Рая, не искам да се заяждам и аз. Съчуствам ти за преживяното, незнам какво е, не искам и да разбирам, но според мен трябва сериозно да се замислиш върху това до каква степен НАИСТИНА си готова да дадеш всичко от себе си, за да имаш това така желано дете, пък и не само ти. Все пак имаш съпруг, който също ще играе много важна роля в отглеждането на това дете и без да се обиждаш, но според мен е много безотговорно от ваша страна да се тръшкате с проблемите си, когато отказвате да промените едно елементарно нещо в живота си.Защото от това, което прочетох по темата и по предишната за марихуаната-ти си готова като че ли да се впуснеш в камари тежки и смазващи изследвания, които най-вероятно ще отговорят на някои от въпросите ти, но в същото време яростно отричаш възможността марихуаната да е фактор. А пък тя си е наркотик каквото и да си говорим. Вярно, че понякога я предписват като обезболяващо, НО ПРИ БОЛНИ ОТ РАК. А това е много по-различно. Освен това според мен е много грубо от твоя страна да се изправяш срещу момичетата, които са се борили, някои от тях все още се борят със стерилитет и се опитват да ти дадат приятелски съвет, който не изисква бог знае какви усилия от твоя страна. Друг е въпроса дали наистина си готова за това, или го правиш просто от някакъв сърбел, и за спорта? Това е голяма отговорност и в момента, в който човек решава да създаде живот трябва да е наясно какво ще последва в живота му, колко неща ще се променят и с колко неща ще трябва да се примири, да не говорим от колко неща ще трябва да се откажете в полза на детето, ако не сте готови една марихуана да махнете от живота си, какво остава, ако нямате пари да гледате детето си недай си боже и да трябва да избирате-храна за него или цигари за мъжа?
Извинявам се стана дълго и като някаква нравоучителна лекция, но това е личното ми мнение.
Не искам да звучи наставнически, но май така се получи. Всички тук се опитват да помогнат някак, макар и с топла дума, но все пак трябва човек да е наясно какво иска от живта.
Желая ти успех и дано проблемите ти свършат по-скоро и да успееш да се радваш на едно прекрасно бебе