Здравейте и от нас, здрава и слънчева седмичка ви желаем с батко (
за някои)Тони.
От няколко дни имам проблем с компютъра, защото малкото дзверче много обича да пише на клавиатурата ми. Естествено купих му истинска за игра само за него, обаче веднага се усети, че съм го измамила и блъскането продължава с още по голяма сила.
Проблеми и с интернет доставчика, ама то вече ми писна да го коментирам.
Днес сложихме реимунизация за полиомиелит и ДТК с Пентаксим и забелязвам, че нещо редички са ни акитата. Не помня дали го пише в листовката на ваксината, като противопоказания, та по младите мами ако обичат да споделят.
За яслите отсега съм ошашкана, защото мойто диване все още не дъвче, не заспива и е много голям инат. Освен всичко това в момента е във фаза
на всеки десет минути, най много се гуши в мама, но не отказва да го гушат и не толкова близки хора. Навън не се заиграва с децата, а търчи като обезумял без спир. Люлките, пързалките и колелата на батковците са нашата външна страст, щом ги съзре е като привлечен към тях като с магнит. Плаши се от децата, но не от всички има и такива които харесва и гушка. За това имам огромни притеснения относно яслите, а как пищи леле ужас, няма друго дете в цялата морска градина.