0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #840 -: Ноември 13, 2008, 14:26:41 pm »
бубаратова е сайта на Софарма. Обади се в дистрибуторския център, който ти е най-близо и попитай как можеш да си купиш лекарствата. http://www.sopharma.bg/bg/about/pages/contacts.aspx# Само че, преди обед открих телефоните на всички центрове, а сега нещо не ми се отдава.
nefertiti777 д-р Чернева за наше голямо съжаление почина миналата година :(, а д-р Маркова вече не работи активно в центъра.
*
« Отговор #841 -: Ноември 13, 2008, 20:09:35 pm »
Цитат
nefertiti777 д-р Чернева за наше голямо съжаление почина миналата година , а д-р Маркова вече не работи активно в центъра.

Да допълня Audifen - a пък Андонов го няма там още по-отдавна  - доколкото знам е в Англия от години.
« Последна редакция: Ноември 13, 2008, 20:11:38 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #842 -: Ноември 13, 2008, 20:28:14 pm »
a пък Андонов го няма там още по-отдавна - доколкото знам е в Англия от години.

ммм, да
« Отговор #843 -: Ноември 13, 2008, 23:02:16 pm »
Момичета ще се радвам да бъда полезна.Ето адреса http://www.globaltours-bg.com отивате на настаняване после апартаменти и аз съм в А-1.Този път е на 35лв но е приемливо.По принцип Ковачев ги препоръчва и даже им се обажда,ако му кажете.А цените са малко по ниски от обявените като е за повече дни. 
« Отговор #844 -: Ноември 14, 2008, 15:51:38 pm »
tzveta80, сондажа трябва да е минал вчера, ако не се лъжа! Как мина този път?
*
« Отговор #845 -: Ноември 14, 2008, 16:14:21 pm »
За съжаление ще поразваля темичката, днес ми е 8 ден след трансфер и имам леко зацапване.Боли ме леко корема, надявам се да ми се размине!Сега няма нищо в момента.
Трябва ли според вас да се обадя на лескаря ми?Аз не го питах какво да правя в този случай.
*
« Отговор #846 -: Ноември 14, 2008, 16:33:20 pm »
Обади му се за твое спокойствие.Как какво да правиш, бе мила - продължаваш да си взимаш лекарствата,да си позитивна,това зацапване много често е добър знак!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #847 -: Ноември 14, 2008, 16:55:27 pm »
За съжаление ще поразваля темичката, днес ми е 8 ден след трансфер и имам леко зацапване.Боли ме леко корема, надявам се да ми се размине!Сега няма нищо в момента.
Трябва ли според вас да се обадя на лескаря ми?Аз не го питах какво да правя в този случай.
Скъпа Tais, не се притеснявай от зацапването, нормално е, а и болките също, аз също имах зацапване, а ето че теста ми е положителен, а даже онзи ден видяхме и три плодни сакчета, така, че спокойно. Продължавай хапчетата, а за твое успокоение можеш да се обадиш и на док.
Стискам ти палци и ти пожелавам  :goodluck:
Успех и на всички чакащи  :bfp: и на всички в процедура  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #848 -: Ноември 14, 2008, 17:10:38 pm »
Благодаря ви за подкрепата, дано не е нещо сериозно, за сега ще изчакам няма да притеснявам док.Ще си почевам повече, че аз се чувствам добре и цяла седмица на работа уж се пазя, но ...
« Отговор #849 -: Ноември 14, 2008, 17:53:52 pm »
Таис, почивка и положително мислене! Споко, то май 50% от тези с положителни тестчета, са имали зацапване!
 :crossfingers: Тъй че - чакай си теста и не спирай лекарствата!  :bighug:
*
« Отговор #850 -: Ноември 14, 2008, 17:55:33 pm »
Tais, повечето момичета имат такова зацапване, включително и аз. Няма място за притеснения, но за твое успокоение се обади на Доки, той може да те успокои най-добре :)
