0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Трети аборт-помогнете!!!
« -: Март 26, 2008, 20:06:12 pm »
Моми4ета от4аяна съм безкрайно!Първия бе6е в 16гс-сърдечната дейност спря!
Втория в 4-5гс-кървене-кюретаж,и третия вчера в 10гс-пак сърчицето му спря!
правих си какви ли не изследвания освен генетични и сега едва ще дочакам да мине месец, за да отида при Конова.Просто всеки път вярвах че няма да се повтори!
Струва ми се че се побърквам! Не ми се яде, не ми се спи, нищо не ме радва, вчера преди да ми сложат упойката ми се искаше да не се събудя!Знам че само при вас ще намеря подкрепа и разбиране.Дайте ми надежда, в какво да вярвам!Много ли искам!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Трети аборт-помогнете!!!
« Отговор #1 -: Март 26, 2008, 20:17:11 pm »
Рая, съжалявам много мила за преживяното:(

В какво да вярваш ли...?-в себе си, в живота, защото той е вълшебство и ти също ще дадеш такъв, в съпруга си, който те обича и страда също безкрайно много вероятно,в бъдещето, което незнам какво е, но знам, че всички които сме тук и се надяваме на чудото ще бъдем възнаградени.

Незная дали поне малко ще ти помогне (на мен когато ме боли ми помага), но опитай.Сгуши се в съпруга (или приятеля) си и ако ти се плачи плачи, споделете болката си и и позволете да не остава в ду6ите ви макар да е доста трудно.

Пожелавам ти това да е последната ужасия и да ви се случват хубави неща вече.

« Отговор #2 -: Март 26, 2008, 21:16:35 pm »
Благодаря ти много! Наистина друго не ми остава освен миличкия ми съпруг.
просто се опитвах да съм силна и да вярвам, но болката винаги побеждава!Самото правене на бебе(ден след ден, засичаш овулация, правиш се на клоун за да има повече контакти-защото лично аз през тези дни съм адски нервна и притеснена), после симптомите на бременност, които може и да са плод на въображението ни, тестове, прегледи, страх и какво ли още не! Нечовешко е!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #3 -: Март 26, 2008, 22:05:53 pm »
Така е Мила.
И неможем винаги да сме силни а и не е необходимо според мен.И това го научих от моя съпруг.Когато се запознахме все се правех на силна и , 4е мога да се справя с всяка болка или трудност.Един ден той ми каза "знам, че можеш сама и знам, че те боли и, че не си толкова силна но аз затова съм до теб, за да се справяме заедно и да си поделяме болките и всичко останало".И тогава спрях и ми олекна.
Започнах да гледам по друг на4ин на живота си защото нещата бяха различни-по хубави.
Не съм преживявала вашата болка и само предполагам какво може да ти е в сърчицето:(
Дано болката отшуми поне малко Рая
 :bighug:
« Отговор #4 -: Март 26, 2008, 22:20:54 pm »
Lisko благодаря ти още веднъж за куража, надявам се твоята история да е с хубав край!и да се радваме на здрави :bori_004:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Март 26, 2008, 22:44:15 pm »
Рая, това е ужасно. :( Гадно.....без думи. Изживяла съм го веднъж и нищо не помага. Но само силата на моя ме вдигна и ми дава сили да продължа. Пожелавам този кошмар да е отминал и следващия път за финал да получите здраво бебче.Кураж и вяра.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Март 26, 2008, 22:48:20 pm »
много съжалявам :(

