Здравейте от нас,весела и усмихната седмица,макар без много слънце,нали все пак слънцата са при нас в дома ни.
Мариела от 3 дни е с разстроиство,не толкова рядко,но по 5-6 пъти на ден и със странна миризма.Сега видях,че се напъва и като отворих памперса нямаше изпражнения,а слуз,какво означава това и трябва ли да я водя на лекар.Снощи и сега й дадох по половин Хидрасек и оризова вода.
Yana-v и ние го минахме тоя период за около 2-3 седмици през 7ми месец.Просто я гушках и й пеех за да се успокои,понякога това е достатъчно,лк ми каза,че е от натрупаните емоции през деня
Аничка,аз це цедях и съхранявах в шишета от мин. вода500мл,които стерилизирах в стерилизатора с другите шишета,след като го извадиш от стерилизатора шишето се е смалило в доста по-малък размер с вместомост около 200мл.Но като замръзяваш,трябва след 2-3месеца да размразиш и да го дадеш,щото аз само замръзявах и в 8я месец се сетих да размръзявам,естествено кърмата от първите месеци трябваше да я хвърля.Затова не прави тая грешка и я ползва по свреме.
Момичета няма ли да ни покажете снимки от срещата?