Аз се обадих на Александров и той ми обясни, че е нормално и че това значи, че ембриона се "захваща" за лигавицата. Аз си го представих нещо като пиявичка, която се впива, за да може да се храни...
От нетърпение вместо на 14-ти ден започнах с тестовете още на 12-тия :) и направих 5бр. всеки следващ ден, като на всеки следващ тест втората чертичка беше все по-ясна.
Хайде, ое малко остана до теста. Почивай и се успокой. Пий си лекарствата както ти е казал Доки и прави каквото ти душа иска.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #851 -: Ноември 14, 2008, 19:45:42 pm »
За съжаление ще поразваля темичката, днес ми е 8 ден след трансфер и имам леко зацапване.
Миличка, само да ти кажа, че и при трите ми опита имах зацапване около 8-10 ден и трите пъти бях бременна, така че да не ти увисва нослето, ако зацапването спре, даже е много хубав признак-признак за имплантация на ембриончето/тата.
 Успех!  :D
« Отговор #852 -: Ноември 14, 2008, 22:01:10 pm »
Tais,въобще не я разваляш даже я правиш по позитивна.И аз имах малко кръв към 8-9 ден и бях щастлива,защото и аз съм чувала,че е знак на имплантация.Не казах на никой,но бях почти сигурна,че съм бремена и се успокоих.За съжаление радоста беше кратка,но нищо така е било писано.
Барбаронче,сондажа мина много добре,доки вкара катетара по старата схема и не ме тормозеха много.В петък ме викат за постояно.А сега си стоя чакам си цикала,тъсря си дружките от пролета някъде из форумите и си мечтая за надуто коремче.А вие почивате ли си добре бъдещи мами.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #853 -: Ноември 14, 2008, 22:46:49 pm »
Здравейте и от мен .Редовно ви чета , макар че ви пиша от дъжд на вятър , но това е защото ще започвам процедурата чак февруари догодина .На всички момичета стискам палци.dori :bighug:малко остана нали мила-възхищавам ти се , за щото не си оставила момичетата от форума и ги продължаваш да ги окуражаваш .
Късмет милички :bfp1:
« Отговор #854 -: Ноември 15, 2008, 18:41:24 pm »
Имам предложение към момичетата,които в сряда ще правят кръвен тест в АГ-то:да си заформим една среща,може и кафе пауза към 11 часа,че и да полеем положителните резултати след това :balk_600:  Има ли навити ? :balk_68:
« Отговор #855 -: Ноември 15, 2008, 18:49:53 pm »
Ей, ще ме накараш да бия 130 км път за теста, че и за кафето!
Ама не този път - по-нататък - за прегледите! :balk_602:
*
« Отговор #856 -: Ноември 16, 2008, 14:56:42 pm »
Здравейте, днес пак прокървих, 10 ден ми е.Този път е повече и е червена кръв, не е само зацапване.Някой знае ли дали работят в неделя?
Май ще си чакам цикъла.
*
« Отговор #857 -: Ноември 16, 2008, 15:10:41 pm »
Здравейте, днес пак прокървих, 10 ден ми е.Този път е повече и е червена кръв, не е само зацапване.Някой знае ли дали работят в неделя?
Май ще си чакам цикъла.
Там са абсолютно всеки ден,няма събота и неделя за тях :D

Дано цикъла ти не се появи въобще поне 9 месеца,желая ти го от сърце! :crossfingers:

Успех и на всички останали, очакващи резултати! :crossfingers: :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #858 -: Ноември 16, 2008, 18:38:13 pm »
Таис, най-добре се обади на доктора си, но при всички случаи утре иди и си пусни кръвен тест! Задължително! Аз предния път с кървене си имах положителен тест на 11 ден. След 2-3 дни кървенето ми беше спряло и така.....
Успех!
*
« Отговор #859 -: Ноември 17, 2008, 11:09:26 am »
Днес направих кръвен тест, резултат 0,00, напълно отрицателен.
Който го е изпитал знае колко е гадно!
Все пак гладам напред.
Стискам палци на всички, дано от тук нататък има само + тестове!