Jam, и аз имах подозрения дали е от храна. Сменях козметика, сменях прах за пране, сменях обстановка, но всеки път пъпките се появяват след прием на храна. Ако не съм давала нищо различно след спиране на зиртека 5-6 дни всичко си му е ок/евентуално 1-2-3 по гърба, краката и ръцете/. Та със сигурност е храна. Ето последния път след пилето: дадох на 5-ти февруари, на 6-ти цялото тяло в пъпки. Веднага зиртек- след два дни телцето му чисто, но 10 дни не съм го спирала. Разболя се- температура и гърло, съпроводен със зиртек, защото трябваше да слагаме приорикс, а изрично ми казаха да давам зиртек минимум и два-три дни след слагането му. Аз се застраховах с една седмица. В деня в който не дадох зиртек яде пюре ябълка, грозде и ориз на Алете. Все неща, които е ял - вярно не бях давала дотогава точно тази марка, но резултата не закъсня - отново по цялото тяло. Пак зиртек 10 дни. Оправи се. Спрях го сега, за да имаа 20 чисти дни до изследванията - пак 3-4 пъпки, но не е фрапантно. Но трябва да пие антибиотик и следователно пак зиртек. Та съм в голяма чуденка, но ще се поразровя във форумите за алергиите да се информирам.
Перде, не е толкова голям пропуск отбелязването на 40-те дена.
Ние само ходихме за чиста молитва и толкова. Беше адски грипаво време и преценихме, че не си заслужава риска.
Уайт, при мен на 36-тия ден спря за два дни, но после пак започна и така още две седмици.
Мини, доста се посмях с глас
Страхотна е Стефания!