0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: За риска до 12 г.с
« Отговор #20 -: Юни 24, 2008, 21:44:07 pm »
blue angel :thankyousign: за информацията :bighug:
Аз за съжаление съм вече на 31 години и не ми се иска да чакаме 1 година, даже съм рещила да не чакаме. Чух доста противоречиви мнения и от лекари даже, едните казват, че трябва да се чака 3 месеца, другите, че може даже от първия цикъл...Аз ще правя изследвания при Конова в началото на юли и като излязат резултатите смятаме да почваме, пък каквото стане...Божа работа :balk_50:
« Отговор #21 -: Юни 25, 2008, 21:37:11 pm »
blue angel :thankyousign: за информацията :bighug:
Аз за съжаление съм вече на 31 години и не ми се иска да чакаме 1 година, даже съм рещила да не чакаме. Чух доста противоречиви мнения и от лекари даже, едните казват, че трябва да се чака 3 месеца, другите, че може даже от първия цикъл...Аз ще правя изследвания при Конова в началото на юли и като излязат резултатите смятаме да почваме, пък каквото стане...Божа работа :balk_50:

Пожелавам ти успех  :crossfingers:в такъв случай няма нужда да чакаш!Действайте и дано всичко да е наред! В момента и аз ходя по лекари имам някакво кафяво течение,изписаха ми лекарства и инжекции :balk_145:и само се моля всичко да е наред,че иначе лоша работа  :goodluck: :bighug:

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #22 -: Юли 08, 2008, 02:56:37 am »
И аз имах кафяво зацапване  в 6та и 8 седмица.нищо не ми изписаха -всички доктори рзправаха че било често срещано явление и дори един каза-Не мисля че някой има обяснение защо се появява.
както дойде така си и отиде :)
И аз много се притеснявах,още повече че с първото ми дете-преди 15 години-не съм имала  никакви течения-нито кафяви,нито розови.
оттогава не се е появявало -сега съм в 14 седмица.
Успех,Blu Angel!
« Отговор #23 -: Юли 08, 2008, 13:11:00 pm »
Благодаря ти daniski за хубавите думи! Надявам се всичко да е наред вече съм в 8г.с. :thankyousign: Успех и на теб  :balk_602:

« Отговор #24 -: Юли 10, 2008, 12:49:59 pm »
         Blue angel желая ти от все сърце да успее6 този път и да гушнеш най- прекрасното бебче на света.

Извини ме , че ще те върна пак към лошите спомени , но аз сега съм в твоето положение от първия път и бих искала ако можеш и не ти е тежко да говориш за това да пишеш за какви изследвания правят след кюртажа и вие кога пак започнахте опити. Благодаря предварително и ако не ти се отговаря ще те разбера напълно!  :(
« Отговор #25 -: Юли 10, 2008, 13:29:11 pm »
Здравей shushy  :balk_64: направиха нещо като аотопсия на плода и на мен само профилактичен преглед,но всеки дига рамене и казват,че всичко е наред,че няма конкретна причина.Казваха ми да не се притеснявам,често ставали такива неща и по добре  така отколкото да му има нещо на плода.Казаха ми да се пазя 6 месеца,но сега забременях след 1 година,защото съм на 25 и имам време за тези неща,но ти ако бързаш може и веднага след 2-3 месеца ако се възтановяваш бързо и без проблеми.Няма да се притесняваш и да мислиш лошо горе главата и напред :crossfingers: Мерси за хубавите думи и късмет и на теб!Ще чакам хубави новини само! :bighug: :balk_122: :balk_47:

« Отговор #26 -: Юли 15, 2008, 21:48:28 pm »
аз също мисля че въпроса ти не е тъпнапротив много жени ги измъчватози въпрос,на мен сега ми иследват точно това ,лекаря ми обясни че след 3г.с.плода  е вече на мястото си и започва да се храни от кръта.
Аз имам проблем в крьвта минимална мутация , но като се замисля винаги прокьрвчвам в 3 седмица
Сега пак сам бременна и вецхе 10 дни ми зацапва. Доктора искаше да ми изписва дуфастон, но сега с това зацапване незнам дали ште го направи.  А ако е вярно това по горе то дали ембриона вече не е увреден
  Blue angel желая ти много ама много касмет :bighug: :bighug:
« Отговор #27 -: Юли 16, 2008, 10:17:37 am »
         Blue angel желая ти от все сърце да успее6 този път и да гушнеш най- прекрасното бебче на света.

Извини ме , че ще те върна пак към лошите спомени , но аз сега съм в твоето положение от първия път и бих искала ако можеш и не ти е тежко да говориш за това да пишеш за какви изследвания правят след кюртажа и вие кога пак започнахте опити. Благодаря предварително и ако не ти се отговаря ще те разбера напълно!  :(
здравей!!  И аз имах спонтанен аборт през маи месяц,понеже за пръв път ми се случи и аз бях много уплашена ,хиляди въпроси и всички когото питах ме успокояваха с думи че това се случва на много жени и следващата брем.ще е ок.но аз все пак си направих няколко изследвания ,хламиди ,ПКК,кръвна захар,токсоплазмоза,сега и ЩЖ ще изследвам ,и антифосфолипиодни антитела.Ако всичко е наред ще почнем да правим опити за бебе,нямам търпение вече..така искам бебе. И на теб желая следващият път всичко да е наред.Пиши какво става с теб ,какви изследвания ще правиш ,консултирай се с гинеколога си..Успех на всички нас :bighug:

« Отговор #28 -: Юли 16, 2008, 10:25:32 am »
И при мен проблемът е склонност към тромбофилия. И при двата ми миседа (7-8 г.с.) не можа да се оформи ембрион. Имаше само зародишни структури и до там.
Зддравей Stivarip!!би ли ми казала какво трябвада се направи за се открие този проблем-склонност към тромбофилия?и аз имах мисед в 7-8 гест.седмица :(Благодаря ти.

