0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Трети аборт-помогнете!!!
« Отговор #20 -: Март 28, 2008, 11:37:08 am »
fatalwoman да-бях в 7-8 седмица.
« Отговор #21 -: Март 28, 2008, 11:52:44 am »
Да сега като се замисля наистина не е безопасно,особено за бременна жена.
Четох и някои неща по форуми, наистина се смята като сериозен проблен и е възможна причина за неуспешна бременност.Ще се интересувам по обстойно и ще уведомя лекарите в Плевен за всички изследвания на които съм се подлагала.Цените са поносими аз си представях някакви космически.За такъв сериозен проблем бих дала всичко, за да разбера причината и да я отстраня!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #22 -: Април 02, 2008, 23:45:51 pm »
Теди, а този хромозомен анализ как се прави, и за колко време. Защото моята докторка ми каза че се взима слюнка от устата и на двамата и се изследва за съвместимост, а във форумите чета, че се взима кръв. Това същото ли е или друго изследване. И ако може да ми дадеш тел. в Плевен ще съм ти много благодарна.
« Отговор #23 -: Април 03, 2008, 10:15:13 am »
064 804790
генетична консултация има във вторник и петък
Успех!
« Отговор #24 -: Април 03, 2008, 10:47:28 am »
Цитат
Теди, а този хромозомен анализ как се прави, и за колко време. Защото моята докторка ми каза че се взима слюнка от устата и на двамата и се изследва за съвместимост, а във форумите чета, че се взима кръв. Това същото ли е или друго изследване. И ако може да ми дадеш тел. в Плевен ще съм ти много благодарна.

Извинявам се за закъснението.
Телефон са ти дали. Колкото до изследването на нас, пък и на другите доколкото знам са вземали кръв. Резултата става за около 3 седмици. Ето ти линк за повече информация за генетичните изследвания. http://www.ivfpleven.com/index.php?l=33о разгледай сайта им има доста полезна информация
Изобщ
*
« Отговор #25 -: Април 03, 2008, 10:55:07 am »
Рая, мислех да не го пиша, но предвид това, което си изживяла и огромното ти желание за бебче, не смяташ ли, че вече е крайно време да говориш с мъжа си и да го накараш да спре да пуши марихуана.
 Не казвам, че точно това е причината за проблемите ти.Но все пак нали се опитваш да елиминираш всички фактори, които пречат на една нормална бременност.

Позволявам си да коментирам това, понеже ти си го споделила в друга тема.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=1&topic=496.msg387477#msg387477
« Последна редакция: Април 03, 2008, 10:57:48 am от Жекова »
« Отговор #26 -: Април 03, 2008, 17:00:22 pm »
Повярвай имам толкова други неща да елиминирам, че това беше последното за което се сетих.не съм правила нито генетични, нито всички имунологични, нито за тромбози и спермограми и какво ли още не.Така че ми предстои един голям набор от изследвания.А тя спермограмата ще си покаже дали има нещо нередно от негова страна.Не смятам да си правя експерименти докато не намеря причината!
*
« Отговор #27 -: Април 03, 2008, 19:02:26 pm »
Рая, марихуаната може да е причината, не я отхвърляй така леко тази идея.

Стига бе хора, може ли да сме толкова неграмотни, че да не допускаме, че видиш ли такива неща като пушенето на марихуана можело да имат връзка! Предположенията са прави - след още десетилетие клиниките за репродукция ще се пукат по шевовете! Да, начинът ни на живот влияе и още как!
« Последна редакция: Април 03, 2008, 19:04:47 pm от tzvetenze »
« Отговор #28 -: Април 03, 2008, 22:56:18 pm »
Айде стига с тая марихуана де!
Четете ли изобщо заглавието на темата?
Или помагайте по някакъв начин или не! Нямам нужда някой да ме съди,не затова съм във форума
« Отговор #29 -: Април 03, 2008, 22:57:38 pm »
Не очаквах че момичетата тук се озлобяват една срещу друга!Потресена съм!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #30 -: Април 03, 2008, 23:34:30 pm »
raia123, никой не се озлобява срещу теб. треси се по-малко и използвай по-умерени изрази.

прави ми впечатление нещо при теб - ти търсиш тук акъл и съвет за твоя сериозен проблем, но някак не си склонна да приемеш всичко, а отхвърляш нещата, които по някаква причина не ти изнасят или не са ти понятни. това си е изцяло в твой минус.

спермограмата не винаги може да покаже всички проблеми на сперматозоидите.