какво показаха другите изследвания, които си правила досега? имаше ли някаква терапия след втория аборт?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #7 -: Март 26, 2008, 22:49:51 pm »
Ех Рая, сви ми се сърцето като прочетох какво ти се е случило. :(
Щитовидните хормони изследвала ли си, имунологични?
Много много кураж и още повече късмет ти желая! :bighug:
« Отговор #8 -: Март 26, 2008, 23:25:45 pm »
 Много съжалявам за това , което си преживяла. какви изследвания си правила до момента? Имунологични и генетични задължително трябва да направиш. Какво са ти казали док. за причината за абортите?
« Отговор #9 -: Март 27, 2008, 08:41:13 am »
Много съжалявам за теб миличка и че въобще това се случва с много от нас. При мен се случи веднъж и изпадам в ужас, че може да се повтори, та просто не мога да си представя болката, която си изпитала. Но трябва да събереш сили и да повярваш в мечтите си отново и дано само щастие да те очаква. колкото до изследванията - за генетичните няма нужда да изчакваш месец. Гените не се променят от раждането до края на живота. Консултирай се с доц. Конова. И успех. Пиши какво се случва с теб
« Отговор #10 -: Март 27, 2008, 09:17:38 am »
Безкрайно съжалявам, :balk_146: знам, че в момента ти се къса сърцето  :balk_146:...
Аз преди месец преживях този ужас за втори път, знам, че думите в момента не те карат да се чувсвтваш по-добре, но когато си напишеш болката и си поплачеш, малко ти олеква ..., но вярвай, ше стане, убедена съм, , ще ни се получат нещата, незнам кога точно, но ще стане ...
Силно те прегръщам  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #11 -: Март 27, 2008, 11:48:38 am »
Изследванията които съм си правила са:токсоплазмоза,листериоза,бруцелоза,антиспермални,антикардиолипинови антитела,хормони на щитовидна жлеза,цитомегаловирус,микоплазма,хламидия,микробиологични-ами май това е.Всичко беше в нормите.знам че има още много изследвания които ми предстоят при Конова-генетични и още имунологични,както и разни тромбози и какво ли още не.Надявам се да намярят причината и да я отстранят.Знам че си разбирам от работата и че са имали хиляди случаи като моя.Би трябвало те да ме насочат какво друго трябва да изследвам.Ако вие имате представа момичета,помагайте!
Иначе със забременяването нямам проблем, но после започва кошмарът!
Благодаря на всички които се трогнаха от темата ми и ме подкрепят!
И аз съм с вас момичета!
« Отговор #12 -: Март 27, 2008, 11:50:38 am »
Само да допънлня за терапията след 2-рия аборт.Някаква бактерия имах но пих антибиотици,после имах Есихерия Коли-в големи количества но и нея уж лекувах с антибиотици.за нея ми казаха 4е много хора си я имат и не им пречи,само дето на мен ми предизвиква цистит.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #13 -: Март 27, 2008, 13:20:07 pm »
Ешерихия коли и изобщо, бактериална инфекция също може да е причина за спонтанен аборт. много хора си я имат, но не й е мястото във влагалището, особено на бременна жена.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #14 -: Март 27, 2008, 15:05:50 pm »
E каква е тая бактерия толкова ли е страшна!
незнам, казаха ми че не е това причинаа и че всяка 2-ра бременна е с цистит,те си я има бактерията.
*
« Отговор #15 -: Март 27, 2008, 15:53:23 pm »
Здравейте момичета,
днес и на мен ми напражиха мисед аборт, но заради празен плоден сак.Според вас каква може да е причината и какви изследвания трябва да направя?
« Отговор #16 -: Март 27, 2008, 17:44:17 pm »
Здравейте момичета,
днес и на мен ми напражиха мисед аборт, но заради празен плоден сак.Според вас каква може да е причината и какви изследвания трябва да направя?
Нарича се " кухо яйце".Причината най - вероятно е грешка при деленето на клетките още на много ранен етап от бременността. Не е можело да се предотврати , така че недей да се самообвиняваш. Хубавото е , че в повечето случаи " кухото яйце" не се повтаря. Трябва да се възстановиш и можете да започнете нови опити. Относно изследванията аз бих препоръчала да направите имунологични и генетични , за твое успокоение. Аз така направих съвсем наскоро.
Успех ти желая  и съжалявам за това , което ти се е наложило да преживееш. Към 7 - г.с. ли беше?
« Отговор #17 -: Март 27, 2008, 18:23:11 pm »
Имате ли представа какви са цените на генетични изследвания, и какви други рутинни изследвания назначават при повтаряща се несполучлива бременност?
« Отговор #18 -: Март 27, 2008, 20:43:26 pm »
Първо направих имунологични в Малинов. С консултацията - 245лв.
После направих допълнително още три имунолог. показатели в Плевен при доц. Конова - около 67лв. Правих и 5 показатела за тромбофилия в Плевен отново - мисля че платих 85лв. Сега пуснахме и хромозомен анализ отново в Плевен на двамата с мъжа ми по 80лв и консултацията с генетик още 30лв
Общо587лв.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #19 -: Март 27, 2008, 22:36:13 pm »
E каква е тая бактерия толкова ли е страшна!
незнам, казаха ми че не е това причинаа и че всяка 2-ра бременна е с цистит,те си я има бактерията.

бактерията може да проникне в матката и да инфектира. не знам кой ти е разправял, че всяка втора бременна е с Е.коли, но това е пълна глупост. не случайно се прави изследване на стерилна урина при бременни. инфекциите на пикочо-половата система ПО ПРИНЦИП трябва да се лекуват, а при бременни са опасни.

аз не твърдя, че това е причината за втория ти аборт, но ти казвам, че и това може да бъде причина. а ти си имала силна степен на инфекция, както разбирам.