0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за подкрепата!
Нелка, късмет и имаш стиснати палци и от мен :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Nelkata, чудесна новина! Сигурна съм в успеха ти! Късмет!
Nelkata, копирах си поста! Няма начин от тези прекрасни ембриони да не се хване поне един! Стискам ти палци за високо ЧХГ в сряда!
Кaramelka my, Didon - успех!

mega79 ,ето на това се казва срахотна новина,да повлечеш крак и ние да те последваме.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост.

нелкта,стискам ти палци ,и дано скоро да ни зарадваш.

А аз мен,днес ми беше трансфера,върнаха ми три ембриончета,казаха че били хубави.
Започна голямото чакане.
Доктора КАЗА ДА СИ ПОЧИВАМ и да мързелувам,дано да успея и да не ме хванат лудите още на втория ден.Това е от мен
хубава вечер :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Нелката,стискам палци всичко да се развива благоприятно! Резултатът ти е добър, важно е да продължава да расте! Зацапването не е на лошо! Само стискай кълки! :)
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
Момичета, за да не отварям нова тема, ще питам тук. Предстои ми ин витро в края на юли и сега почвам Фемоден. Имате ли представа колко дни след като го спра идва МЦ?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Карамелка пожелавам ти успех!Момичета аз днес бях на преглед и се видя един плоден сак ,док каза че и сърцето вече се чува.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИЗПИТАТ ТОВА КОЕТО ИЗПИТАХ АЗ ДНЕС!УСПЕХ! :babyflips: yahoo_17

Честито и леки девет месеца  :balk_103:
*
току що се прибирам разстроена от Шейново.Е...и хората сме.Трябваше да ми бият прегнила в 21ч.Отивам в девет без двайсет за да имам време да намеря някой и да кажа за какво става въпрос.Двайсет минути не мога да намеря един медицински кадър да го питам.Накрая намерих охраната ми даде един тел номер на който ми вдигна някой и каза"Добре,ще я направимизчакайте пред 14ти кабинет".Започна се голямото чакане някой да дойде,Аз супер претиснена,че закъснявам с прегнила.Появява се една санитарка циганка и ми вика/попита ме от чисто любопитство/ какво чакам.Аз и казах ,а тя ми вика"чакай малко".След две минути дойде и ме заведе при една акушерка/главна/Оначи ме гледа и казва,не е редно.Ние не правим такива неща и се опъва.Аз естесвено се разревах...Е,биха ми го прегнила с половин час закъснения,а на мен ми разбиха психиката...Добре че беше циганката иначеее...не знам колко щях да вися като изгонено кученце...

Мислите ли ,че е фатално това закъснение от половин час.Да ходя ли утре при док или да си продължавам по план
*

Дидонче не се шашкай много.Наистина е доста неприятно когато си зависим от някого,но важното че са ти я били.Хубаво е да звъннеш на Док.утре и да му кажеш за закъснението със 30 мин.Той най-добре ще знае какво да направите.Може би ще ти променят часа за пункция.
 Успех1
*
аз мисля ,че закъснението не е проблем.но ако искаш ,за твое успокоение ,звънни на док утре.
пожелавам ти успех! :goodluck:
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
Дидонче, не се притеснявай. И на мен ми биха прегнила даже 45мин по-късно, но очевидно :wink: няма проблем. Пожелавам ти същия резултат от все сърце :goodluck: :bighug:
*
Дидонче,не се притеснявай изобщо,половин час не е от никакво значение.Но ако толкова много се притесняваш,обади се на док за успокоение.На мен ми се е случвало да ме извикат в определен час за Прегнил,а съм чакала около час в чакалнята,до като се освободи акушерката.Споко :crossfingers: :bighug:

*
И аз мисля, че половин час по-късно не е повод за притеснение. Дидонче, спокойно!  :bighug:

*
Много ви благодаря,момичета,за инфото.Наистина много се бях нашашкала...Като си спомня ,че в Щеревата клиника записваха и минутите,в момента,в който ти бият инжекцията...

снощи мислих и премислях и реших ,че наистина няма да е от голямо значение,тъйкато преди ми биеха прегнила в 23Ч,а пункиитв ми бяха след един ден в 8:30.Та си мисля,е не са ми го били толкова късно/а,само как се успокоявам/

Мечоооо,ако знаешкак ми се иска да имам твоя късмет...Благодаря ти,Влагодаря ви момичета
« Последна редакция: Юни 25, 2008, 09:02:24 am от didon »
*
didon, извинете за намесата
само да кажа, че циганите носят много късмет
аз съм имала няколко случаи на голям късмет, и винаги е имало някакво черничко лице
де да знае човек:)
didon, извинете за намесата
само да кажа, че циганите носят много късмет
аз съм имала няколко случаи на голям късмет, и винаги е имало някакво черничко лице
де да знае човек:)
Те заради това ли са толкова плодовити  :lol:
*
аз съм била в предишен живот циганенце и съм забелязала,че много се разбирам с тях...и някак винаги ме намират,знам ли как,дори и през заключена врата...а дано да е за късмет...пупупу
Карамелка, честито! Много добра новина!
Дидон, не се притеснявай, просто пункцията ти може би ще забавят малко. Закъснението не е фатално.
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
Моят втори опит приключи. ЧХГ днес беше 8.2 и доктора каза да спрем лекарствата.

Нямам нито думи, нито сълзи, НИЩО!

Надявам се скоро да се съвзема и да продължим напред, няма да се откажа!

Предлагам тази тема да я заключите, че много черна стана. Надявах се аз да я оправя, но уви!

Моля ви някой да пусне нова тема за юли, август и септември и да бъде пълна с положителни тестове и щастливи родители!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ И НИКАКВО ОТКАЗВАНЕ!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....