0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Дидка, много, много, много  :blowingdust: :blowingdust2: и стиснати палци от мен. Чакам да сложиш старта на УСПЕЛИТЕ и да те последвам.  :wink:

аз се разписвам с прекратена стимулация на 5 ден и цикъл на 14!
някой може ли да коментира това скъсяване на цикъла, моля.
беше ми 26-28, последните месеци - 22-24, сега на 14. за ИЯР ли става дума?
*
защо не се обадиш на док.????
*
Oоооо,Магич, приемам такива пожелания и после с удоволствие ще пожелая  Тъпкано да ви се връща. :lol:
*
да взема и аз да се отчета,че нали съм се разписала в темата...Днес ми е десети ден от цикъла...Док каза,че вече имам петнайсетина фоликула.Питах го за изследването на яйчниковия ми резерв,защото до сега не ми го бяха правили и той каза ,че всичко е много добре.Имала съм един яйчник,но пък много добър/ПУПУПУПУ/...
Останах на същата доза 300 Фостимон.Не разбрах какъв ми е Естрадиола,нали знаете,че когато определя дозата,док си гледа документите вътре и после раздава рецептичките с дозите...Чакам понеделник с нетърпение  дано да разбера кога ще ми е пункцията и колко яйцеклетки се очакват/дай Боже повече/

Да ви питам,когато сме по дълъг протокол, пункцията обикновено по-късно ли се пада или е различно.Защото на мен до сега пункциите са ми били винаги на 10ти12ти ден,но никога не съм била на декапептил
Браво Дидонче, 15 е добра бройка, като за един яйчник! :lol:
А за пункцията явно при всеки е индивидуално, и зависи от цикъла. При мен първия път беше на 15 ден(но тогава се наложи да изчакаме ден, два,а втория път беше на 13 ден, като и двата пъти бях по дълъг протокол.

Желая ти успех в понеделник. :lol: :crossfingers:
Здравейте момичета,
Днес по обед ми беше пункцията,извадиха няколко яйцеклетки,в началото всичко изглеждаше добре но в последствие дойде ембриолога и каза ,че няколко от тях са кухи и бройката им значително намаля.Едва сега се освестих от тая упойка,излязох бързо от нея,нищо не ме болеше,но като си тръгнахме с мъжа ми от клиниката, ми прилоша и голямо повръщане падна.Сега вече съм добре,дано и през ноща съм така и дано успея да поспя и да събера още малко сили.
Постоянно си мисля за моичките яйчица,какво ли ще стане,дали ще се оплодят и дали колебливото начало ще повкияе на крайния резултат (много въпроси,и за нито един от тях нямам отговор)
Ами това е от мен,хубаво лошо,това е моята история :crossfingers:

пп:в последните дни не ви пишех често ,чувстах много изморена и ако ми останеше малко време само попрочитах постовете.
*
Дидон,Карамелка,имате стиснатите ми палци!
Успех момичета!
Дидон. Карамелка имате  :crossfingers:
*
Момичета, много късмет ви желая! Надявам се скоро да мога пак да пиша в тази темчка.

Дидонче, твоят яйчник направо рекордьор.  :lol:

Момичета, на мен след пълната упойка ми помагаше да си похапна и да се раздвижа. Така най-бързо ми минаваше. Пийте и повечко вода.

Успех на всички!
  09.11.2007
*
Мен пък след упойката ме насилваха да пия ментов чай, докато ми течеше глюкозата венозно.  :lol: :lol: :lol:

*
Вече започнах да усещам тази тежес,за която съм чела доста тук.явно бая се е разегнал яйчика...Днес съм на доктор и после ще ви пиша
Здравейте момичета,
Току що се обадиха от клиниката,трансфера ще е следобед,и дано на моите яйчица да им хареса при мен.
Не успях да разбера на колко са се разделили и колко ще ми върнат,носъм позитивно настроена и дано това помогне.
Сега отивам да си полегна,че май ми падна кръвното и ми се вие свят.
хубав ден на всички и дано господ е с мен през следващите седмици и да имам възможност да се порадвам на пол .тест и едно хубаво и здраво бебе.
 :bfp: :crossfingers: :stroller:
Карамелка пожелавам ти успех!Момичета аз днес бях на преглед и се видя един плоден сак ,док каза че и сърцето вече се чува.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИЗПИТАТ ТОВА КОЕТО ИЗПИТАХ АЗ ДНЕС!УСПЕХ! :babyflips: yahoo_17
*
Карамелка пожелавам ти успех!Момичета аз днес бях на преглед и се видя един плоден сак ,док каза че и сърцето вече се чува.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИЗПИТАТ ТОВА КОЕТО ИЗПИТАХ АЗ ДНЕС!УСПЕХ! :babyflips: yahoo_17
Браво за добрата новина-безпроблемна бременност ти желая! yahoo_17
karamelka my  успех днес на трансфера yahoo_17
Момичета, днес ми е 12-ти ден от трансфера и кръвния тест е 10.4. Доктора каза, че не е ясно още и вдругиден пак тест.

Моля споделе мнение, все пак е положителен резултата. От друга страна имам зацапване от 2 дни, но не е цикъл, а зацапване и днес вече няма, незнам. Ще чакам да дойде сряда, за да правя втория тест!
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 12:46:48 pm от nelkata »
*
Нелка, искрено се надявам в други ден да се похвлиш с високо ЧХГ. А историята познава доста случаи на успешно забременели момичета с толкова нисък резултат като твоя. Надявам се те да се вкючат и да те успокоят.
Стискам ти палци и успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Повтори резултата в сряда. 10.2 си е прилично за 12-ти ден. Моят тест на 13-ти ден беше 37, а сега заспа. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Момичета, днес ми е 12-ти ден от трансфера и кръвния тест е 10.4. Доктора каза, че не е ясно още и вдругиден пак тест.

Моля споделе мнение, все пак е положителен резултата. От друга страна имам зацапване от 2 дни, но не е цикъл, а зацапване и днес вече няма, незнам. Ще чакам да дойде сряда, за да правя втория тест!
Аз също мисля , че резултата ти е добър за 12-ти ден!
Успех в сряда!