Blue angel желая ти от все сърце да успее6 този път и да гушнеш най- прекрасното бебче на света.
Извини ме , че ще те върна пак към лошите спомени , но аз сега съм в твоето положение от първия път и бих искала ако можеш и не ти е тежко да говориш за това да пишеш за какви изследвания правят след кюртажа и вие кога пак започнахте опити. Благодаря предварително и ако не ти се отговаря ще те разбера напълно!
здравей!! И аз имах спонтанен аборт през маи месяц,понеже за пръв път ми се случи и аз бях много уплашена ,хиляди въпроси и всички когото питах ме успокояваха с думи че това се случва на много жени и следващата брем.ще е ок.но аз все пак си направих няколко изследвания ,хламиди ,ПКК,кръвна захар,токсоплазмоза,сега и ЩЖ ще изследвам ,и антифосфолипиодни антитела.Ако всичко е наред ще почнем да правим опити за бебе,нямам търпение вече..така искам бебе. И на теб желая следващият път всичко да е наред.Пиши какво става с теб ,какви изследвания ще правиш ,консултирай се с гинеколога си..Успех на всички нас