Коки, за Симеон използвам мляко на
А-ДермаМиналата година ползвах за кратко слънцезащитен на Чико, но само върху тялото. За лице пробвах няколко варианта, но имаше реакция към всеки. На много места четох, че до годинката често се израства АД или поне екземите слизат надолу към крайниците, а не по лицето. На Симеон от половин година по лицето нищо не му е излизало, но има по ръчичките. При нас има и фамилна обремененост - и аз, и сестра ми и майка ми сме с АД. Аз отделно имам алергия към оси/пчели, а на 8 март установих, че имам и хранителна алергия, след като подмишници, корем, слабини, деколте врат се подуха на огромни плоски блонди. Затова и със Симеон съм много предпазлива, ама не вземай пример от мен. Поискай си мостри от аптека и пробвай на част от тялото как ще подейства.
Стефи, чак аз се вълнувам като чета за новото приключение на Деската
Дано се приспособи безболезнено! Вчера купихме обувки от Геокс, мерси за инфото, нямаше да ми хрумне да проверя!
Информация за другите мами - в Геокс на половин цена са бебешките (35-45 лв), има и за непроходили и 21 номер няколко моделчета. Други номерации от малките няма. Вчера в Сити Център все още имаше бройки.