0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #780 -: Ноември 01, 2008, 21:53:46 pm »
Въпрос към момичетата, които са при д-р Александров.
Той води стимулацията, а пункцията кой я прави?
Пак той - помня че ми каза преди моята пункция "дори и да не ме видиш, аз ще съм там... Имаше предвид че може да влезе след упойката...

Дори,защо говориш за следваща стимулация,доколкото разбирам си бременна?На всички -спокойствие и късмет!

Защото искаме поне още едно бебе :) А ако не стане - пак ще правим стимулация - затова миличка.
Ще те повторя, но искам да пожелая на всички момичета спокойствие и голям късмет
« Последна редакция: Ноември 01, 2008, 21:55:43 pm от dori »
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #781 -: Ноември 01, 2008, 22:08:13 pm »
Въпрос към момичетата, които са при д-р Александров.
Той води стимулацията, а пункцията кой я прави?

Пункцията я прави д-р Козовски-младши.
*
« Отговор #782 -: Ноември 01, 2008, 22:39:05 pm »
............"дори и да не ме видиш, аз ще съм там...

Малко психарски ми звучи  :jump12: Тоз нашият док беееее  :party:
*
« Отговор #783 -: Ноември 01, 2008, 22:47:56 pm »
Пункциите се правят от Д-р Козовски младши или от Д-р Ковачев. :lol: Д-р Александров присъства, но има друга задача.
Успех на всички момичета! :blowingdust:
« Последна редакция: Ноември 01, 2008, 22:51:08 pm от doroty »

« Отговор #784 -: Ноември 01, 2008, 22:50:12 pm »
Тоз нашият док беееее  :party:

