0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Болки след мисед аборт
« Отговор #20 -: Март 31, 2008, 13:27:45 pm »
Благодаря ти Stivarip, понеже ми е второ абразио, а при първото ми дойде доста по-рано и за това се притесних леко. В главата ми е останоло, че до 40ти ден трябва да дойде, то е индивидуално естествено, но надявам се да ми дойде скоро  :thankyousign:
« Отговор #21 -: Март 31, 2008, 13:33:13 pm »
Стискам палци, мила  :crossfingers:
« Отговор #22 -: Март 31, 2008, 17:15:18 pm »
 Stivarip, да разбирам ли че е нормално да речем първия и втория цикъл да има проблем с овуто ?  На прегледа док. видя , че няма да има ову и се учуди. Изрази съмнение за ендометриоза и сега , като започне втори цикъл съм на РЕгулон , а после или лапароскопия ,или хидротубация.
 Алекс, дано нямаш проблеми с овуто. :crossfingers:
« Отговор #23 -: Май 23, 2008, 10:04:31 am »
здравейте!Преди седмица и аз преживях мисед в 10г.с..Болки имах ,но кървенето ми беше оскъдно и то около 2-3 дни и спря.След още два дни отново кървя-консултирах се с лекар и каза ,че е възможно да е имало задържана кръв във матката и затова да кървя.При вас така ли беше?
Извинявам се за дългия и объркан пост ,но съм много притеснена :(
« Отговор #24 -: Май 23, 2008, 10:12:08 am »
 При мен имаше кървене , изключително слабо.  Имах леки болки и напрежение ниско долу от 3-4-5 дена след кюретажа , но тогава ми обясниха , че е нормално , защото матката се свива в естественото си състояние.
 Съжалявам за това , което си преживяла!
« Отговор #25 -: Май 23, 2008, 14:23:02 pm »
blondy_ok, съжалявам, че ти се е случила тази гадост :( При мен втория път бе така и действително имаше задържана кръв в матката.
*
« Отговор #26 -: Май 23, 2008, 20:49:53 pm »
здравейте!Преди седмица и аз преживях мисед в 10г.с..Болки имах ,но кървенето ми беше оскъдно и то около 2-3 дни и спря.След още два дни отново кървя-консултирах се с лекар и каза ,че е възможно да е имало задържана кръв във матката и затова да кървя.При вас така ли беше?
Извинявам се за дългия и объркан пост ,но съм много притеснена :(
Много съжалявам мила  :bighug: :bighug: :bighug:
И аз бях така и док ми каза, че имам задържане на кръв и ми изписаха оргаметрил и за 2-3 дена всичко мина.
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #27 -: Май 26, 2008, 18:05:54 pm »
Благодаря за подкрепата! :
Успех на всички!  :)