*
« Отговор #29 -: Юли 16, 2008, 10:35:33 am »
Аз също съм правила изследване за тромбофилия-кръвта се взема в генетична лаборатория след консултация с генетик.
« Отговор #30 -: Юли 16, 2008, 10:50:09 am »
И на мен ми се случи в 9г.с. всичко беше нормално плода се развиваше добре,но ми прокърви и се оказа,че няма тонове,което значеше,че е умряло :balk_146:и последва кюртаж.Сега съм бременна в 6г.с. :bfp1: и се моля всичко да е наред.Пожелайте ми успех или ми дайте съвети :balk_172: :balk_173:
Пожелавам ти успех,Блу ангел.. :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:дано всичко този път да е наред

« Отговор #31 -: Юли 16, 2008, 13:49:59 pm »
аз също мисля че въпроса ти не е тъпнапротив много жени ги измъчватози въпрос,на мен сега ми иследват точно това ,лекаря ми обясни че след 3г.с.плода  е вече на мястото си и започва да се храни от кръта.
Аз имам проблем в крьвта минимална мутация , но като се замисля винаги прокьрвчвам в 3 седмица
Сега пак сам бременна и вецхе 10 дни ми зацапва. Доктора искаше да ми изписва дуфастон, но сега с това зацапване незнам дали ште го направи.  А ако е вярно това по горе то дали ембриона вече не е увреден
  Blue angel желая ти много ама много касмет :bighug: :bighug:
Незнам какво да те посъветвам,но знам че не е хубаво да те зацапва!Трябва пак да се консултираш с лекаря си ако трябва отиди и при друг лекар.На мен ми изписаха Утрогестан и Но-шпа и сега съм в 9г.с. и засега съм добре.Мерси за хубавите думи късмет и на теб  :bighug: :crossfingers:

« Отговор #32 -: Юли 16, 2008, 14:00:14 pm »
И на мен ми се случи в 9г.с. всичко беше нормално плода се развиваше добре,но ми прокърви и се оказа,че няма тонове,което значеше,че е умряло :balk_146:и последва кюртаж.Сега съм бременна в 6г.с. :bfp1: и се моля всичко да е наред.Пожелайте ми успех или ми дайте съвети :balk_172: :balk_173:
Пожелавам ти успех,Блу ангел.. :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:дано всичко този път да е наред
Благодаря за хубавите думи :bighug: Късмет и на теб и на всички посетителки на  този сайт :grouphug2: :balk_602:

« Отговор #33 -: Юли 16, 2008, 14:42:45 pm »
И при мен проблемът е склонност към тромбофилия. И при двата ми миседа (7-8 г.с.) не можа да се оформи ембрион. Имаше само зародишни структури и до там.
Зддравей Stivarip!!би ли ми казала какво трябвада се направи за се открие този проблем-склонност към тромбофилия?и аз имах мисед в 7-8 гест.седмица :(Благодаря ти.
Трябва да отидеш в Майчин Дом. На 12 ет. е Генетичната лаборатория. Питай за всеки случай на регистратурата. Там ще те консултират. Успех
« Отговор #34 -: Юли 16, 2008, 15:15:03 pm »
Трябва да отидеш в Майчин Дом. На 12 ет. е Генетичната лаборатория. Питай за всеки случай на регистратурата. Там ще те консултират. Успех
От Варна съм,но ще потърся тук генетична лаборатория,дали се поема от здравна каса :ask:,мисля че не ..някаде съм чела :balk_159:

« Отговор #35 -: Юли 16, 2008, 15:23:17 pm »
Цитат

Отидохме там след аборта/писала съм в друга тема/. Исках консултация и да направя каквито изследвания трябва. Доц. Кременски не ни прие и ни насочиха към доц. Георгиева - тя категорично отказва да назначава изследвания след един аборт, особено пък след ин витро/тогава според нея били по-често срещани увреждания на плода и следователно и абортите са по-чести/. Въпреки всичко отидох в Плевен и там изследвахме хромозомен анализ на двамата, Тромбофилия при мен и антифосфолипидни. И при тромбофилията и при антифосфолипидните излязоха проблеми водещи до повишено кръвосъсирване, с което обясниха и причината за аборта.
*
« Отговор #36 -: Юли 16, 2008, 15:45:51 pm »
Цитат
От Варна съм,но ще потърся тук генетична лаборатория,дали се поема от здравна каса ,мисля че не ..някаде съм чела 

При мен кръвта я взеха в генетичната лаборатория в Пловдив и я изпратиха в София.
Предполагам,че и при теб така ще стане.
Изследването си го платих-мисля, че не се поема от касата.
« Отговор #37 -: Юли 16, 2008, 16:00:08 pm »
не се поема от касата
« Отговор #38 -: Юли 16, 2008, 16:52:37 pm »
Leila, мисля че в университетска болноца Света Марина има генетична лаборатория.Има и имунологична лаборатория ако ти трябва.А иначе в лаборатория Надежда пращат изследвания за Плевен,така че може и там да отидеш.Стига да знаеш какво трябва да си изследваш.Успех
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #39 -: Юли 18, 2008, 10:49:25 am »
На мен ми изписаха Утрогестан и Но-шпа и сега съм в 9г.с. и засега съм добре.Мерси за хубавите думи късмет и на теб  :bighug: :crossfingers:
И на мен ми изписасха Утрогестан и обезболчващи и ме пратиха вкъщти да лежа за задържане. Въпреки ,че след толкова кръв каде изтече незнам дали щте се получи.
 :(