Мацки, първо искам да ви благодаря за поздравленията! По всяка вероятност или довечера, или утре ще имам възможност да видя бебе Александър! Брат ми каза, че бил красавец!
Другото, за което искам да ви надърпам ушите, е настроението, в което сте изпаднали! Моля ви, недейте така! Несправедливо е едни да правят аборт, а други да се мъчат да заченат, но просто това е живота! Радвайте се за тези, които са постигнали мечтата си да станат родители! Всички ние ще бъдем майки! Аз вярвам в това, трябва и вие да повярвате! Тази вяра ме крепи всеки месец като дойдат червените кхмери! Преди като превихме секс с милото си мислех - ха, май нацелихме момента, сега ще стане - и не е ставало! За себе си съм решила, че от тук нататък секса ще е удоволствие, каквото трябва да бъде, а не покриване на нормативи за най-инициативен сперматозоид и разпъпила яйцеклетка! Горе главите и много слънчево настроение, въпреки вятъра навън!
everything_possible, radost_I, благодаря ви за иконите! И аз съм чела, че помагат, дано да помогнат и на нас! И за молитвата благодаря! Изчетох си я даже два пъти!