ти казваш - стига с тази марихуана, не четете ли заглавието на темата... ами четем го. и помагаме. не те съдим, а помагаме със съвет. твоя работа си е дали ще го приемеш. но при всички случаи, възпитаният човек благодари, а не скача да рита срещу подадената ръка - дори и съветът да не му отърва.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #31 -: Април 04, 2008, 00:14:04 am »
Ще го имам предвид :wink:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #32 -: Април 25, 2008, 16:30:50 pm »
Рая, не искам да се заяждам и аз. Съчуствам ти за преживяното, незнам какво е, не искам и да разбирам, но според мен трябва сериозно да се замислиш върху това до каква степен НАИСТИНА си готова да дадеш всичко от себе си, за да имаш това така желано дете, пък и не само ти. Все пак имаш съпруг, който също ще играе много важна роля в отглеждането на това дете и без да се обиждаш, но според мен е много безотговорно от ваша страна да се тръшкате с проблемите си, когато отказвате да промените едно елементарно нещо в живота си.Защото от това, което прочетох по темата и по предишната за марихуаната-ти си готова като че ли да се впуснеш в камари тежки и смазващи изследвания, които най-вероятно ще отговорят на някои от въпросите ти, но в същото време яростно отричаш възможността марихуаната да е фактор. А пък тя си е наркотик каквото и да си говорим. Вярно, че понякога я предписват като обезболяващо, НО ПРИ БОЛНИ ОТ РАК. А това е много по-различно. Освен това според мен е много грубо от твоя страна да се изправяш срещу момичетата, които са се борили, някои от тях все още се борят със стерилитет и се опитват да ти дадат приятелски съвет, който не изисква бог знае какви усилия от твоя страна. Друг е въпроса дали наистина си готова за това, или го правиш просто от някакъв сърбел, и за спорта? Това е голяма отговорност и в момента, в който човек решава да създаде живот трябва да е наясно какво ще последва в живота му, колко неща ще се променят и с колко неща ще трябва да се примири, да не говорим от колко неща ще трябва да се откажете в полза на детето, ако не сте готови една марихуана да махнете от живота си, какво остава, ако нямате пари да гледате детето си недай си боже и да трябва да избирате-храна за него или цигари за мъжа?

Извинявам се стана дълго и като някаква нравоучителна лекция, но това е личното ми мнение.
Не искам да звучи наставнически, но май така се получи. Всички тук се опитват да помогнат някак, макар и с топла дума, но все пак трябва човек да е наясно какво иска от живта.
Желая ти успех и дано проблемите ти свършат по-скоро и да успееш да се радваш на едно прекрасно бебе :)
« Отговор #33 -: Април 27, 2008, 12:59:46 pm »
Рая мила, много съжалявам!
:bighug: :bighug: :bighug:

Направете спермограма!!!
« Отговор #34 -: Април 29, 2008, 12:14:19 pm »
Благодаря за "разбирането" на всички, които толкова яростно ми съчувстват.
*
« Отговор #35 -: Април 29, 2008, 17:58:35 pm »
Рая, не се обиждай, всички тук искаме да помогнем. Марихуаната може да увреди генетичния материал на сперматозоидите и всъщност миседа да е една елиминация на генетично нездрав ембрион. Познавам един мъж, бивш потребител на марихуана, който има болно детенце,  с генетично увреждане. Обяснили са му, че е заради дрогата. Не мога да си представя как се живее с такава вина.
Идеални хора няма, всеки си има пороци. Но мисля, че си струва да се направи един компромис /дори временно/, заради здравето на вашето дете. 
В крайна сметка и твоето здраве е важно, защо трябва ти да страдаш...   
*
« Отговор #36 -: Май 03, 2008, 16:25:41 pm »
Не знам дали при теб няма да е добре да смениш лекаря. Един лекар ли те следеше и при трите аборта? И сериозно си поговори с мъжа ти.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #37 -: Май 03, 2008, 17:51:35 pm »
Рая, ако ще ходите до Плевен, направете SDI тест на мъжа ти - прави се с еякулат. Показва степента на генетична годност на сперматозоидите, което няма как да се разбере от обикновена спермограма. Като фактор с най-голяма тежест за лош резултат лекарите посочват тютюнопушенето.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #38 -: Май 07, 2008, 18:18:59 pm »
Бяхме в Плевен,при имунологията ми излезе само Т-цитотоксични лимфоцити-понижени,Т-хелпери-увеичени и понижен имуноглобулин.Назначена ми е имуностимулация за 5 месеца.Чакам все оше генетичните.Относно спермограмата казаха че няма смисъл,щом забременявам значи не бил там проблема.Относно тютюнопушенето и двамата не пушим.
Сега се чудя да започвам ли лекарствата или да изчакам всички резултати.?
*
« Отговор #39 -: Май 07, 2008, 19:13:33 pm »
Рая , от имунологичните много малко си изследвала.Конова ли ти препоръча само тези?