И при мен не се отвярят снимките на Ултра
По-късно ще пробвам пак.
Мarie, сол не се препоръчва, верно е, навсякъде го казват, но не само в Хипските пюрета я има, в повечето. Мисля, че може би е с ниско съдържание на натрии или е "полезна" сол. Междувпрочем д-р Бърди не отрича солта категорично, казва, че не бива да се демонизира, може две-три зрънца сол, разбира се само толкова, не както ние сме свикнали да солим.
Мажа я по бузките с колд крем успешно. Разказвам нещо или и давам да се разсее с играчка. Така и със слънцезащитния ще действам. И мисля, че е време за такъв. Онзи ден от разходката в Зоо беше зачервила бузите от вятъра и слънцето, а не е да съм я държала много на слънце. Тя е и доста бяла де...Трябва да се мажат бузи, нос, челце, брадичка, абе цялото личице.
Милена Б, аз понеже се изхвърлям понякога, не от суета, а все да купувам неща, които уж са полезни...Та имам уред за затопляне на Авент - у нас в момента не го ползвам, щото ме мързи...Ако вадя нещо от хладилника, го слагам в кана с гореща вода от чешмата - и воала. Но пък мисля, че този уред ще ми бъде полезен за морете примерно и за пътуване, щото смятам да пътувам доста. Ако в хотелските стаи има хладилник и не ти се занимава да ходиш да топлиш на детето в канчета или в ресторанта на хотела, а пък на някои места понякога и топлата вода е кът, то тогава уреда би бил идеален, малък е и е много опростен. Цената му не е никак малко - около 84 лв. беше, за тия пари може доста по-полезни неща, прецени
Гане, много ви е хубава количката и това в количката
Може ли ако е удобно горе долу да ми кажеш колко струва тази количка? Мойта е много тежка и заема целия багажник
Поздрави на всички!