоеше с екипа в АГ Варна и ,че май месец ще опитам второ инвитро.Е да но......май господ друго е решил за мен.Април и аз ходих до Румъния за ГОНАЛ точно там където "azi" спомена в друга тема за него.Купих си 20 броя ГОНАЛ абе както се казва подготвях се за второто си ин витро.На 07.04.08г. ми беше 3-тата цветна снимка-епикриза-непроходими 2 тръби матка незнам каква си и т.н. нищо положително като резултат.На 11.04.08г. на мен ми дойде МЦ и започнах ЛОГЕСТ пих го 2 дни на третият ден вече нямах МЦ.на 13.04.08г. си направих тест за беременност и се оказа положитетел.Аз съм била бременна през цялото това време и не сме знаели и дори по време на цветната снимка.
Момичета вярвайте силно в това което правите с мен наистина стана чудо.7год. го чакаме това чудо не смеем да се зарадваме с мъжът ми , а вече съм в 8 седмица на бременността.
От сърце ви желая успех и стискам силно палци на всички ,никога не се отказвайте.