Я го наплюйте да не го урочасате  :lol:
*
« Отговор #785 -: Ноември 02, 2008, 07:18:08 am »
Абе Денди... :) Нямаше как да пресъздам тона му :) По-скоро беше успокоително.
При мен влязоха Козовски - младши, Ковачев и Кисьов, освен Александров :)
Александров ми беше обяснил как минава всичко и бях подготвена и като ми вързаха краката на магарето (това се прави с цел да не мърдаш несъзнателно по време на самата пункция) и започнаха да влизат един по един в малката стаичка, им викам "какво ще ме правите бе ей... :) Освен тях в стаята бяха Малена, Ани и анестезиоложката. Беше ми много смешно, а и те бяха весело настроени и добре се посмяхме преди да започне процедурата и аз да заспя. При пускането на упойката ми пожелаха лека нощ :)
Беше ме страх само от упойката - в смисъл и преди са ми били пълни упойки и беше ужасно и по време на упойката и самото събуждане след това, но се оказа, че тази упойка (Диприван мисля се казваше) е различна от предните и хубаво си посънувах. После се събудих лесно и ми беше спокойно и леко на душата. Събудих се на магарето - Ани, Малена и санитарката бяха в стаята и дори се опитах да им помогна с развързването, а те умряха да се хилят с мен и ми обясниха спокойно да си лежа, а те ще направят каквото е нужно. Слязох почти сама от магарето, с маааалка помощ от санитарката и като ме изкарваха от там ми беше важно дали мъжа ми е навън. Като го видях и се нахилих като репичка :) После полежах малко в стаята и след час - час и половина си тръгнахме за Добрич.
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #786 -: Ноември 02, 2008, 09:18:47 am »
Дори,голяма веселба е било при теб :balk_47:Аз се събудих чак в леглото и...изпуснах купона :wink:Да видим по-нататък- дано все да ни е смешно!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #787 -: Ноември 02, 2008, 10:42:34 am »
Благодаря ви!
« Отговор #788 -: Ноември 03, 2008, 19:47:35 pm »
И тук да се отчета, та да вдигна и темичката - пункцията ми мина успешно и си имам 12 бр яйцеклетки. Утре ще видим какво се е харесало с мъжките половинки  :lol:
« Отговор #789 -: Ноември 04, 2008, 08:24:55 am »
Барбаронче,ама не си признаваш всичко :wink:Освен успешна пункция,имаше и успешно похапване-а кажи си ,де :D И аз днес ще си проверя ембриончетата,че в сряда да си ги прибирам на топло-трансфер на 5-ти ден.Ако има някой тогава, да даде нишан.С Барбаронче се запознахме по нощничката-Мечо, Мечооооооооо :)Късмет на всички!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #790 -: Ноември 04, 2008, 17:50:03 pm »
Пожелавама успех на всички момичета в процедури, който си мъти да си измъти, който ще си снася да снася, който ще прибира ембриони да ги стиска здраво!
Момичета моят сондаж е в петък, сега съм на Логест, нямам никакви оплаквания. Само нещо се чувствам много подпухнала и гърдите не спряха да ме болят още от предната менструация - предполагам, че е нормално, но все пак искам да ме окуражите, че всичко за сега е ок.
« Отговор #791 -: Ноември 04, 2008, 19:30:52 pm »
Добре де - признавам си - 10 мин след като си бях на леглото вече си похапвах здраво! Те не ми даваха, ама аз.... глад бе! От 5,30 съм станала, та до 13 ч - как няма да съм гладна  :lol:
Отчет и тук днес - 7 оплодени! Утре ще видим кога ще си ги вземам.
audifen, всичко е възможно да се получи от хормонални преперати. Не се притеснявай - ако няма нещо супер притесняващо - пий си ги и си свирукай  :lol:
« Отговор #792 -: Ноември 04, 2008, 21:31:41 pm »
А новини от Таис не виждам!
Таис, къде се покри? Я бързо на отчет! Ще да е минал трансфера май вече!
*
« Отговор #793 -: Ноември 04, 2008, 22:24:09 pm »
Хайде да се отчета и аз.Днес бях за трансфер, но док. ме върна за четвъртък и аз изпаднах в размисли и страсти.Незнам какво да мисля моите 5 оплодени ембриончета дано да са живички и да си дойдат при мен.
*
« Отговор #794 -: Ноември 05, 2008, 00:39:12 am »
Хайде да се отчета и аз.Днес бях за трансфер, но док. ме върна за четвъртък и аз изпаднах в размисли и страсти.Незнам какво да мисля моите 5 оплодени ембриончета дано да са живички и да си дойдат при мен.
Тайс, спокойно. По-хубава новина от това, здраве му кажи. Щом док те е върнал, значи ембрионите се развиват много добре и ще ти върне бластоцисти. А техния потенциал за имплантация по принцип бил по-добър.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #795 -: Ноември 05, 2008, 10:01:38 am »
Успокояваш ме Дживотинче, то и аз от много четене в нета вече не занам какво да мисля.Днес ще си почина и утре отивам да си прибера ембриончетата!
Искам да питам нещо - на мен естрофема ми е предписан от 10 ден след пункцията.Като гледам при всеки е индивидуално при вас как е?За сега съм на Утрогестан 100, аспирин прот. и фолиева к.
Стискам палци на всички момичета тази есен да донесе само положителни резултати и радост!
*
« Отговор #796 -: Ноември 05, 2008, 10:05:04 am »
Искам да питам нещо - на мен естрофема ми е предписан от 10 ден след пункцията.Като гледам при всеки е индивидуално при вас как е?
При мен беше 5 дена след трансфер, който също беше на 5-ти ден, значи 10 дена след пункция. Всичко е наред, щом ти е изписан тогава, тогава започваш да го пиеш. Успех!  :D
 Трансфер на 5-ти ден е още една голяма крачка към успеха, така че това може само да те радва.  :D
« Отговор #797 -: Ноември 05, 2008, 15:45:19 pm »
Браво, Таис! Щом Александров е преценил, че ще ти ги върне на 5 ден - от това по-добро - не знам кое  :lol:
И на мен ми каза днес, че ще ми ги върне на 5 ден, та моя трансфер остава за събота.
Естрофема и на мен ми го изписаха на 10 ден след пункция. Не знам защо, а и  не питам - те си знаят най-добре!
Успех утре!
*
« Отговор #798 -: Ноември 05, 2008, 20:06:40 pm »
 :D Браво момичета! До тук се представяте много добре. Пожелавам скоро да има още радостни вести от варненската група.

« Отговор #799 -: Ноември 06, 2008, 10:03:16 am »
В сряда беше и моят  трансфер-на 5-ти ден.Първоначалното ни решение беше да върнем 2 ембриона, но д-р Александров препоръча 3,въпреки,че каза-вие си решавате.Естествено вслушахме се и сега-в коремчето ми на хорце са трички :wink:Но съм толкова разсеяна-естрофема съм го започнала от 1-ви ден на пункцията,а ми е изписан от 7-ми.Ани каза, че не е проблем ,но ...